גאה להצטרף לפורום !!!!!!

צביקוש23

New member
גאה להצטרף לפורום !!!!!!

רק עכשיו הובא לידיעתי דבר קיומו של הפורום. אגב שמי צביקוש בן 25 וחצי תושב גאה מאד של פתח תקוה כל חיי .ויליד פתח תקוה כמובן. בכללי אני גר עם הוריי . מרבית החיים התגוררנו ברחוב שקט בכפר גנים א ,ולפני שנה + שידרגנו ועברנו לבנין חדש בכפר גנים ג. אשמח להצטרף לפורום כפעיל בכל המובנים. (אולי ככה על הדרך סוף סוף אמצא לי בת זוג מלאבסית.. :)...)

Ana1 9

New member
איבדתי אותך בקטע של ה"תושב גאה מאד"

של פ"ת,
למה?

Octavarium

New member
אני דווקא התחלתי להבין

ב"תושב גאה" או יותר נכון ב"גאה"... צביקוש?! חחח הכל בצחוק אחי...

Ana1 9

New member
כן גם אני חשבתי על זה בהתחלה

בגלל זה הוספתי תוכן להודעה כי הכותרת בנושא שכתבתי התקשרה לזה, אבל אז חשבתי, מסכן, רק הגיע לפה, לא יפה ישר להבריח אותו, נחכה קצת.

צביקוש23

New member
תודה רבה לכולם!!!!

אמנם ההומור הוא איך לומר קצת.. משומש משהו אבל נו חפיף בקטנה... מצטער שרק עכשיו מגיב אבל עכשיו חזרתי מהעבודה (זה בסדר תיכף קם שוב לעוד יום..) תגידו מה הסיכויים שאפשר להכיר מכאן בחורה נחמדה מפתח תקוה ?

פנויים\פנויות

למרות שאני לא ממש מאמינה בזה אבל זו שיטה אם אתה רוצה לנסות למצוא

צביקוש23

New member
תודה על העצה...

אגב שמתי לב שאת מזל עקרב כמוני.. מגניב.. ואיזה חמודים הכלבלבים בתמונה בכרטיס שלך. איזה מאמיייייייייייייי! אבל אז שמתי לב שאת בת 17.. וחשבתי לעצמי.. אך.. קשיש שכמוני.. תיכף 26.. אולי הגיע הזמן להבטיח את מקומי בבית אבות?

Ana1 9

New member
../images/Emo91.gif סתם רעיון

לך, תכבוש את העיר, לך ברחוב ההסתדרות, תעשה כמה סיבובים במדרחוב בכיף שלך, כנס לקניון הגדול, וחפש בנות, זה לא מקום טוב לחפש באינטרנט בחור/ה, ועוד בפורומים. הרוב כאן כולם אנשים צעירים, אולי אני בערך הזקנה שבעדר (בת 20) אבל לפי דעתי זה מקום גרוע להפוך את הפורום (ועוד פורום פ"ת למען השם...) למקום טוב לשידוכים. שיהיה לך הרבה בהצלחה, מי ייתן ויהיה לך שידוך טוב והרבה ילדים. טפו טפו טפו בלי עין הרע
.

Lil M

New member
בן 25?

וגר עם ההורים? פ"ת מלאה גאים שתוכל לגור אצלהם!!!!!!!!!@V%$# סתם סתם הכל ברוח טובה ו2 וחצי שקל לקפוצ'ינו! ברוך הבא! אני מגניבה! ביי!

Octavarium

New member
לא 25!

25 וחצי... :\ אגב... אל תקח קשה ת'קבלת פנים... פשוט... זה תקופה של מגנים ובגרויות... אז אנחנו מצחיקים את עצמנו בתגובות האלה... ;)

למעלה