ג'אגלינג

שירי ל

New member
ג'אגלינג

על הבוקר העובדת הכי חשובה שלי הודיעה שהיא לא מגיעה כי הבת שלה חולה. עשר דקות לפני תחילת העבודה קיבלתי SMS מעובדת אחרת שהיא מתפטרת. לזאת עם הבת החולה שתגיע עם הילדה לעבודה כי אחרת אני אבודה... בעשר אמא שלי (ששומרת על סהר) צלצלה שהדוד שלה מאושפז במצב קשה היא חיבת לנסוע. הזעקתי את בעלי לקחת ממנה את סהר איתו לעבודה. בינתיים צלצלו מהגן של טל - יש לה חום. אני מרימה את הטלפון - את מי אפשר להזעיק? דפיקה בדלת- הגיעו לערוך לנו ביקורת. טלפון לסבתא אחרת שתגיע לקחת את טל טלפון מתחנן לעובדת אחרת שתגיע רק לשעתיים. צריך להספיק להאכיל אותם ולהגיע לריפוי בעיסוק. הגיעה עובדת. מהר מהר למקדונלדס לא משנה שזה פעם 100 השבוע רק להאכיל אותה שלא תהיה רעבה אחרי הקיטנה. רצים לריפוי בעיסוק. הסבא וסבתא שלקחו את טל טסים בעוד שעה וטל ישנה אצלם באוטו. מהר מהר לשדה התעופה לקחת את טל (שלא יקחו לי אותה איתם...) טלפונים טלפונים טלפונים לשלוח מייל לזה ולקבל מייל מההוא הכל תוך כדי הליכה/אכילה/נהיגה מגיעים הביתה כבר 7 מהר מהר לארגן משהו לארוחת ערב כולם מורעבים להעמיד מכונת כביסה ומדיח.... מחר - מסיבת סיום בקיטנה? אויש אופיר נדבה אותי להכין עוגה. מהר מהר להכניס עוגה לתנור. מקלחות משכיבה את סהר. העוגה מוכנה לקשט יחד עם אופיר (זמן איכות...) מסדרת את המטבח. סהר התעוררה. מרדימה אותה בחזרה. חוזרת לננקות את המטבח ולהעמיד אוכל למחר. 11 בלילה - עושה אתנחתא מול המחשב 12 - אני הולכת לישון (ובדרך תולה כביסה מוקנת מדיח מסדרת את האמבטיה אחרי הפוגרום של המקלחות רוחצת בקבוקים ומכינה ללילה לסהר אוספת את הצעצועים מהסלון מכינה בגדים למחר מוציאה מיילים של עבודה כדי לא להלחץ בבוקר בודקת שכולם מכוסים מכבה טלוויזיות מדליקה מזגנים) לילה טוב... ולנו עוד קוראים "המין החלש"

הילהל

New member
../images/Emo178.gif התעייפתי רק מהקריאה

בזמן שיש לנו פועל גיליתי שלמעסיק ממש לא אכפת למה עובד לא בא אם הוא חולה או שהסבתא שלו נחתה על המאדים עצם אי-היותו כרגע זה החלק הקריטי בהודעה טוב שיש לך ברגיל סבא-סבתא לתפעל וקבלי התפעלות היסטרית מזה שהצלחת לתפעל יום שאפשר לכתוב עליו פרק ב"חוקי מרפי" בלי להתבלבל

WOW ואני חשבתי שלי היה יום מטורף ../images/Emo178.gif

כל הכבוד לך על הדרך שבה הצלחת לג'נגל בין כל ה"עיזים". זה נשמע מתיש רק מלקרוא, אז אני לא רוצה לנסות לדמיין איך זה היה באמת...

ליאת +

New member
ואיפה בעלך היה בכל הסיפור?

גם לו היה כזה יום מטורף? מנסיון אישי אני יכולה להגיד לך שגם כל התיאומים והשיחות והדאגות הם נטל מכביד (כלומר גם אם בפועל הוא לקח את הילדה, והסבתא לקחה ילדה אחרת). את צריכה להרגיל את העולם מסביב (קרי סבתא, קיטנות, בתי ספר) להתקשר גם אליו. או פשוט לא להיות זמינה לפעמים וזה כבר יקרה מעצמו. וכל הכבוד. תודי שאחרי יום כזה את יודעת שהכול קטן עלייך...

שירי ל

New member
אוף נלחץ לי...

דווקא חייבת לומר שבורכתי באיש שהוא שותף מלא בכל העסק הזה. מרבית הטירוף נופל עליו כי הוא משום מה יודע כנראה לתכנן את הזמן שלו בצורה קצת יותר מוצלחת ממני. זה ממש לא אוטומטי שאני זו שלוקחת את הילדים - להיפך. בד"כ לי מאוד קשה לעזוב את העבודה באמצע ולו יותר קל. אני זו שעושה את הלוגיסטיקות אבל הוא זה שיוצא באמצע יום עבודה ומתחיל את הריצות כי לי נדרשות שעתיים רק להתארגן לצאת לפני הזמן וכשעובדים שלי חולים ואני צריכה לגבות אותם זה נופל עליו ובימים שאני עובדת עד מאוחר זה נופל עליו ובימים שאני יוצאת להשתלמות זה נופל עליו וכו'...

הילהל

New member
../images/Emo207.gifליום "מרפי" שלנו

מכירות את הימים האה שהכל משתבש ואתן תוהות למה הייתן צריכות לעשות את הטעות של לצאת מהמיטה בכלל? ככה היה היום שלנו על הבוקר הפועל שהתבקש להגיע מוקדם מאחר הבעל הנואש שלי יוצא לגינה אחת ומשאיר לי כלים בגינה אחרת שנמצאת ליד הקייטנה איך שאני יוצאת מי מולי? הפועל! טוב, הבעל אסף אותו, אך בגלל העיכוב אני בכל זאת הולכת רגלית מהקייטנה ועובדת לבד בגינה עד שהם מסיימים במקום השני ומצטרפים עד כה - לא נעים לא נורא שמים פעמינו לנס-ציונה ואיכשהו לא שמים לב ומפספסים את הפנייה לא נורא, יש גינות גם בראשל"צ היום בדרך נזכרים שהיינו אמורים לקנות צמחייה בנס-ציונה עבור ראשל"צ מה יהיה? בגינה הראשונה מגלים שהחרמש שיצא אתמול מתיקון לא מניע גרררררררר נו, אני נשארת עם הפועל והבעל טס להחזיר למוסך את החרמש ולהביא מהבית את החלופי עם קצת צמחייה מצליחים לכסות על העיכוב ומחליטים לעשות הפםסקת אוכל בגינה הבאה נינוחים ושבעים יוצאים מהמכונית ו... מה זה? למה תא המטען רטוב ומסריח? לא יאומן - המיכל של חומר הריסוס מחורר! אז מה יש לנו כאן? סיכון אדיר לבריאות, סיכון לגינות אם החומר נגע בכלים, ואובדן כלכלי לא מזערי כלל וכלל בהיסטריה אנחנו אוטמים הכל ומנקים את האוטו, הכלים ועצמנו מצליחים איכשהו לסיים את יתר הגינות בלי הפתעות ומחליטים לקצר את היום ולסיים בקניות במשתלה, למען שלוות הנפש הכה נדרשת מה זה היה היום הזה? מקווה שמרפי נהנה איתנו מספיק ולא ישוב בקרוב

הילהל

New member
והקינוח המופלא - הילד שלי ../images/Emo106.gif

ילדון בם רבע לשבע ששמע שאמא שלו ממש עייפה ואבא צפוי לחזור מוחר שרואה אותי מסדרת את הבית ועוצרת לנוח אחת לכמה דקות הכריז שהוא רוצה לנסות להכין משהו לאכול והגיש לי, לאחותו ולעצמו טוסטים חביבים מעשה ידיו להתפאר כל כולו סמוק מגאווה אני מתמוגגת מאושר והילדון קיבל את החטיף שביקש כפינוק לבריכה מחר והטמין בתיק כפרס "שווה"

שירי ל

New member
ואין מה לומר זה מכפר על הכל ../images/Emo13.gif

כלומר, לא יודעת - כל כך ברור לי שבכל סדר היום המטורף בין לקוחות/עובדים/בכירים יותר בארגון שלנו - החלק שהכי אסור לי להחמיץ זה קישוט העוגה עם אופיר... אני יכולה להתמודד עם כל לקוח כועס, עם כל בעיה ארגונית, עם כל עובד ממורמר אבל מול אכזבה או בכי של הילדה שלי אני פשוט מרגישה כישלון...

איזה מלך הילד שלך ../images/Emo47.gif

קשה לי לתאר אותו בן 7. בשבילי הוא עדיין גור צהוב ומתוק.

אני מותשת רק מלקרא

מדהים שהחיים לא באמת מתכוננים גם לנו היה יום מרתון מטורף אתמול אבל מסיבות טובות תודה לאל

איריס555

New member
תגיד יש בעל בתמונה? תפעילי אותו!

מה זה רק הבית שלך? רק הכביסה שלך? הכלים במדיח - מי ליכלך? את הילדים עשית לבד? מה זה? לא סתם קורים לזה זוגיות - יש לך בן זוג לא רק ללילות הקרים והטבעת על האצבע - שיתוף פעולה זה א-ב! מדברת מניסיון - אני מפעילה אותו כל הזמן, לפעמים עושה לי פרצוף כה של "מה אני צריך לתלות את הכביסה אבל עבדתי קשה כל היום" ואני עונה לא במבט "ואני לא" והוא רץ רץ לתלות. אני לא יגיד שזה 50-50, אבל משתדלים מאוד שזה התקרה לזה וזה למען השפיעות של כולנו! בהצלחה!

למעלה