ג´ניפר לופז ה....

eranmc

New member
מופע הדיוות 2002

כמו במסורת מופע הדיוות, גם השנה vh1 בפעם החמישית מכינה לנו מופע דיוות חדש ומרענן, בעיר שאפשר למצוא את מצרים, פריז וונציה... אכן כן בלאס-וגאס. במופע השנה ישתתפו סלין דיון, שר, מרי ג´י בלי, שאקירה ודיקסי צ´יקס. המופע הראשון החל באפריל 14 1998, וכלל דיוות אמיתיות כמו מראיה קארי, סלין דיון, שאניה טוואין, גלוריה אסטפן ואריט´ה פרנקלין. הלילה היה אגדי ובזכות הופעות של קארי ודיון דיסק המופע מכר בהיסטריה. אך מאחורי כל מופע כזה עם דיוות בעלות עוצמה וקהל המתפרס על מיליוני מעריצים ברחבי העולם תמיד יש שמועות על מריבות ומרירות בין הזמרות. בכדי להרגיע זרקה קארי בדיחה "אני פשוט הפלתי את סלין בעודה הולכת. גנבתי את אחת מהמחוזרות של גלוריה - היותר גדולה, עם היהלומים. זה היה ממש כייף. אז אני מכייסת דברים ושומעת לאריט´ה בתקווה לגנוב קטעים וכמה רעיונות. אז זה טוב. אני צוחקת. אין שום דרמה בין הדיוות. כל העניין, אל תאמינו לזה. אני באמת מתכוונת. אין שום ויכוחים, כולנו שמחות להיות כאן בתמיכה של אחת של השנייה, אז גירל פאוואר וכל השטויות" היא ציחקקה. המופע התקיים השנה במאי 23.

KING OF POP

New member
שאקירה הערבייה

שאקירה ובעלה של סלין דיון תומכים שניהם בחמאס כולם לעשות חרם על הדיסקים שלהן!

mayaMC

New member
ג´ניפר לופז ה....

ג´ניפר הזבל הזאת גנבה למראיה את המנגינות ואת רוב נושאי השירים ואפילו גיא פינס לא אמר בתוכנית שלא שמסתבר שמראיה לא פרנואידית אלא שהיא צדקה בקשר לגנבה ושטוממי מוטלה ה... וג´ניפר לופז ה... רוצים להרוס אותה ( מראיה קארי)

Freak4SHandM

New member
אתה תעשה חרם.

כל האנשים החכמים שלא מאמינים לשמועות מפגרות לא יעשו. שאקירה לא ערבייה. היא קולומבינית. ההורים של אבא שלה הם ערבים נוצרים. תפריד בין הדברים.

eranmc

New member
בלי גזענות בבקשה!

יש לי מלא חברים ערבים והם אחלה וההיתי מת שיהיו לי עוד כאלה. בקשר לבעל של סלין דיון, אמממ טוב הכל גדר שמועות. ולא צריך סתם לפתוח הודעות חדשות. ת"שרשרו".

eranmc

New member
בלי גזענות

הייתה אמורה להיות לדרור. והנה הודעת המנהל תקראו אותה לפני - ברוכים הבאים לפורום מראיה קארי! פורום זה נועד למעריצי מראיה קארי (כן זאתי שמכרה הכי הרבה אלבומים בשנות ה 90, זכתה ל #1 כל שנה וצברה 15 כאלה, זכתה להיות זמרת העשור ע``י בילבורד ובכלל זכתה בכל פרס אפשרי... וכמובן זאתי הסקסית בטירוף עם הקול שאין לאף אחת) ובכלל למעריצי מוזיקה. הפורום מאפשר ומעודד דעות שונות אך ללא ספק אוסר בתכלית האיסור שימוש בניבולי פה מפאת דעות שונות. -איסורים: כזכור אסור לקלל, אסור להתייחס בצורה עוקצנית ומעליבה, אסור לפתוח להציף ולפרסם תמונות לא במקום. -חובות וזכויות: *חובה לקבל כל דעה אחרת גם אם לא מסכימים איתה. זכותך שיקבלו את דעתך. *חובה להתייחס בכבוד לאחרים ובשוויון. זכותך לזכות לכבוד מאחרים. הכי חושב שתהנו מהפורום וזהו...

MCRulz Liron

New member
מהההה?????

אמרו את זה בגיא פינס ופספסתי??? נו ילדים אתם רואים שהצלחנו?????

eranmc

New member
זהו שלא

שלא אמרו זאת הבעיה. פתאום את זה שכחו.

MCRulz Liron

New member
שיוואו.. קלוט איזה עיוורת אני

התלהבתי שהיא אמרה גיא פינס, לא קלטתי שהיא אמרה ´לא´ ... טוב נו.... המממממ *תן לי לחשוב על משהו* ..... . . . . . . . טוב כאילו מי זה גיא פינס?????????

roimc

New member
בטח רק בגלל שג´ניפר אומרת היי גיא

כי נראה לי שהוא אוהב את מריה.

eranmc

New member
ולירון

בקשר לניהול - צריכים לקבוע לך פגישה עם מנהלת הפורמים.

MCRulz Liron

New member
סבבה לי

תגיד לי איך למה ומתי.... יש לך את האימייל שלי! בשמחה

Freak4SHandM

New member
אני לא הייתי מאמינה לכל מה...

שאומרים בערב טוב עם גיא פינס. אף אחד לא משקר רק פעם אחת.. תמיד יהיה עוד.

Freak4SHandM

New member
אני בטוחה שהם שיקרו

בקשר לשאקירה. ואם הם משקרים פעם, אי אפשר לדעת אם לא שיקרו עוד.

eranmc

New member
שיקרו?

אמממ אני בטוח שהם מוכרים לנו שקרים של אחרים. קשה לי להאמין שהם ממציאים אותם.

למעלה