חייבת לאהוב
New member
גאה בעצמי ../images/Emo68.gif
אני כל כך גאה בעצמי סוף סוף עשיתי את זה - מימשתי את הפנטזיה הכי הכי שלי , ואני מתכוונת לשתף אתכם . אז ככה - כבר תקופה ארוכה יושב לי בראש להזדיין עם גבר זר , ,זר לגמרי ולא מוכר, מישהו שלא ראיתי ולא שמעתי , אתמול עשיתי את זה...
זה התחיל כך .... שבוע שעבר נכנסתי לצאט בשעת לילה מאוחרת והתחלתי לשוחח עם בחור אחד - השיחה זרמה והיה ממש נחמד איך שהוא השיחה זרמה לנושא הפנטזיות האפלות שלנו והתברר כי לשנינו יש בדיוק את אותה הפנטזיה , באומץ רב החלטנו שאנחנו הולכים על זה קבענו לאתמול הוא שכר חדר השאיר את הדלת פתוחה ונעלם, אני נכנסתי התפשטתי לגמרי החשכתי את החדר עד לרמה כזאת שאי אפשר היה לראות דבר ונכנסתי למיטה , כשהייתי במיטה התקשרתי אליו ואמרתי כי הוא יכול להכנס... הלב פעם - הגוף רעד - האנדרנלין זרם , הוא נכנס ..ללא מילים (כך קבענו ) ואני שומעת אותו מסיר את בגדיו וזוחל למיטתי הרגשתי את ידיו מלטפות את גבי (שכבתי על הבטן) חוקרות כל ס"מ בגופי את לשונו מרפרפת על כולי , התהפכתי ליטפתי אותו מנסה בעזרת חוש המישוש לדעת כיצד הוא נראה , מהר מאוד הפכו הליטופים העדינים לסערת חושים מתפרצת , היה אדיר הרגשה נפלאה , הרגשה של להיות ממש בקצה - כמו שאני הכי אוהבת - עם כל הסיכונים שנלווים לכך
אני כל כך גאה בעצמי סוף סוף עשיתי את זה - מימשתי את הפנטזיה הכי הכי שלי , ואני מתכוונת לשתף אתכם . אז ככה - כבר תקופה ארוכה יושב לי בראש להזדיין עם גבר זר , ,זר לגמרי ולא מוכר, מישהו שלא ראיתי ולא שמעתי , אתמול עשיתי את זה...