גאון בשישי - השלכות !!!!!!

גאון בשישי - השלכות !!!!!!

רבותי , דבר אחד אני חושב שגם אם העירייה צריכה לשלם סכום כלשהוא ונאמר 400000 ש'ח , על מנת לקיים ערב זה , עליה לעשות זאת , וכי למה ??? האם חשבתם מה נשאר מהעיר הזאת , לאחר כל מה שעברה ??? העיר שלנו ידועה לשימצה בארץ ,שאלה - אתה לודאי ?? כן אני לודאי גא ,ואם לא זכתה עירנו תקופה ארוכה באיזה ארוע משמח הנה הגיעה השעה לעשות זאת , להציג את העיר באור חיובי, לא רק לשלילה . בזה הרגע אני בעד קיום ערב זה !!!!!!!!!!! וישר כח לראש העיר בני רגב , על החלטה זאת !!!!!! תנו כתף חבריי , אל תשמיצו , אל תברברו , תנו כתף להצלחה , אולי כאן יפתח פרק חדש בגישה לעיר לוד.

harty

New member
אתה טועה בגדול! תוכנית טלויזיה

לא תעלה ולא תוריד מתדמיתה הגרועה של העיר. מה עוד שרב התוכניות הללו עושים אותן בעיירות מצוקה,כך שזה רק יכול לפגוע.התוכנית הזאת רק תוסיף לבני מעט פירסום לא יותר מזה.תן לנו נקיון, תן לנו בטחון, תן לנו איכות חיים, תן לנו מנהל תקין ללא שחיתות, תן לנו שיקולים עיניניים בכל תחומי השלטון בעיר ואזי לא נהיה זקוקים לתוכניתו של גאון.הייתי מצפה מגאון שיקים פרויקט בעיר ולא יגבה כסף עבור פירסום אישי לראש העיר. מה אתה חושב שגאון יאמר כמה ומה לא תקין בעיר? האם התפאורה תביא שינוי?

yaronbro

New member
תפרגני ארטי אז מה אם בני יקבל

קרדיט וכמה דקות פרסום זה יתן לו רוח גבית כך שהשנה יהיה סיכוי שנחגוג את העצמאות בעירנו המתפתחת

קיום בעיירות מצוקה ???

האם רמת השרון היא עיירת מצוקה ??? התוכנית האחרונה הייתה שם, לא ??? עכו- עיר מצוקה ???

yaronbro

New member
בוקר טוב עודד שתיל קבל את ברכותי

החמות מתי אתה מתחיל ? סליחה מתי אתה מפסיק לשלם ארנונה ?

קיום בעיירות מצוקה ???

האם רמת השרון היא עיירת מצוקה ??? התוכנית האחרונה הייתה שם, לא ??? עכו- עיר מצוקה ???

Yaacov B

New member
עודד, אנחנו רוצים סיבוות לשמוח

הייתי מת להתגאות בלוד....אבל כל מי שעיניו בראשו קשה לו... ארועים משמחים ותדמית זה חשוב אבל שמחה אמיתית תבוא כאשר יהיה פתרון לבעיות הכואבות של העיר ולא "תפאורה" נוצצת לעיר בעייתית. עלינו להתגאות בנושאים הראויים לגאווה כמו התזמורת, בי"ס מדעים, צופים ומפעלים מוצלחים אחרים אבל אני לצערי אלה נקודות אור בודדות במציאות הקשה של העיר. אני מתפלא עליך, נציג הגימלאים, שקובל על אי תשלום שכר לגמלאים ומצדיק בזבוז של מאות אלפי שקלים בערב אחד. האם הערב הזה יפתור את הניהול הבעייתי של עירנו, האם הערב הזה יפתור את בעיות המתנסים, האם הערב הזה יפתור את בעיות העובדים הפרזיטים, האם ערב כזה יפתור את בעיות הבטיחות בבתי הספר???? האם לא הייה ראוי להשקיע את הכסף בפעילויות תרבות שחסרה כל כך בעיר הזאת? סכום כזה יכול לממן פעילויות תרבות לשנה שלמה ויותר. אז לפני שאתה משבח כל כך את ההחלטה, תספור עד 10, ותחשוב מה ראוי היה לעשות הסכום הנ"ל במקום ערב ראוותני אחד.

תגובת דני זק -עורך איילון

ד"ר שתיל, אני רוצה להרגיע אותך ואת חבריך. כבר בדקתי את הנושא, הן בקרב גורמים בעירייה והן בקרב גורמים בהפקה של שישי בגאון - עלות ההפקה לא על חשבון העירייה. כשאוכל לפרט, תתפרסם כתבה בנושא ב'איילון'

yaronbro

New member
מעניין מאוד בזכרון יעקב המועצה

תיקצבה את האירוע ב 400 אלף ש"ח וכאן מגלים כלפינו נדיבות .... אהבתי

Yaacov B

New member
כן ירבו התורמים......

אבל יש להפנות את הכספים למטרות הולמות

yaronbro

New member
הייתי מצפה שנהיה הוגנים יותר כלפי

עובדי העיריה זה הפך לבון טון להתגולל על עובדי העיריה להעליב אותם לכנות אותם בכינויים ואחר כך לצפות מהם לשירות אני רוצה לציין היענות מהירה והמון רצון טוב לו אני זוכה בכל פעם שאני פונה לעיריה אולי יש בעיריה בעיות ניהוליות שאלתי את עצמי האם העלבת העובדים זה סגנון ניהול חדש במקומותנו

העובדים לא אשמים

הדג מסריח מהראש וכשהראש חולה הגוף סובל, העיר מנוהלת ע"י פרזיטים. אם קברניטי העיר חברי המועצה לא משלמים מיסים ולא עושים כלום למען העיר אלא למען עצמם בלבד (לא כולם)אזי אילו טענות יש כלפי העובדים הנתונים למשטר דיקטטורי של ראש העיר ובני משפחתו . שיקחו דוגמא אישית ממר סיטבון רוג'ה חבר מועצה לדוגמא היחיד שאיכפת לו מהעיר ואומר את האמת בפנים !

lj101

New member
שלום רב, מבלי להעליב אף אחד

לא את ראש העיר ולא אף אחד, הפקת תוכנית בעלות של 400,000 ש"ח זה דבר מיותר לגמרי וכפי שכתבו חברים אפשר בכסף הזה לעשות פעילויות חינוכיות אחרות אפילו לשפץ מספר מבנים וכבר חזות העיר תראה אחרת ובטוחני שיש הרבה רעיונות נוספים וטובים יותר. ביום העצמאות חלק מראשי הערים בוכים שאין להם כסף ולכן לא חוגגים, אז לפחות חלק מהכסף הזה אפשר לשריין לאירועי יום העצמאות לתושבים ולא להביא איזה ערוץ שסובל מרייטינג 0 וגם לשלם הון עבור כלום. הבעיה בלוד היא סדר עדיפות, כדי להשתיק מחאה ציבורית מביאים עוד ספורט, עוד הפקת תוכניות גרנדיוזיות עושים הכול רק בכדי "להעלים" את הבעיה האמתית מתחת לפני הקרקע, לוד תמשיך להיות לוד ולא יעזור לפחות לדעתי עוד מינוי של וועדה קרואה או קרוע רק שינוי חשיבה ואינטרסים מצד התושבים יוכלו לשנות את המצב.

למעלה