גאביניוס

icedtea

New member
גאביניוס

מי שזוכר את גאביניוס הדראסאז´יסט המהמם שיגיב.

גאביניוס

גאביניוס היום שייך לדנה רוזינר, משתתף בתחרויות דרסאג´, בד"כ ברמה ג´ (כבר אמרתי דנה רוזינר... ?). אכן דראסאז´יסט מהמם.

יא זה חלום!!!!!!

שני חברים ותיקים חזרו!!!!
!!!! פייר בלד!!!! אורלי 2!!!!! יא!!!! כמה טוב שחזרתם! מתה עליכם
! ברוכים השבים!
ו- אכן דראסאז´יסט מדהים!

אני והחדשים לא מכירים אותכם ../images/Emo80.gif

יהיה נחמד אם תציגו את עצמכם אני אלה בת 13 וחצי אני רוכבת אינגליש כבר שנתיים אני רוכבת בנצר סירני בסוסי נועם הצגתי את עצמי תציגו את עצמכם בבקשה!

BalBulaGirl

New member
אני זוכרת רק את פייר בלייד ../images/Emo15.gif

את אורלי לא ממש
אורלי, וגם פייר בליד, נשמח קצת שתספרו עליכם. ואם את זוכרים את- M ar y K at e זאת אני
*עזבו, אני קצת לא שפויה*

אני והחדשים לא מכירים אותכם ../images/Emo80.gif

יהיה נחמד אם תציגו את עצמכם אני אלה בת 13 וחצי אני רוכבת אינגליש כבר שנתיים אני רוכבת בנצר סירני בסוסי נועם הצגתי את עצמי תציגו את עצמכם בבקשה!

אורלי 2

New member
קצת על עצמי

רכבתי והדרכתי רכיבה במשך הרבה שנים, בהתחלה ב חוות דובי" בבת שלמה (זה היה לפני שרובכם נולדתם..............), ואחר כך בחוות הקאנטרי ברמת השרון. כבר כמה שנים שאני לא רוכבת בכלל אבל עדיין מקווה לחזור מתישהו. תהנו כולכם! אורלי

לחווה בבת שלמה קוראים חוות דובי????

כי הייתי בעין העמק מתישהו שזה קרוב לשם, ורציתי ללכת לרכוב שם וצילצלתי ל-144 ושאלתי על חווה בבת שלמה ואמרו שהם לא יודעים כלום על זה!! וגם בספר טלפונים של האיזור לא מצאתי!! אז אולי יש לך את הטלפון של החווה???? תודה ...

כן קוראים לחווה חוות דובי

אבל ממה שאני יודעת (המדריך שלי בקשר עם דובי) זאת לא חווה רצינית ומתרכזים שם יותר בקטע של הרכיבה הטיפולית אבל אני לא בטוחה!!!!

דורון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בלפתי אי סי קיו המספר שלי עכשיו 179710342 תצרפי אותי לרשימה אין לי אף אחד חוץ ממך ומשי בדד בדד.............

angel457

New member
אנחנו מכרנו סוס אחד ל..............

חווה של דובי.... שקוראים לו פארדיס... הוא היה סוס ממש קשה... אבל בקפיצות הוא היה אלווווף!!!!!!!! ובחוות דובי רוכבים בשטח.. והיו איתי 2 בנות מהסאמר סקול שאמרו לי שהם עשו שם וולטאז´....

דובי עכשיו הוא מין סוחר סוסים שלנו

והוא מביא לנו סוסים דפוקים אחד אחד כל אחד והבעיה שלו!! סוס אחד לא יכול להסתכל הצידה והוא לא יכול לעבור לקאנטר ברגל הזאת וסוסה אחרת לא רוצה לזוז וסוס אחר לא מוכן לעמוד זה ממש ככה רק מיסי וש.פ היו הצלחה ממנו לפחות מבחינתי!!!!

למעלה