גאאאאאאד.

greeneye

New member
גאאאאאאד.

אין לכם מושג כמה אני אוהבת אתכם. את כולכם. אתם פשוט הפורום הכי מתוק שיש בתפוז. ריכוז ענק של אנשים מתוקים. אין פה אפחד שאני לא אוהבת או משו כזה. (כאילו...ממי שאני מכירה פה...) כולכם. כ-ז-ה פורום חמוד. זהו. סתם התחשק לי להגיד לכם. אה, ו...מתן? סליחה שחיבקתי את חברה שלך, יודית (ה זו אות מרגיזה), במקום אותך. נלך לשיחים כפיצוי, פעם הבאה. *אח כואב לי הראאאאאש...נאמ...*

ElinorL

New member
החלטתי ללכת בעקבותכם ולשרשר אפילו

שההודעה הבאה שלי בכלל לא קשורה חחחח פשוט מצאתי הודעה נטרלית ובודדה כזאת ואמרתי לעצמי "יאללה!" בכל אופן רציתי להגיד לכם ש"ארץ נהדרת" השתלטה על העולם! אפילו בפורום שלי (שזה פורום של תוכנית מברזיל!) יש הודעות "OFF" של ארץ נהדרת ויש כל מיני משפטים מסוננים בהודעות כמו "עם כל הכבוד" "אם יורשה לי.." "אני רוצה לצאת חוצץ" ומה עם האחיות פיק? בשעה שהן כותבות במקלחת ומתקלחות במגירה הגברת, סליחה "העלמה" חלי יחמוביצ' זוכה לכל הקרדיט? בשעה שהן עושות פיתוח קול ושעות חוזרות על צמד המילים המדהימות "וואוו" ו"שיגעון" כל מה שאנחנו שומעים זה יציאות של חוצצים בהשפעת חלי? עוד מקרה של קיפוח קונפות נכנס לסטטיסטיקה :) חח נראה לי הגיעה השעה שלי לנמנם קצת ולהפסיק עם השטויות :)

פIלי

New member
גם אנחנו אוהבים אותך גל ../images/Emo99.gif

באמת. באמת באמת. ובקשר לזה שאנחנו הפורום הכי מגניב, יש בזה משהו.

kfm

New member
חח גל דונט וורי! נראה לך שאני אכעס

בגלל דבר כזה?? או שאני אעלב?? או שאני אחזור הביתה בוכה ואני אשב בדיכאון 5 ימים על זה שאת לא אוהבת אותי יותר ואז אני אהפוך להיות משוגעת פנאטית שלא מוכנה לצאת מהבית ושזה יעשה לי טראומה לכל החיים?
יו קנוו איי לאביו

lishhhh

New member
../images/Emo24.gif

את לא צריכה שאני אגיד לך כמה שאני אוהבת אותך.... את יודעת שעדיין שמרתי את הלב שעשית לי? הוא תלוי לי ליד תמונה של איל וטל....וכל פעם שאני רואה את זה, אני חושבת עליך! קחי אותי!!!! קחי אותי עכשיו!!!!!

לוּבּה

New member
גאל

גמני חושבת כמוך. באמת באמת. אני מתה עליך ועל כ-ל כ-ל הפורום הזה!! אוף ואני לא יודעת מה אני יעשה בלי הצילומים ובלי לראות את קיציס ופרידמן ואלי ומריאנו ודבהלה... וכל השחקנים שם.. ובלי לראות אתכם!

ElinorL

New member
חחחח

מזל ששירשרתי אחרת גל לא הייתה מקבלת תגובות בכלל... :)

למעלה