גאווה בפ"ת

רונשה

New member
גאווה בפ"ת

תגידו אתם יודעים אם יש קבוצות נוער של האגודה או משהו בפתח תיקווה? אני יודעת שיש משהו של איגי (אני כנראה הולכת ביום חמישי בפעם הראשונה - מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה באיסיקיו) אבל דיברתי עם אחת המדריכות והיא אמרה שהקבוצה לא ממש גדולה... אזז... אולי מישהו מכיר עוד קבוצות נחמדות?

resputin

New member
המף.. לא ממש.

לפי הבנתי, הקבוצה ההיא היא הדבר היחיד שיש בפתח תקווה השורצת ערסים. למרות שיש פה מפעם לפעם מסיבות גייז, הן מחווירות ליד המסיבות התל אביביות.. מה לעשות, העיר לא מי יודע מה בקשר ל
..

רונשה

New member
הומוערסים??? יש חיה כזאת?!

בעע אז אם זה באמת ככה לא נראה לי שאני אלך לשם... אלא אם כן מישהו ירצה לבוא איתי. ומה אם אני לא אשתלב בקבוצה של פ"ת? (מה שדי מובן מאליו לפי מה שאתה אומר) אז לאן אני אלך?

resputin

New member
LOL לא, לא הבנת :)

לא אמרתי שבקבוצה החברתית הם יהיו הומו-ערסים, אלא שעקב ריבוי הערסים (למרות מספר לא מבוטל של הומואים) אין קבוצות חוץ מזו בפתח תקווה.
ובקשר ללהשתלב- Don't knock it till you try it

דווקא...

יש קבוצה בפ"ת יש קבוצה חברתית. אני לא יודע עליה הרבה פרטים אבל אני יכול להפנות אותך למדריך של הקבוצה והוא יתן לך פרטים. לפרטים: אייל 058-232348 או שגיא 068-627944 ואת יכולה גם להיכנס לאתר של ארגון הנוער שם תמצאי עוד פרטים על כל מיני קבוצות שיכולות לעזור לך.

למעלה