גאווה ודעה קדומה.

גאווה ודעה קדומה.

אני, דולצינאה, גאה בזאת להציג מחווה שחשבתי עליה רבות למענכם, אהוביי ופחות אהוביי. (כן, החלק השני מן הסתם מנצח אבל זו לא הכמות, זו האיכות.) אז בזאת מוצגת פה לראשונה התערוכה האחרונה שלי: ``דברים-שאם-עוד-פעם-אחת-הם-יופיעו-בהודעות-זה-יהיה-ממש-חבל-כי-אני-הולכת-לפרט כמה כללים-ומיכל-תשתקי``. בקטלוג שיצא לאחרונה, התערוכה נקראת פשוט ``סמבלה`` שזה כנראה איזה קיצור מסתורי שאני לא הבנתי אבל זה מצלצל מגניב. (ודרך אגב, אתם מוזמנים לצפצף עליי ברצון, אבל הנה הם, הדברים שפשוט רצוי להימנע מהם בהודעותיכם.) 1. אם עוד פעם אחת אני אמצא הודעה שמספר סימני הקריאה בה יעלה על... 20... זה ייגמר רע. תפסיקו!! לכתוב! הודעות!!! כאלה!! סימני!!! קריאה!!! לא! גורמים להודעה!! להיראות! ארוכה יותר!! (ספרתי. יש פה 19 בדיוק.) 2. צירוף האותיות ``פחחחחח``, הוא... איך לומר, לא עוזר. לא בריא. אם משהו ממש מצחיק אתכם, מה דעתכם על השילוב ``הא הא``?... או הסמיילי של תפוז, למטרות אלו הוא נועד... הסמיילי הוא ידידך, השתמש בו! 3. מכתבי פרידה. יש לי בעיה עם פרידות. זה רע, זה עצוב, זה גורם לתופעות לוואי של סיוטים ובכלל מעכשיו כל פעם שאני אלחץ על הכיתוב הכחול ההוא, ``תיכוניסטים`` (מעניין אם יש קשר בין צבע הכיתוב לתיכוניסטים עצמם) יעברו במוחי הרך תמונות מזעזעות של פרידות קורעות לב. בלאונט, אל תעזוב. אל תחשוב על זה אפילו. חרא, חתיכת חרא, לא נוטשים פורום בצרה. מיכל, אפילו את אל תעזבי. יהיה משעמם בלעדייך. דומיניק כבר עזבה, בואו לא ניתן יד לפשע המאורגן. 4. הודעות צ`אט. קצר זה טוב, וכבר אמרו הרבה אנשים זקנים וחכמים שהאורך לא קובע וגם הגודל לא (מה לעזאזל כן, הצבע?.. הקולות שזה משמיע?.. תמיד תהיתי. טוב, לא תמיד, הרגע זה קפץ לי לראש. למה להיות קטנוניים) אבל קצר מדי זה רע. 5. בסתירה לסעיף מס` 2, הסמיילי הוא אמנם ידידך, אבל הוא עדיין תפוז מסכן עם פרצוף, לכן אל תמלא את הודעתך באלפי סמיילים שונים ומשונים, וגם לא באלפי סמיילים זהים. תשאיר משהו לאורחים, כל הנחלים זורמים לים ויש לי אהוב בסיירת חרוב. 6. נא להימנע מכתיבת הודעות בסגנון ``מחווה לפורום``. מדובר בהודעות מטומטמות חסרות כל מטרה או פואנטה, ובכל זאת מושכות את העין חסרת האונים. (ע``ע הודעה זו). ולסיכום, ברגע זה יאסוף כל אחד מאיתנו את כוחותיו האחרונים ויקדיש בזאת מספר שורות (שיעול -סעיף 4- שיעול) לציין מה הוא הדבר שיעשה בשבילו את הפורום מקום טוב יותר ונזיל פחות. דולצינאה. (אל תשתיקו את המוסיקה. אל תקנו מטומטמים.)

פיצפונת

New member
תגובה אינטיליגנטית!!!!!!!!!!!!!!!!!

את כותבת פצצה, את זה אני חייבת לציין, אבל צר לי להודיע לך כי אין לשנות את חוקי הפורם, צאט או איך שלא תקראי לזה...תמיד יהיה ה- פחחח הנצחי.. ואלפי סימני הקריאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה 20....ספרתי... בכל מיקרה ברגע שמוציאים את אלה, אז איפה היחוד? איפה הכיף??!?!?!?!

תגובה אינטילגנטית לאינטלגנטית

זוהי תגובה לפיצפונת האינטלגנטית שלי! את צודקת בהחלט , אי אפשר לשנות את ה-פחחחחחחחח זה כבר הפך למנהג חובתי , לא נכון?! וחוץ מזה לאף אחד אין הרבה כוח להפלסף ולכתוב מכתבים ארוכים ומייגעים אז כולם כותבים קצר ולעניין בסגנון צאט.... חוץ מזה , מה קורה אחותי ? את יודעת שנזכרתי בשיחת נפש שאז עשינו עם לאה , זוכרת? שאני עשיתי את הבוחן שבסוף עשיתי רק בחמש דקות האחרונות....

Oi Vey Zmir

New member
אנה אורז, סיפור אמיתי

שאלה מכשילה, דולצינאה. מה יעשה את הפורום הזה לטוב יותר? אולי שאני אעזוב. אמנם אני לא פה הרבה זמן (מתי זה כבר כן יהיה ``הרבה זמן`` במונחים של הפורום הזה?) אבל אני מסכימה איתך בהחלט. אני מתחברת ואני רואה את ה``פחחחחח`` של ליאתוששששש והחשק לחיות נוזל לי מתחת למיטה, היכן שהגשטרנכים מזדווגים והמוזות שותקות. בכלל- פחחחח, סימני קריאה, משיכת אותיות סופיות (למשל: הייייייייי!!) מצביע על מוגבלות מסויימת. למה שלא תהיו מקוריים?(לכתוב מוההאהאהאה זה עדיין רצוי ומקובל עליי) תכתבו: ``שלונק``, ``ספסיבה``, ``חוטם``, ``סקנדל`` וכדומה. משהו אחר במקום ה``פחחחח``. כל כך IOL מצדכם. עוד דבר שיכול לפתח את הפורום זה פשוט הרחקת מפגרים (זה לא מוציא אותי קצת?) מהפורום, ובכלל אני תמיד הייתי קצת נאצית כלפיי עוברים מתחת לגיל 16. ומי שאני לא יודעת שהוא בן 13, שלא יגלה לי. (כן גם אני הייתי פעם ביצית, מה שלא מפריע לי להתעלל בביציות שלי ואני לא מתכוונת לשתף אתכם בתהליך המיוחד שהן עוברות...המממ). דולצינאה, אני יודעת שאת קצת בהיסטריה- דומיניק עזבה, ערן עוזב (האם הוא יהיה מתישהו ``החרא חוזר שנית``?) ואולי גם מיכל (...)- את חוששת לגורל הפורום. ואת צודקת. אז זוהי מלחמת גוג ומגוג, יום הדין בא- אומרים שזה כיף לראות עיר עולה בלהבות, ותמצאי איזו מטאפורה שתרצי לשקיעת הפורום. אוי. דולצינאה- אני מחזקת את ידייך, חזקי ואמצי.

נראה אתכם מנסים להשתיק אותי.

כן, ללא ספק. קורט ניסה עשרות, מאות, א-ל-פ-י פעמים להשתיק אותי. לצערו, זה לא הולך לו, יתכן ואפילו לצערכם. זה מתחיל להעיק. אולי עלי, אולי עליכם, אין לי מושג. זה מזכיר לי סיפור (שיט, עוד פעם היא עם הסיפורים שלה). אני לא יודעת לספר אותו טוב, אנשים בכיתה הרבה יותר טובים ממני בזה. יכול להיות שאפילו כבר סיפרתי את זה. לפני כמה זמן היה לנו שיעור היסטוריה, ופתאום הייתה שתיקה בכיתה. ואתם מכירים אותי, אני ל-א מסוגלת לשתוק. אז התחלתי לספר למורה על מקור השם משפחה שלי ואיך אפשר לכתוב אותו בשפות שונות. המצב הדרדר עד כדי כך שהכיתה, בפה אחד, נאלצה להגיד: ``מיכל, תסתמי.`` אז סתמתי. באמת! נשבעת לכם. גם זה קורה לפעמים מיכל

לכולנו יש מזל

שאת לא מנהלת הפורום ;-) האמת ? זה באמת מציק כל מה שאמרת ... במיודח הסימני קריאה. תשתפרו !

בלאונט

New member
מרק אפונה

כן, כן. אני חושב שהצוות של תפוז צריך לחלק לנו, הכותבים, שקיות של מרק אפונה בצורת אבקה. רק כך, בעזרת מנה יומית של מרק אפונה יבש, נוכל באמת למצות את עצמו ואת יכולות הכתיבה שלנו. תגידו את זה אחרי: ``מרק אפונה!``

כשהציניות מסתכלת במראה...

עפים גיצים ונוצרות להן הודעות כמו ``מרק אפונה``. תיזהר, זה מסוכן. בוא נחליט על... 30% הודעות ציניות בכל ת`ירד, אחרת זה יגמר רע... דולצינאה ;-)

למעלה