גאוני! מזל טוב:)

יונתן1988

New member
גאוני! מזל טוב:)

Beyond Rangoon, או בשמו העברי "בריחה מרנגון"... מישהו או מישהי אולי יודעים מאיפה אני יכול להשיג את הסרט? שמעתי משהו על האוזן השלישית.. איפה זה נמצא? הסרט מ-94, אם אני לא טועה.. מומלץ ביותר, אגב! פסקול מדהים...

יונתן1988

New member
עוד עזרה קטנה

סטאר וורס, מישהו יכול לעשות לי סדר בכל הסרטים שיצאו עד כה? ראיתי לפני שבועיים את הטרילוגייה החדשה (עם נטלי פורטמן, סמואל ג'קסון ועוד..), שלפי מה שהבנתי היא בעצם הקדמה לטרילוגייה האמיתית הלוא בה דארת ויידר בכבודו ובעצמו מככב! מישהו יודע מה שמם של כל שלושת הסרטים (יש יותר?) הראשונים (שלפי העלילה הם בעצם המאוחרים)? אילו שחקנים משתתפים וכולי..?

AeroTom

New member
השמות של Star Wars

שלושת הסרטים הראשונים שנעשו: Star Wars (1977) The Empire Strikes Back (1980) The Return Of The Jedi (1983) לעוד פרטים עליהם ולרשימת שחקנים, פנה לאתר IMDB.com

Sabre Runner

New member
בתור מנהל פורום זיהוי סרטים

הייתי מצפה שתדע שהשם של סרט מלחמות הכוכב הראשון היה A New Hope.

AeroTom

New member
"New Hope" התווסף כזכור לי לשם הסרט

רק אחרי שיצא בוידאו או שהכינו את ההמשכים שלו. השם המקורי (כידוע לי. אני לא פאנאט של הסרטים) הוא פשוט Star Wars: http://www.imdb.com/title/tt0076759/ לעוד דיונים על זה אשמח אם תעשה זאת בפורום "סרטים וקולנוע". גם יקבל יותר תגובות. תודה.

Sabre Runner

New member
A New Hope

היה הכותרת של הסרט בתחילת הכתוביות בצהוב. ואם שם של סרט ומאפיינים שלו הם נוסעים לפורום סרטים וקולנוע אז למה הפורום הזה?

AeroTom

New member
התכוונתי לדיון רחב יותר ../images/Emo13.gif

שבהחלט שייך לפורום השני. דברים כבר מעבר רק לזיהוי.

AeroTom

New member
"האוזן השלישית" אכן אופציה לבדוק

בקינג ג'ורג' 48 ת"א. יש גם סניפים בירושלים וחיפה. זה מעבר לזיהוי כבר, אז לעוד דברים בנושא ולשאלת Star-Wars גם, אני ממליץ לגשת לפורום השכן - "סרטים וקולנוע". תודה

למעלה