גאונים אוטיסטים

itamartl

New member
גאונים אוטיסטים

שלום רב לכולם, אני סטודנט שחוקר מעט את תופעת האוטיזם. אשמח לקבל המלצות ממכם לאתרים שונים שיכולים לעזור אולי. יש לי שאלה קטנה, אני מתעניין בעיקר בגאונים אוטיסטים ובשפעות תזונה על אוטיזם,בעיקר גלוטן וקסאין. יש לכם אולי מידע מעניין בנושא,שתוכלו לחלוק עמי? אשמח לדעת אם יש מונח מקצועי לגאונים אוטיסטים. תודה רבה ויום נהדר

dinr

New member
כנס לפורום "אוטיזם -גישה ביורפואית"

שם יש כתבות רבות על הדיאטה.

obh

New member
ממש לא מקצועי, ואולי לא מה שאתה

צריך, אך בסרט " איש הגשם" מדובר על זה, ובסוף הסרט ראיינו כמה "גאונים אוטיסטים" כהגדרתך, ונתנו לזה את השם המתאים. אני פשוט לא זוכרת... בכל מקרה היה שם הסבר יפה (מדובר בגרסת ה- DVD).

נאוה ר

New member
אתה מתכוון לאספרגר?

סביר להניח שתמצא מידע באתר של הצליאק ובאתר של תזונה טבעית.

rutimay

New member
גם אני מתעניינת בגאונים אוטיסטים.

אם תמצא אחד כזה, אני מוכנה לטרייד-אין תמורת אוטיסט רגיל+ משקפיים+ פלטה. סתאאאאאאאאאאאאאאאאאם. אני מוכנה להוסיף לעסקת החלופין עוד שני לא-אוטיסטים אבל גאונים.

נדמה לי שהמונח הוא

לידיג'נט סוונט... Savant אני ממש לא בטוחה לגבי האיות ולא רוצה לעשות בושות. נראה לי שזה המונח ה"מדעי" לאוטיסטים עם "איים" של גאונות בתחומים מסוימים.

גאונים אוטיסטים= savant

סוואנט אדם עם מוגבלות קשה ובעל יכולת יוצאת דופן כמו ציור, נגינה, פתרון תרגילים ועוד. savant רוב הסוונטים הם אוטיסטים יש גם סוונטים שמוגדרים כמפגרים ברמת פיגור בינונית ומפגינים יכולות מיוחדות בתחומים שונים.

למעלה