גאזים

ShiraX

New member
גאזים ../images/Emo5.gif

מה אפשר לעשות נגד גאזים? בני בן השלושה שבועות מאד סובל מגאזים. אני שותה כוס תה שומר ליום, וזה לא עוזר. מה עוד אפשר לתת? יש איזשהו תכשיר יעיל שניתן לרכוש בבית מרקחת? אני נמנעת מאכילת אגוזים, בוטנים וכד' וכן מאכילת קפאין. מה עוד יכול לעזור? תודה,

ShiraX

New member
אני רוצה לציין

שאני צורכת די הרבה מוצרי חלב, אבל אני עושה זאת מאז הלידה, והבעיה התחילה רק עכשיו. כמו כן, אני לא רואה שהבעיה נפתרת בימים בהם אני לא אוכלת מוצרי חלב.

gazim

You should stop milk products for at least 7 days in order to see a difference. are there allergies in your family? When he is fussy, you cna try to feed him, and if he does not want, then try carrying him in a sling or dancing with him in all sorts of positions. what was your baby's birth weight, lowest weight, and his weight now?​

דיאנה1

New member
תרגום: גזים

עליך להפסיק עם מוצרי חלב למשך 7 ימים לפחות כדי לראות אם יש הבדל. האם יש אלרגיות במשפחה שלך? כשהוא חסר מנוחה, את יכולה לנסות להאכיל אותו, ואם הוא לא רוצה, נסי לקחת אותו במנשא או לרקוד איתו בתנוחות שונות. מה היה משקל הלידה שלו, בכמה הוא ירד במשקל, ומה משקלו כעת?

ShiraX

New member
האפ מוצרי חלב הם האפשרות היחידה?

אין משהו אחר שיכול לגרום לגאזים? יכול להיות שמוצרי חלב לא השפיעו במשך השבועיים הראשונים לחייו, ורק בשבוע השלישי הם התחילו לגרום לגאזים? האם אני צריכה להימנע לחלוטין מצריכת מוצרי חלב? משקל הלידה שלו היה 3250, הוא ירד 200 גרם ובגיל שלושה שבועות (לפני שלושה ימים) הוא שקל 3650. תודה!

למעלה