גאד היפנוטייז *__*

Mavette

New member
גאד היפנוטייז *__*

השיר הזה כל כך יפה, אני כל כך שמחה שדארון משתתף הרבה יותר עכשיו בשירה...[יחסית לדיסק הראשון וטוקסיסיטי...] הקול שלו מדהים! עהעה הם כל כך טובים!!

ssdd12345

New member
את\ה כל כך צודק

ואכן כל הכבוד לדארון שהוא משתתף יותר בשירה....... הוא מדהים!!!!!!!!!!!!!! אהההההההההההההההההה וגם השיר מהמם

באמת מדהים! אחח יש לו קול כזה

סקסי
אהה וזאת בת וקוראים לה טל חח :)

Mavette

New member
אוו

אםם השם שלך זה שיר של הפפרס, את יודעת עלי פרטים, את אומרת שלדארון יש קול שקסיי....מאי!!!!!!!!!!!!!!!

TwigTwig

New member
כן... זה נכון

שיר פצצה ודארון הגאון הזה סוףסוף משתמש בפוטנציאל שלו :) רק שתדעו שהוא כותב את כל השירים לבד... אין עליו הוא מלך... לא נראה לי שהלהקה היתה שורדת בלעדיו... אל תשכחו לראות מחר בMTV2 את הקליפ בכורה של היפנוטייז!

ssdd12345

New member
........./images/Emo3.gif

אני יודעת שהוא כותב את השירים אבל גם חלק סרג' כתב.... וכל היום הייתי על mtv ולא היה שום דבר!!!!:( וכמו שאמרתי כבר אין על דארון הבן אדם פשוט גאון.......... ויפה ומדהים וחמווד וקטן...

TwigTwig

New member
הבאתי

הבאתי תקליפ שלהם להורדה פה.. תורידי.. קליפ חזק

ssdd12345

New member
לא הבנתם...

אני כבר ראיתי את הקליפ.... סוף יפה ואני כבר דיי מכירה את השיר בעל פה!!! פשוט היה כתוב שיראו ב-mtv את הקליפ ב-1.11 שזה היום במין בכורה כזאת והם לא הראו אותו..................:( בגלל זה התבאסתי

TwigTwig

New member
הראו הראו

שידרו בMTV את הקליפ בבכורה... אבל לא עשו מזה עניין גדול.. בMTV2 יותר השקיעו.. שידרו כמה פעמים

BiAAcH

New member
ת'כלס...

את האמת, יש לו קול מוזר, אבל ממש יפה, ושמתי לב שרוב הלהקות שאני שומע לסולן יש קול, אהם, טיפה מיוחד...

למעלה