גאווה ישראלית/יהודית

גאווה ישראלית/יהודית

במסגרת הלימודים יוצא לי לקרוא המון מאמרים. שמתי לב שבכל מאמר מופיעים שמות ישראלים ו/או יהודים. אין ספק שהיהודים מטביעים חותם הרבה יותר מאשר משקלם באוכלוסיה!

zoti

New member
ששששש !!! הערבים ישמעו

אח"כ יאשימו אותנו שאנחנו משתלטים על העולם

אחוז מקבלי פרס נובל היהודים ענק

כ-12 אחוז ממקבלי פרס נובל הם יהודים ואילו חלקם באוכלוסיית העולם מזערי. היחס מרשים עוד יותר כשלוקחים בחשבון שפרסי נובל מחולקים לא רק על מדע וסיפרות אלא על תחומים שבדרך כלל ליהודים אין הרבה נגיעה אליהם כי מלבד ישראל אין ראשי מדינה או מנהיגים יהודיים בעולם.

תודה לאל שיש יהודים בחו"ל ../images/Emo3.gif

כי אלה שכאן, חוץ מעגנון, מקבלים פרס נובל עבור משהו ערטלאי שבד"כ לא מחזיק מעמד הרבה זמן אתמול, במסגרת יום עיון בנושא מחוננות הרצה פרופסור אבנר זיו על הגורמים למימוש המחוננות אחד הגורמים החשובים הוא מורה טוב שיתפקד כמנטור ויעזור לילד להוציא את הפוטנציאל שבו זיו סיפר על סקר עולמי שנערך בקרב מורים למתמטיקה. הם נשאלו האם הם חושבים שהם יודעים היטב את החומר שהם מלמדים בישראל ענו בחיוב על שאלה זו 83% מהמורים ביפן רק 6% יפן נמצאת במקום השלישי בעולם במתמטיקה ישראל במקום השלושים ומשהו ועל זה היה סבא שלי שהיה רוויזיוניסט מתוסכל אומר: בדם וביזע יוקם לנו גזע גאון ונדיב ואכזר אבל בינתיים יש בארץ רק דרעקים אכזריים ועוד אף גאון לא ראיתי פה (את רואה מזל – לא רק בסופר יש לי התגלויות)

וגם עגנון נשאר עם חצי תאוותו בידו

וקיבל חצי פרס קשה להחשיב אותו ישראלי אמיתי הכתיבה שלו יהודית גלותית ואולי בגלל זה קיבל את הפרס (חצי הפרס) ואחרון היהודים החכמים היה איינשטיין - לא אריק שסרב בנונ-שלנטיות להצעת בן גוריון לבוא ולהיות נשיא של חתיכת מדבר במזרח התיכון

galibos

New member
גלותי?

אפשר להגיד את זה עליו אחרי שקוראים את שירה ותמול שלשום? הוא הרי תפס את הישראליות בביצים שם. הוא הוכיח שהוא יכול כתוב לא רק על ליבוב ...(אהה לא זוכרת את שם העירה...

טל ר

New member
לא לשכוח את פרופ' יובל נאמן

שכמעט קיבל את פרס נובל לפיסיקה על התורה שנקראת בכל העולם תורת גל-מן (Gell-Mann) ובישראל תורת גל-מן - נאמן (ואחר כך קיבל כפיצוי את פרס איינשטיין).

אה, ד"ר סטריינג'לאב המקומי

אני מקווה שהוא לא התרגז יותר מידי בגלל הכמעט הזה גם ככה הוא איש עם חוסר שקט פנימי בכל פעם שהיו מראיינים אותו בטלויזיה הייתי בודק בדאגה אם יש איזה כפתור אדום לידו (גם אני כמעט זכיתי בחמישים מליון בהגרלת ההללויה האחרונה היו חסרים לי רק 7 מספרים ועד עכשיו לא ברור לי למה הזעיקו את המשטרה כשבאתי לקבל את הפרס)

טל ר

New member
לדעתי זה מה שהפך אותו

לאדם הנרגז שאתה מכיר. מדובר על פרס נובל לפיסיקה מ-1969.

טוב, הוא סרב להיות נשיא

כי ידע שמשה קצב הוא אישיות ייצוגית לא פחות ממנו ויזכה ללא מאמץ באהדת העם בגלל שהוא לא מהאליטה

טוב, הוא סרב להיות נשיא

כי ידע שמשה קצב הוא אישיות ייצוגית לא פחות ממנו ויזכה ללא מאמץ באהדת העם בגלל שהוא לא מהאליטה

roy269

New member
כאשר העם היהודי יצא לגלות

הוא לקח איתו את ספר התורה וזכה להיקרא "עם הספר" משחזר לארצו חזר להיות "עם הארץ"

sashkashurik

New member
נו, ולמה, אתה חושב, ../images/Emo58.gif

קיימת האנטישמיות בעולם? הכל מקנאה!

למעלה