גאווה לאומית

גאווה לאומית

*זה ארוך אבל שווה לקרוא!!! שלום חברים, מי אם לא הטלוויזיה והתקשורת גורמים לנו לחשוב שקץ העולם קרב ובא. רק לפני 60 שנה הובלנו כצאן לטבח! ללא צבא ! ללא מדינה ! לפני 55 שנים שבע מדינות ערביות הכריזו מלחמה על מדינת היהודים הקטנה, שהייתה אז רק בת כמה שעות!!! היינו אז 650,000 יהודים שהיו צריכים לעמוד מול כל העולם הערבי(ללא צבא, וללא חיל אוויר אדיר). היו אז רק אנשים חזקים שלא היה להם לאן ללכת. לבנון,סוריה,עיראק,ירדן,מצרים,לוב,ערב הסעודית תקפו כולם יחד. המדינה שניתנה לנו ע"י האומות המאוחדות הייתה 65% מדבר.המדינה החלה משריטה קטנה על הגלובוס לפני 55 שנה. נלחמנו נגד קואלציות שונות שרקמו מדינות ערב, מצוידות בנשק חדיש שסופק ע"י ברית המועצות(דאז) ולמרות זאת ניצחנו!!! היום יש לנו מדינה, יש לנו צבא, חיל אוויר מהטובים בעולם, מייצאים מליונים "אינטל,מיקרוסופט וimb מפתחים את מוצריהם פה. הרופאים הישראלים זוכים בפרסים בינ"ל על פיתוחים בתחום הרפואה. אנו מוכרים תפוזים, ירקות ופרחים למדינות שונות בעולם. ישראל שלחה שלושה לווינים לחלל ואסטרונאוט אחד והיד עוד נטויה. אנו יושבים בגאווה עם ארה"ב המונה 250 מיליון אנשים, עם רוסיה המונה 200 מיליון אנשים, עם סין המונה 1.1 ביליון אנשים, עם הארופאים-אנגליה , צרפת, גרמניה המונות 350 מיליון אנשים. המדינות היחידות בעולם שהצליחו לשגר משהו לחלל. ישראל כיום שייכת למשפחת המדינות המחזיקות ביכולת גרעינית-ארה"ב רוסיה סין הודו ואנגליה( אנו לא מודים בזאת אך כולם יודעים!) לחשוב שרק לפני 60 שנה הובילו אותנו בבושת פנים, חסרי אונים וללא תקווה אל מותינו!!! זחלנו מתוך האפר של אירופה העולה באש, נצחנו את המלחמות שלנו בארץ שניתנה לנו עם כמעט שום דבר בידנו. חבר'ה, בנינו אימפריה מכלום!!! אז מי זה לעזאזאל אדון עראפת (או אבו מאזן)שיגרום לנו לפחד, שיגרום לנו להיות מבועטים??? הצחקתם אותי!!!!! את פסח כבר חגגנו אך אל נשכח על מה היה כל הסיפור... התגברנו על פרעה !!! התגברנו על היוונים !!! התגברנו על הרומאים !!! התגברנו על האינקווזציה בספרד !!! על הפוגרומים ברוסיה!!! שרדנו את היטלר ימח שמו ואת השואה !!! הבסנו את צבאות ערב !!! שרדנו את סאדם ואת מלחמת המפרץ!!! לכן, קחו את העניינים בקלות ובפרופורציות הנכונות. גם היום יותר מתמיד נתגבר על כל אוייב שיקום עלינו. לא משנה על איזה פרק בהיסטוריה היהודית נסתכל, מצבנו לעולם לא היה טוב יותר!!! לכן, זקפו ראש וזיכרו שכל מדינה או ישות שניסתה לשים לנו קץ ולהשמידנו בסוף נעלמה מן המפה, ואנחנו עדיין כאן!!! מצריים??? לאן נעלמה האימפריה המיצרית??? יון??? אלכסנדר מוקדון??? הרומאים??? האם מישהו מדבר היום לטינית??? הרייך השלישי??? האם מישהו שמע עליו לאחרונה??? הסתכלו עלינו, העם מהתנ"ך- מעבדות מצרים. אנחנו עדיין כאן!!! מדברים אותה שפה! ממש באותו מקום בזמן הזה !!! הערבים עדיין לא הפנימו את זה אך הם ילמדו שישנו אל אחד!!! ובמידה שנשמור על זהותינו לא ניתן יהיה להשמידנו !!! לכן, סליחה שאני לא מודאג, היסטרי, לא בוכה ולא מפחד אצלי הכל בסדר. בטוח שתמיד יכול להיות יותר טוב אך אל תיפלו במלכודת. התקשורת לא מספרת לכם שמתקיימים פסטיבלים ברחבי הארץ, שאנשים ממשיכים לחיות ולבלות. ממשיכים לפגוש חברים להסתובב בקניונים ולנסוע בכבישים. למה המורל שלנו נמוך??? הסיבה היא שאנו בוכים ומתאבלים בזמן שהם נהנים לשפוך דם. ומאותה סיבה בדיוק ננצח! זקפו ראש!!! הסתכלו מסביב וחייכו!!! להתראות בשנה הבאה בירושלים!!!

Yaniv-DC

New member
אף פעם לא אהבתי

אנשים שלא מספיק להם סימן קריאה/שאלה אחד בסופי משפטים ומרגישים צורך עז לחזק את אונם בהוספת שניים נוספים. בדבר אחד צדקת - זה אכן ארוך (לגבי השווה לקרוא אני לא ממש סגור על זה). עוד משהו לא היה לי ממש ברור - הסיבה היא שאנו בוכים ומתאבלים בזמן שהם נהנים לשפוך דם. ומאותה סיבה בדיוק ננצח! - זאת הסיבה שננצח? כי אנו בוכים ומתאבלים כשהם נהנים דם ולשפוך וכו'? גם על איפה נתראה בשנה הבאה אני לא ממש סגור, אבל נו, שטויות. מה אפשר לצפות מבן אדם שכל מה שמעניין אותו זה מי יעוף מאמריקן איידול הלילה.

MicMik

New member
אוי אני כזה רדוד

לא מעניין אותי לא מי יעוף מאמריקן איידול ולא מה הסהרורי תולה הפאשקווילים אומר. אתה ממש קראת את הכל! לי הספיק רק לראות שמדובר בסה"כ באחד מהתמהונים הגראפומנים, שאפילו לא יחזרו לראות מה כתבו להם. סתם אחד מאלה שאשתם לא מקשיבה להם. הוא כבר מבוגר מכדי לרוץ על הגבעות, אז הוא נותן לאצבעות ללכת במקומו.

לא ממש לא...

ההפך אני כן חוזר ועונה לכולם (כפי ששמת לב...) ולא עדיין אין לי אישה ולא ילדים כך שכולם מתיחסים אליי... וחוץ מזה המחשב זה רק חלק קטן ממה שאני עושה אולי הכי קטן...

depechemode

New member
נראה לי שפספסת את החלק "הכי" קטן

אצלך..
אולי עדיף שתשקיע בהולדת אישה או במציאת ילדים ובעיקר תתאמן! אתה יודע.. פראקטיס מייקס פרפקט <כן.. הדיסלקציה הייתה מכוונת>

zoti

New member
ואני מעדיף

לשמוע את כרמן מזייפת את התקווה ב 6 בבוקר על הראש שלי מלקרוא את השטויות שלך.

zoti

New member
חזרתי גם חזרתי.

אחרי שבועיים פחות יום בארץ הקודש ועוד ארבעה ימים בתפוח הגדול חזרתי לקליפורניה רק כדי לעזוב אותה לעד עוד חודשיים
חוות סאוטפורק מחכה לי !

az ma

New member
וולקאם בק... נהנית בארץ?

חוויות ששוה לחלוק? מקווה שתוכל לחזור לקליפורניה כשהמצב הכלכלי ישתפר, גם אם יחייב להחליף מעסיק...

zoti

New member
רמת השירות השתפרה בישראל

כל השאר, אותו דבר. בכביש מנסים להרוג אותך. הכל יקר והחומוס טעים. כל מה שעשיתי היה לרוץ מחבר אחד לשני. כמות התינוקות שראיתי יכולה למלא אולם קולנוע. אני מקווה שאולי בטקסס (איייי אאאאאאהההה) אולי אני סוף סוף אמצא עבודה. רק מבאס אותי שחם שם כל כך.

az ma

New member
"אל תדאג", בחורף קר שם כל כך ...

אז ה"ממוצע" סביר מאד...
ואם תקח מורפיום, בעונות הקשות, אתה ממש לא תרגיש שווום כאב...

MicMik

New member
זאת המטרה

אבל הבחור נחת פה באישון ליל, לא מכירים אותו והוא ישר מתחיל לירות. הדעה שלו נראית יותר כמו תגובה לדברים של מישהו, אבל אף אחד לא העלה פה את הנושא. חשבתי שמקובל קודם להציג את עצמך, להעלות נושא לקבל תגובות וכו' הוא ישר התחיל עם תגובות לאיזה שיחה שהוא מנהל עם ישות נעלמת.

צודק אבל...

אני בחרתי להתעלם כי הדברים שלו לא מעניינים את הסבתא שלי (ותאמין לי שהיא דוקא היתה אדם מאוד מתעניין...) סתם נחמד לראות שאפילו אדם ש- "נחת פה באישון ליל, לא מכירים אותו והוא ישר מתחיל לירות" (מסכימה איתך) עדיין עונה בנימוס ולא מעורר מהומות בביתינו הקט. אני מאוד אוהבת לשמוע דעות שונות כדי ללמוד דברים שלא חשבתי עליהם. אני פשוט שונאת כשזה מלווה בקללות בשלוש שפות וארבע איותים....

בקשר ללאומיות ואזרחות.

יש לי שאלה-אני שמעתי שאי אפשר לותר על אזרחות ישראלית (לא שיש לי כוונות כאלה) ידוע לי שיש ארצות שאינן נותנות אזרחות שניה אלה אם מוותרים על הראשונה. האם זה נכון שאי אפשר לוותר על אזרחות ישראלית?

למעלה