ג'אז קלאסי...

יפתח14

New member
ג'אז קלאסי...

היום ניגנו בהרכב שלנו את כל סוגי הג'אז שאנחנו מכירים. התחלנו בג'אז פשוט, תופים נותנים קצב בסיסי עם "סנאר" ואני מאלתר עם הסקסופון על תוים נמוכים יחסית בעוד האורגן עושה קונטרא-בס...כיף אדיר! פעם ראשונה שאני מנגן ג'אז כזה, כל כך נהניתי. אחר כך עברנו לג'אז קצת יותר מהיר, משהו בסיגנון דייב ברובק, ג'אז מהיר, הרבה חילופי קצבים, הרבה חילופי סולמות, המוון דיאזים ובמולים ואקסטזה מטורפת. לאחר מכן עברנו לבלוז- צלילים ארוכים ומנוגדים אם הרבה נקישות לשון (סטקטו). גם כן, כיף מאוד! אחר כך ניגנו עוד קטע בלוז יותר מהיר קצת עם אילתורים לכל כלי, כשהאורגן עושה צליל של פסנתר. לבסוף- רוק-ג'אז...איזה כיף, אילתורים חזקים על צלילים גבוהים, תופים מנגנים עם הרבה מצילות ואורגן עם הרבה בסים... עשינו לנו איזו שעה של תולדות הג'אז....היה ממש ממש כיף..

kislevorr

New member
אוף,זה לא פייר...

גם לי יש "הרכב" אנחנו כמה נגנים שרוצים לנגן ביחד,אבל משום מה אף פעם לא עושים את זה! זה ממש לא פייר!! אולי אני יכול להצטרף להיות נגן אורח אצלכם...? איפה אתם מנגנים...?

יפתח14

New member
אנחנו מנתניה...

מאיפה אתה? למה אתם לא עושים את זה? תנסו! זה ממכר! אתמול עשינו במשך 20 דקות אילתורים בסגנון ג'אז קלאסי...כולל הרבה שינויי קצב ואוף-ביטים שלי...ממש ממש כיף..

למעלה