גאידמק ביאס לי את ה***

חחחח, בסוף התחלתי משחק חדש שוב עם ביתר

בינתיים התוצאות ניראות טובות (בידידות), נקווה גם בליגה וגם באירופה אני הוציא תוצאות טובות

Mano8

New member
איה נאפה כבר לא נשמע טוב.

רק עד אמצע ספטמבר האירופאים נשארים וכל המועדונים נותנים את המסיבות הכי טובות שיש. הייתי שם בסוף אוגוסט. חובה לכל אחד לפני צבא, או אחרי.

katzav3

New member
אתה אחרי צבא?

אתה אחרי צבא ועדין משחק במשחקים במחשבב ? מ ס כ ן ..........

DrBall20

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואיה נאפה נשמע מאוד טוב!! בכל תקופה של השנה.. חובה לכל אחד! תמיד! חח

Mano8

New member
אחחח.... אתה כל-כך צעיר.....

אני לפני צבא, גיוס מרץ, צנחנים כנראה (סיירות אני לא יכול בגלל סעיפים רפואיים, כמעט בכיתי כשאמרו לי שאני לא יכול סיירת). ותתפלא, גם אחרי צבא אנשים משחקים מחשב ופלייסטיישן. הרבה. זה לא כאילו אחרי צבא רק עובדים ומזיינים. ולאו שווקא מנג'ר. פרו אבולושן זה המחלה האמיתית של רוב האנשים. אל תתחילו זה ממכר.

Mano8

New member
כן. אז?

הוא פשוט ממש עצבן אותי. ושאלה לי אלייך, הסמנים בסוף אמורים להביע קללה כלשהי? כי אם כן אז, הממ... למה? באמת יש לך כוח לריב דרך המקלדת?

Mano8

New member
פשוט

לא הבנתי מה הפואנטה הסימנים האלה (יש שם סימן שאלה אחד). בקומיקסים זה בדר"כ קללות ובפורופ אחר מישהו כתב סימנים כאלה בתור קללה. אז סתם לידע כללי, מה הפואנטה בסימנים?

katzav3

New member
גם משחקי מחשב וגם קומיקסים??

בונא אחי המצב שלך קשה אתה מתגייס עוד מאט וואלה מה אני יגיד לך מקווה שלא יתנו לך להחזיק נשק ...

Mano8

New member
גדול!!! עבריין מקלדת!!!! תמיד רציתי לפגוש אחד

לא קראת אף פעם קומיקס? או איך שאתה נשמע, לא קראת אף פעם ספר? אפילו אם היה לי אוסף של מאות חוברות קומיקס, אז? בכל מקרה, אל תנסה להסתלבט עליי, אין לך מושג מי אני, ואני אפסיק להגיב לך כי אתה בטח סתם איזה אפס קטן ומתלהב.

למעלה