גאוני, פשוט גאוני!!

Taltalim83

New member
גאוני, פשוט גאוני!!

לא כותבת פה הרבה , למרות שאני מכירה הרבה מכם (מהל"ל) פשוט ראיתי את הפרסומת של HDTV של YES והוא פשוט גאוני אהבתי מאד ורציתי לשתף.. קיצר שיהיה אחלה שבוע לכולם..

../images/Emo41.gifחחח חוץ מזה שכל ניצב שני מזכיר ../images/Emo41.gif

לי את אבי ומורי שליט"א... חחחחחחחחחחחחחחחח אבל זה מדליק...

My Little Fairy

New member
רק מהכותרת ידעתי מה יהיה התוכן :)

אכן, לראות חרדים מרקדים זה תמיד משובב נפש.

אבזץ

New member
אכן - הפרסומאי מעולה.

פתאום עניין אותי ה-High Definition לרגע שקלתי לספור פיקסלים... אגב, הרבה מן הטלוויזיות הביתיות לא תומכות בשידור HD. מעניין כמה קליינטים יגלו זאת אחרי שיצטרפו לשירות.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זה מיועד בעיקר ל...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פלאזמות ו - L.C.D לטי.וי. רגיל (בעיקר בגלל הגודל) זה כמעט ולא אפקטיבי...

הכון נמצא בצופן התנכי !

ראשי ממשלות! נשיאים! סופרים ומשוררים, הכול מורמז בצופן ביצירה האלוהית המדהימה "מובי דיק" ראו כאן: http://cs.anu.edu.au/~bdm/dilugim/moby.html

וואו!!! בדיוק השבוע פגשתי את מתתיהו גלזרסון!!

הוא נמצא אצל בנשלו בברוקלין. אם הוא היה יודע באיזה כפירה רני מסתכל... (למי שלא יודע, הרב (מה אכפת לי לקרוא לו רב?) גלזרסון הוציא איזה שלושים ספרים וחלקם עוסקים באותיות ה"מוצפנות" הוא עובד במשותף עם פרופ' ריפס שאמור להיות המומחה לזה... ואם כבר גלזרסון באחד ההזדמנויות כשהוא הראה לי את תוכנת המחשב שיש לו ואיך שהוא "מוצא" את הכל בתורה זה הזכיר לי את המשל עם החיצים והמטרה שקודם יורים את החץ ורק אח"כ מסמנים את המטרה, ושאלתי אותו: תאמר לי עכשיו מה יהיה עם בושת או עם בן לאדןת איך ומתי ימצאו אותו? איך ומתי הוא יגמור את הקדנציה שלו? מי יהיה הנשיא הבא בארה"ב? הרי לפי הסיפורים מישהו הזהיר את רבין שלוש שבועות לפני שהוא נרצח? אז למה אתה לא יכול לומר לי כלום אז הוא מלמל לי משהו כמו "אנחנו קודם צריכים לדעת מה לחפש" אמר ולא יסף.

PoisonousLitchi

New member
להתמוגג!

רק עכשיו ראיתי את זה.. מבריק! חבל שהדוסים עצמם לא יכולים לראות.. חח

'יס' מורידה את הקמפיין ../images/Emo197.gif

טוב.. זה היה צפוי - - - מכתב חריף ששיגר חבר מועצת הרשות השנייה, העיתונאי יוסי אליטוב, גרר פניה של מנכ"ל הרשות השנייה לחברת 'יס' בבקשה להסיר את הפרסומת הפוגעת. החברה נעתה והגיבה: לא היתה כל כוונה לפגוע ברגשות ציבור כלשהו

למעלה