אני לא יכולה להחליט על הנטייה שלה
אין לי שום דרך למפות את המשיכה שלה. ובכל מקרה, ממה שראיתי בכתבה, זו בעיקר מהומה על כלום. היא לא כתבה או הכריזה שהיא הטרו, וממש אפשר להניח מזה הנחות שונות.
אם היא הטרו, בי, לסבית, או כל נטייה אחרת, אני בעד החקר העצמי של כל אחד.
מה שדיברתי עליו הוא העניין הטכני של הגדרות ומשמעותן, ומה עושים איתן.
אם מישהו יספר לי שהוא נמשך מינית ורומנטית ופיזית רק לגברים אבל מגדיר את עצמו כהטרוסקסואל (בהנחה שמדובר בציסגנדר), אני ארים גבה.
כי כן, זכותו להגדיר את עצמו איך שבא לו, אבל הטרוסקסואל הוא לא.
אם מישהו הטרוסקסואל מכל בחינה (מינית, רומנטית, פיזית) יגדיר את עצמו כביסקסואל זה אפילו קצת יפריע לי. למה?
כי אם אתה לא נופל בהגדרה, אז למה?
אם הסיבה היא חקר מיניות, סקרנות להתנסות - כן, בכיף. אחרת, מה אתה עושה פה?
אם זה בקטע של הזדהות פוליטית, אז תודה, אבל לא תודה.
אם אנשים משתמשים בביסקסואליות כתגית מעבר או מקום לחקור, אני אולי ארגיש חוסר נוחות מסויים מזה, אבל - זה לא שימוש שהוא בעייתי. זה עוזר להם.
אם אנשים מרגישים שאולי טכנית הם בי, אבל פיזית זה לא רלוונטי, אני לא אבין אותם, אבל גם לא אומר להם כלום.
אבל, ובכן, יש את העניין של ההגדרות הטכניות. אני לא אכפה על אף אחד הגדרה. אבל זה יהיה לי מוזר אם אנשים שיודעים ובטוחים שהם לא קשןרים להגדרה משתמשים בה, ולא כמשהו שעוזר לך באופן זמני.
ושוב, אין לי באמת שום דרך למפות משיכות של אנשים אחרים. אני יודעת למי אני נמשכת. אני לא יכולה להכנס לראש של אנשים אחרים.
אבל אני כן ארגיש חוסר נוחות, למשל, עם מישהו מזדהה תחת הגדרה שלא מתאימה לו, ולא כאמצעי עזר לעזור לעצמו לחקור את המיניות או הרגשות שלו או לסביבה לקבל אותו.