ג'אווה למתכנתי CPP

mandymo

New member
ג'אווה למתכנתי CPP

אמי מתכנת CPP, כבר כמה שנים, ואני מעוניין להתחיל ללמוד גם ג'אווה.
יש איזה אתר/ספר מומלץ. אני מעדיף להימנע מלקרא (שוב) על מה זה אובייקט, הורשה, פולימורפיזם וכד'
אני כן מעטניין במידע עדכני.

אiהד

New member
לא ממליץ על ספר

מי שכבר יודע לתכנת ורוצה ללמוד שפה חדשה, יכול להתחיל מלהוריד סביבת עבודה (לג'אווה - אקליפס), להסתכל על דוגמאות קוד ולבנות משהו

nocgod

New member
אתה יכול להשתמש באתר

של oracle יש שם הסברים על Java מפורטים עם דוגמאות

תוריד את הJDK תתקין -> תוריד אקליפס ותוציא אותו מהarchive שלו -> תפתח פרוייקט חדש -> תכתוב

הייתי כן ממליץ לקרוא קצת על ג'אווה מספר כדי לעשות את הtransfer מ++C ל Java, כי יש הבדלים מהותיים בכמה וכמה דברים (שלמען האמת עד היום משגעים אותי)
הייתי ממליץ לחפש ספר Java for Programmers כי שם ממעיטים בחפירות על הבסיס (אם כי עדיין יש) כי יוצאים מנקודת הנחה שיש לך רקע.

מספר דומה למדתי #C
C# essentials
Deitel and Deitel C# 2010 for Programmers

עוד המלצה זה ההרצאות של Pluralsight, אפשר להריץ קדימה איפה שזה משעמם וידוע...אבל זה עולה כסף...ספר אפשר למצוא בספריות (מכללה/אוניבריסטה/עבודה/חברים)

mandymo

New member
מישום מה לא חשבתי על האתר של oracle

זו בהחלט נראת לי אופציה נחמדה להתחיל...

אני רוצה להתחיל לכתוב איזה UI לאפליקציה שיש לי בראש. האים מה שאני רוצה להתחיל בו זה swing? אני זוכר את השם הזה מלפני הרבה זמן, והייתי בטוח שהוא כבר נחשב למיושן. האים הוא עדיין רלוונטי, או שיש משהו חדש יותר שעדיף לי ללמוד?

nocgod

New member
האמת...

אני למדתי swing, זה דיי מעיק אבל מתרגלים לזה (אני התרגלתי, ואז הורדתי windowbuilder שעובד נהדר אחרי קצת שינויים בקוד).

לגבי עדכניות הטכנולוגיות אני חושב שאני לא יכול לענות לך כי אני עצמי לא יודע

למעלה