גאגא משחררת את ''VENUS''.

GM1988

Well-known member
אני גם חושב שלא הועתק שום דבר,

אבל מי שהמציא את הסנסציה הזו הדביק את כל השאר, ופלוס מדונה הצטרפה לשדה קרב הזה, אז לגאגא לא היה איך להגן על עצמה מלבד להמשיך ולעשות את העבודה שלה, כי לרמוס אנשים יודעים טוב מאד.

וכן אני בהחלט מודע לעובדה שאפשר לקבל השראה מאומנים אחרים וכתוצאה מכך לכתוב שירים משלך.
אני גם התעסקתי במוסיקה הרבה לפני כמה שנים, וכתבתי והלחנתי כמה שירים, אז בהחלט הכל מבורך

Brady

New member
ארתור, אני מקבל את מה שאתה אומר

ואני רק מניח שיש לך יותר ידע טכני במוזיקה. יתכן וזה המצב ובגלל זה היא גם לא קיבלה תביעה, אבל מבחינתי העובדה שהמונים של אנשים מצאו את אותו הדימיון, כולל אני (עוד לפני שזה התפתח למימדי ענק) אומר משהו מבחינתי. עכשיו, אם היה מדובר בסתם אמן אחר, מילא. אבל גאגא כבר הוכיחה שהיא מעתיקה אינספור דברים אחרים ממדונה.

הסיכום שלי:
born this way = מדונה + ווטרפולס של TLC
fashion of his love - איי וואנה דאנס של וויטני

בנוגע למחזור העצמי שלה, בעיה קשה כשלעצמה:
שייסה=ג'ודאס=בד רומאנס, קודם כל. כשחושבים על זה עוד, גם Aura נכנס.
זה נראה כאילו ההצלחה של באד רומאנס בזמנו עלתה לה לראש יותר מדי (ובצדק - שום דבר שהיא כתבה לא משתווה לזה), והיא שוב ושוב לא רק מנסה לחזור על אותו שטיק (בתים בקול נמוך ומבטא אירופאי, פזמון בד-רומנסי), אלא ממש מעתיקה אחד לאחד.
באד רומאנס, ג'ודאס ושייסה נשמעים לי כמו אותו שיר, עם שינויים קוסמטים פה ושם. כולם שירים ענקיים ומהטובים שהיא עשתה, אבל מבורן ת'יס וויי הלאה יורדות לה המון נק' אצלי על חוסר מקוריות.

DCOW123

New member
מאוד ניינטינז,

ומאוד חמוד.
שוב, שיר בינוני ושכיח. אבל בהחלט מהנה.

נשמע כמו שיר של פט שופ בויז מהניינטיז

פוגש את מופע הקולנוע של רוקי.
הכי מוצלח לבינתיים אבל ציזי ומעצבן בטירוף בחלק מהקטעים.
וזה גם קצת אירוויזיוני ניינטיזי.

שיהיה לה בהצלחה.

Nightingale5

New member
חחח בעייני רוב השירם שלה ככה

חוץ מכמה בודדים
ואין לי שום דבר נגדה, אל תעשו ממני הייטרית חחחח

candyheart

New member
זה חצי טוב וחצי מעצבן.

אני מאוד אוהבת את הפזמון,אבל הקריאות החוזרות על שמות של כוכבי לכת וכו' די מעצבנות.אני צריכה עוד להתרגל אליו אבל יש מצב שאוהב יותר.

מה שכן,זה הרבה יותר ייחודי ומעניין מ-Do What U Want והייתי מעדיפה שהיא הייתה נשארת איתו כסינגל.

YugiBoy

New member
כל שיר יותר טוב מהשני, מה זה

סוף סוף היא משחררת שירים שאני אוהב

Take me to your leader!

Don't you know my ass is famous

theone24

New member
ההחלטה לא לשחרר אותו כסינגל די מובנת לי,

זה לא ממש רדיו פרנדלי, Do What U Want זורם הרבה יותר טוב באוזן מהבחינה הזאת.

זה לא ניינטיז, זה הכי אייטיז עם עטיפות דויד בואי.
ושוב זה מרגיש לי קצת כמו שיר נחמד בין סינגל לסינגל, כלומר, שיר שנמצא באלבום אבל לא מתפקד כסינגל.
אני ממש רוצה לאהוב, אבל לא מצליח לי.

באמת, יש לה שיר כמו AURA ביד והיא משחררת את השירים פרווה האלה?

Brady

New member
Aura זה הדבר הכי טוב מהאלבום הזה

בפער ענק. ואמרתי את זה עוד מהשבוע הראשון שהדמו יצא

אבל אם ונוס לא רדיו פרנדלי, אפשר בכלל לשכוח מAura. לא רואה אותו יוצא בעתיד כסינגל.
וצודק לגמרי, לדבר הזה אם כבר מרוח אייטיז על כל הפרצוף.

השיר הזה הוא הראשון מזה הרבה זמן שמזכיר לי את התקופה הראשונה שלה, בעיקר בפיזמון.

GM1988

Well-known member
theone24, לדעתך AURA מתאים כשיר לרדיו

בניגוד לשני השירים ששוחררו עד כה ?
נראה לי שדווקא "אורה" לא הכי להיט לשחרר לרדיו וגם גאגא מרגישה לא נכון עם צעד כזה.

theone24

New member
לעניות דעתי, הוא יכול להיות אחד

הלהיטים הכי גדולים שלה, יש בו משהו גדול מהחיים כזה, ממש כמו שהיה בבאד רומאנס.
הקליפ הנכון והופעות במקומות הנכונים וזה שלה בקלות.

המשהו הזה חסר בכל שיר אחר ששמענו מהאלבום החדש.

ARTPOP

New member
DWUW בהחלט יותר רדיו-פרינדלי,

למרות שאני חושב שעם קליפ של אופנה עילית סטייל Bad Romance, השיר Venus יכול להיות להיט לא קטן בשבילה.

ARTPOP

New member
לגבי ההתחלה והאמת שהפזמון הוא זה שנתן

לי את הוויב של להקת אבבא ובכלל של שירי פופ נוסטלגיים גדולים ישנים. קשה לי להשים את האצבע על השירים הספציפים אבל אבבא זה בהחלט הכיוון ווולה ווז' בכלל!

למעלה