גאווה

מצב
הנושא נעול.

רמית2

New member
גאווה

גאווה
לא מצליחה לישון ערה כבר שעה וחצי וכותבת גאה בו בגלל הקושי העצום גאה ב בגלל הפחד שלי גאה אפילו בעצמי

ציפי ג

New member
וואאווו

גאווה
לא מצליחה לישון ערה כבר שעה וחצי וכותבת גאה בו בגלל הקושי העצום גאה ב בגלל הפחד שלי גאה אפילו בעצמי
וואאווו
זה באמת אושר מיוחד. הרבה פעמים שואלים כאן איך יודעים שהילד מחונן, ואני אומרת שהורים יודעים. ואני שמחה לראות כמה פעמים אני צודקת.

בהצלחה !../images/Emo13.gif

גאווה
בהצלחה !

נטלי22

New member
כל הכבוד לך ולו ובהצלחה בהמשך ../images/Emo57.gif

גאווה
כל הכבוד לך ולו ובהצלחה בהמשך

apk

New member
לא ניתן להגיע לקישור שנתת

גאווה
לא ניתן להגיע לקישור שנתת
ואני סקרנית לקרא

אמאללי

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif העלית בי דמעות. יישר כוח!

גאווה
העלית בי דמעות. יישר כוח!

1שייכת

New member
כל הכבוד! תטפחי לעצמך על השכם -

גאווה
כל הכבוד! תטפחי לעצמך על השכם -
על הכוחות, על המסירות, על הנחישות, על ההתמדה. את באמת יוצאת דופן ולא פלא שגם הבן שלך יוצא דופן בהישגיו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה