ג'אג ז"ל + שותף.

Her Circulation

New member
ג'אג ז"ל + שותף.

האם יש בפורום "בוגרי" גאג, החנות בשינקין ? אם כן, אנא הזדהו. אני מחפש שותף להופעות רציניות. על השותף להיות בעל נסיון בהופעות וכמו כן- שליטה טובה ומעלה בחמישה כדורים. יכולת פסינג טובה ( קלאבס) יכולת גבוהה בשלושה כדורים + תחום התמחות ( דיאבולו, פויז, שלושה כדורים, טבעות, וכו ( אך לא חד אופן) אני עצמי בעל ניסיון ( אם כי לא רב מאוד בהופעות), בן 23 עוד מעט. למעוניינים - [email protected] ושאלה אחרונה, חשובה ביותר, מישהו מכיר להטוטן ( מצויין ) בשם בועז (קונטקט, שלושה כדורים, קלאבס ועוד) ? הוא היה חבר של ירון ושניהם מתקופת גאג. אני מנסה לאתרו. תודה.

ברוך הבא לפורום!

מקווה שתהנה כאן

Uri Yurman

New member
מכיר גם אותו וגם את ירון.

תרים לי טלפון בערב (אחרי 8) ותקבל את הטלפונים של שניהם. אני מתאים לדרישות שציינת אבל אני לא בטוח אם אני רוצה להתחיל עכשיו להופיע. אשמח לפגוש אותך. למה לא באת לכנס? היו שם שניהם, ועוד כמה אנשים מתקופת ג'אג (למשל סקוט, רון, ישי, רונן, אסף, שרון, ועוד כמה).

Her Circulation

New member
אז אתה גם בטח מכיר אותי,

תומי,עשיתי בעיקר דיאבולו. אתה זוכר אולי את שם משפחתו של בועז ? נהגתי להתאמן עם בועז וירון המון והיינו חברים טובים. בשנים האחרונות די נטשתי את הגאגלינג אבל עכשיו אני רוצה לחזור. תוכל לשלוח לי את הטלפון של בועז באי מייל ? [email protected] תודה !

למעלה