גאדדד זה קרובבבב!!

גאדדד זה קרובבבב!!

הי אנשושיםםםםםםםם!!!!!
סופסוף פורום שצריך.... אנשים,אתם הולכים לשמוע מימני הרבה קיטורים והתבכיינויות..
אני תקועה כאן,קבורה בערמות הספרים,מאוימת מהסטופר המניאק,ומקיאה כבר מספרים. אבל אין ברירה.חייבים!!!!! אוקצור,אני שפוכה והראש שלי מתפוצץ מ:סתירת טענה וכל הבולשיט הזה......ופ.ט.ל..שלא נדבר על המילים באנגלית.... ----------------------> מממ בכל'פן בואו נדבר על...... מה אתם הכי שונאים בפסיכו'?? איזה חומר הכי מעצבן אתכם??? ומה אתם בכל זאת אוהבים?(אם אפשר להגדיר את זה כך...:) ) אני אוהבת: (
) *פ,ט,ל, *אנלוגיות. *השלמת משפטים בעברית. *אחוזים. *גיאומטריה על כל נפחיו ורבועיו.. *הגיון ומשפחתו.. ובכלל את החלק העיברי ושונאתתתתתת: (
) *בעיות מילוליות במתמטיקה אבל יש משו שאני ממש,אבל ממש אלרגית אליו: שורשיםםםםםםםםם!!!! בעעעעעע-שורשים זה הסיוט שלי כבר מהתיכון.אלא שאז ציפצפתי ולא התייחסתי אל הנושא הזה.ובבגרות מה שהיה עם שורשים כבדים-עשיתי בחירה. (אגב,אנ'עדיין תיכוניסטית) אבל עכשיו אין מנוס,השורשים נדחקים בפסיכו לכל חור. איזה באסה. אה,ויש לכם דרך ללמוד מילים באנגלית שלא נכנסות לראש?? (ואני מתכוונת לקשות,אלו שבקושי משתמשים בהם בשפה האנגלית.) <טוב יש את השיטה של אסוציאציות.אז למי שיש אסוציאציות נחמדות על מילים מסוימות שיכתוב!!!!!> יאללה אמיגוס,לפעולה-------------> !!!!!!!!!!!!
אפרופו פסיכו וזה..אני נבחנת בעוד שבועיםםםםםם!!! גאדדדד!! כולי משוקשקת.. יאללה. ביי "חנונים" שלי. נדבר. צ'או אמיגוס

ת מ י מ ה

New member
ממ

בהצלחה... אני שונאת כמותי בכללי לא מסתדרת עם זה.. אנגלית סבבה עברית -השלמת משפטים -הבנת הנקרא -מילים וביטויים ** אנלוגיות ופ.ט.ל רק עכשיו התחלתי קורס אז אני מקווה שאני אשתפר...

mesoo

New member
אני עדיין לומדת מילים

גם באנלית וגם במילולי. אני אוהבת מילולי וכמותי אבל האנגלית בעעע .. במילולי אני שונאת הבנת הנקרא אולי בגלל שהוא בסוף . בכמותי אני שונאת את בעיות הריכוזים,וגם קריאת נתונים. באנלית אני שונאת הכל

airgirl

New member
מממ

אני שונאת מילולי ): ואוהבת אנגלית וגאומטריה

למעלה