גאה להציג... המין השני

לי28

New member
גאה להציג... המין השני

לכן בנות המין היפה (בנות בריתי) מספר טיפים קטנים שמצאתי (במגרה הישנה) לעזר להכרת המין השני גברים מתחלקים ל3 סוגים: צייד, דייג, איכר. הדייג - פורש את רשתו ואחר בן מינו שולח חכתו, בכל מקום, מצפה לראות מה יצא. הדייג עם החכה פועל בבודדות אחת אחת. מי שבולעת את הפתיון, ישחרר אותה מהקרס, יטעם, (יסמן ווי ביומן), ויטיל שוב את חכתו. בעל הרשת יותר מתוחכמים, יותר יעילים, ברשת צפופה נתפסות כמה בעת ובעונה אחת (יתפאר אצל חברים.. היום השכבתי 3 אחת אחרי השניה). הצייד: משקיען, מסמן אותך- את הטרף שלו. ככל שתהיה יותר חמקנית, יותר מרוחקת ויותר קשה להשגה - כך ישקיע יותר, תתעלמי והוא יתעקש, יטרח, יחזר עד שישיג אותך. אך הזהרנה לאחר שהצייד תפס את הטרף הוא מרפה... הלכו הציפיות. האיכר: יחזר, יקשיב, ישקיע והיחסים יהיו לטווח רחוק - אפילו ימשכו לשנים. האיכר יהיה משוכנע שאת הכי יפה בעולם, הכי מוכשרת ושרק משתבחת עם השנים... אז בכדי שיהיה לכן קל יותר יקירותי לסמן מי הוא הגבר שאיתכן להלן תמצות הדברים: הדייג - ידלה את מה שעלה בחכתו - ימשיך הלאה - אותו לא תעצרי ותחזיקי. הצייד - יחזר וישקע עד שיצוד את טרפו - ואז יאבד עניין. האיכר - ישאר וימשיך להשקע בקשר לנצח... שלכן לי28

מיקו.

New member
לי..............שכחת מישהו

לא יפה לי28 שכחת אותי ...הטבח מבשל אתכן על אש קטנה,מוסיף לכן קצת טעם לחיים ומטבל אתכן בכל טוב ובסוף בסוף סוחט ממכן את המיץ

לי28

New member
למיקו הטבח

אם ככה מיקו תודה... אך לא צריכים להוסיף אותך אלא את השף שנותן את טון התיבול...אך אולי גם בורג קטן יכול להתברג!!!

לא הבנתי

איזה סוג של פיתיון את???????????? זאת שבולעת את הפיתיון? זאת שמתחכחת ברשת? או התולעת שרצה אחרי האיכר? או אולי זאת שבודקת את הצייד לגופו??

לי28

New member
קואנדו - פתיון אני???

ואני מי???!!! זו שמכינה את הפתיון לבליעה זו שמתקנת את הרשת לאחר ליל סערה זו שעוזרת לאיכר לבחור את התולעת הנכונה לשטח הנכון זו שעוזרת לצייד לבתר את הטרף ונותרה השאלה מי אתה מכל 3 הגברים???

יפה שלי...

אהבתי מאוד ואת כל כך צודקת אבל סתם שאלה למחשבה האם לא כל הגברים בעצם אותו הדבר...? הרי בסופו של דבר אצל כולם אחרי הכיבוש כבר אין אתגר... גם אצלנו הנשים זה כך לא??????? לדעתי האישית החיזורים ההדדיים הם שעושים את מערכת היחסים לא? ליהי

למעלה