גאי מתן אל

monimi

New member
גאי מתן אל

יש לך כניראה טייטס מאוד לא..... ככה שאני בטוח לא הראשון שבורח מהם ושנית מה זה משנה איך קוראים לי אני יכול לתת לך שלל שמות, וזה יעזור אז תכיר אותי? מה עיניין שמות למציאות מסויימת שיצרתם פה . קטנוניות רדידות תככים ומה לא? אם בעינכם הליגה פה היא הטובה בעולם שיבוסם לכם.אני חושב שמי שמתחרה בחו"ל עם מיטב הגולשים בעולם ומביא תוצאות טובות הוא בכמה רמות מעל הליגה שלכם עם כל הכבוד. ומעבר לכך לא שמעתי מישהו, לא מהחבורה, אלא מהאגודה שמיצגת את כל הגולשים ללא יוצא מהכלל.שהרים טלפון לאמיר לשמוע מה קורה אם הוא צריך עזרה אם הכל בסדר איתו וכו. נידמה לי שהרבה פה שמחו לאיד. והגרוע ביותר עוד שואלים למה הוא לא התחרה בליגה שנה שעברה? יש לך תשובות מתן אל ? חוץ משינאה!

חגי

New member
כמה הארות והערות...

לא מבוסם אלא מבושם... לא אמיר אלא עמיר.... את המציאות לא יצרנו - היא התהוותה בכרח הנסיבות הליגה שלנו היא אחת מהטובות בעולם רק שעדיין לא כתבו עלינו באוז ריפורט. האגודה לא טורחת לשמע מעמיר בדיוק כמו שהוא לא טורח לידע את האגודה, את מנהל הליגה מתי יופיע ומתי לא ובכלל תרומתו כנראה (ע"פ התרשמותי הסוביקטיבית)לקידום האגודה לא מוערכת על ידי האנשים החברים בהנהלה. אם צר לך על מצבו של עמיר בעיני שותפיו לספורט כדאי שתחשוב ותברר מה הוביל לכך - אלא אם כן אתה חושב שכל אותם אנשים באגודת הגלשנים אכולי קנאה ושנאה ואז בכלל בשביל מה אתה מתאמץ, מי ששונא לא ישתנה. תחקיר נעים .

../images/Emo128.gifגיא ולא גאי

משנה לנו מאוד עם מי אנחנו מדברים. כמו שזה לא לגיטימי ומנומס להרים טלפון ולומר מה בליבך בלי להזדהות. גם כאן בפורום אני מבקש מכולם להזדהות בשמם האמיתי, ואם אתה לא מכוער אז אפשר גם לשים תמונה. אני לא ממש מבין מה אתה מנסה להוכיח? שעמיר יותר טוב? ואם כן אז מה? הבנו את זה כבר מזמן ואין צורך לחזור על מידע שלא מעניין אף אחד שוב ושוב. אם אתה חושב שכולם פה שמחו לאיד (מה שבכלל לא נכון, זה פשוט לא עניין אף אחד) אז למה אתה לא שואל "למה"? למה לא תשאל על ההסטוריה ה"מפוארת" שלו? למה 90 אחוז מחברי האגודה לא ממש מתעניינים בו? אני חושב שמי שמחפש תככים זה אתה בלבד, כי נושא עמיר שלום כבר מזמן ירד מכותרות הפורום הזה, ואנחנו ירדנו מכותרות מחשבותיו אני משער. מונימי, שאלת בעבר שאלות לעניין וחשוב לי שהפורום יהווה מקור מהימן למידע עבור הגולשים בארץ ויאפשר לענות לאנשים כמוך שלא ממש יודעים מה קורה בספורט, אבל בבקשה להיות ענייני ולא להתעסק בקטנות. בחייאת תרד מזה...

monimi

New member
התפקשש סליחה גאי אם זה ממש חשוב

אבל מעבר לכך להיות עיניני זו לא בעיה האמן לי אבל מי שמחפש את אמיר כל הזמן זה לא אני . לא אני כתבתי על יכולתו בתחרות בצרפת והאמן שוב שניתן לחוש איך יש כאלה שמרוצים מזה שהוא לא " הצליח " שם. לי אין עם עמיר כלום אני פשוט יודע לפרגן למצליחים ולא משנה לי אישיותם ומה הם תרמו או לא למערכת מי שיש ביכולתו לתרום אז זו בחירה שלו וזה נהדר. באותה מידה אני יכול לפרגן לכל אחד שמגיע פה להשגים ממש אין בעיה אבל אמת אמיר הוא לא תמיד נושא השיחה . אבל יש לי שאלה למה אתם תמיד עוקבים אחריו ואחרי תוצאותיו אם הוא לא מענין אתכם ולא מדווח לכם???????? מה שניתן להבין מכך שיש מי שרוצה בכשלונו ולא בהצלחתו ואם את זה לא הבנת עד עכשיו מכל מה שכתבתי לאורך כל הדרך אז יש לכם ואני מכליל בגלל שרבים כתבו על כך בעיה בהבנה לצערי. למה שתרצו כ"כ בכשלונו את זה אני לא מצליח ולא אצליח להבין אף פעם איך היתה אחת התגובות "אנחנו מאוד שמחים שעמיר מתחרה אבל בחו"ל". זה אומר הכל לא???????????

monimi

New member
גיא לא יודע למה יוצא הפוך

ממש סליחה לא בכונה

קודם כל אני לא גיא או גאי, אני דודו

לכל אחד כרטיס אישי ושמו מופיע בו, אתה מוזמן להשיב לכל אחד בשמו, כמו בכל דיון תקין. חבל שאתה מתכסה בכינוי וגורם לנו להשיב לקיר. דבר שני, כשאתה מגיב להודעה אתה מתבקש לשרשר אליה את התגובה ולא לכתוב הודעה חדשה. לענייו, אחלה שאתה יודע לפרגן למצליחים, את זה הבנו. מה עם התורמים? להם לא צריך לפרגן? מה עם הנכשלים? אותם לא צריך לעודד? למיטב ידיעתי אף אחד בפורום או באגודה לא מעוניין בכשלון של עמיר או של אחד מהמתחרים שמייצגים את ישראל. ההבנה שלך ממה שקורה כאן בפורום או באגודה היא מעוותת. לכל אחד דעה משלו ואם יש כאן מישהו שסוקר את תוצאות התחרויות בחו"ל ונותן את דעתו - זה לא אומר דבר על דעת השאר. לפי מיטב ידיעתי, אם עמיר מחפש פרגון הוא לא יחפש אותו כאן למרות שישנם המפרגנים לו גם כאן. לגבי המשפט האחרון שלך - "איך היתה אחת התגובות 'אנחנו מאוד שמחים שעמיר מתחרה אבל בחו"ל'. זה אומר הכל לא????" - אני לא הייתי עד לאמירה כזו אבל אם נאמר זה אמור לעורר דווקא את תמיהתך אבל אתה מתעקש לא ללמוד את ההסטוריה. כנראה שיש סיבה לכך.

חגי

New member
אתה כזה נחמד DOD שאני עוד רגע

מקיא.... אני לא אפרגן לאף אחד גם אם יצליח בגדול בתחריות אם בדרך הוא היה חרא של בנאדם. זה כל המסר של הספורט - לא הניצחון הוא הערך העליון אלא הדרך לשם . מי שמתנהג באופן שמשניא את עצמו אז למה לפרגן לו? בגלל ההצלחה עצמה? , לא תודה. יש כאלה שמתלהבים מהקנקן ויש כאלה שמסתכלים גם לתוכו.

למעלה