ג´לי

rastotman

New member
ג´לי

אחרי שטעמתי את הגירסאות הלא אכילות שלנו לג´לי וודקה (אינסטנט), חשבתי לבדוק אם יש דרך להכין וריאציה טעימה של זה למסיבה שלי. רעיונות?
.

Obelix

New member
הניסיון שלי לעניין ... ../images/Emo9.gif

אני בזמנו ניסיתי להכין ג´יל עם אלכוהל בכל מניי מינונים ולהלן התשובות. רק וודקה -מגעיל שני שליש וודקה ושליש מים -מגעיל שליש וודקה שני שליש מים -סביר + בעיקרון עדיף לעשות מתחת לשליש וודקה. למרות שזה לא יוצא מי יודע מה אבל לפחות לא מרגישים כלל את האלכוהל. יש גם אפשרות להכין אבטיח עם וודקה .. לוקחים אבטיח ומזריקים לו (מכל הכיוונים) בין שליש לרבע (בקבוק קגלוביץ) לא יותר כי זה יוצא ממש ממש מגעיל . וחשוב שהאבטיח לא יהיה זקן מדיי כי אז ממש ממש חבל על זמן. OBELIX

rastotman

New member
זה בדיוק מה שהתכוונתי לעשות לאבטיח

ופחדתי שאני ארצח אותו עם הכמויות- תודה, תמיד עדיף ללמוד מנסיון של אחרים. למי שיש רעיון לדרך מעניינת אחרת לספוג אלכוהול, שלא יהסס..
.

marsala

New member
אחים יקרים שלי../images/Emo70.gif

הגעתי למסקנה שנטרפתם לחלוטין, מה ?? מזריקים לאבטיח?? מה יהיה הלאה? אונס קבוצתי על כרובית? דלעת מכורה לאנ´לא יודע מה ...? תנו לירקות לחיות
אני מציע לצרוך אלכוהול דרך כלי זכוכית פשוט הקרוי כוס ... חכם בלילה שכמוני, עכשיו אני נזכר איך פעם אכלתי יחד עם חבר אגס שהושרה חמש עשרה שנה בשליבוביצה יגוסלבית ברמה של משהו כמו 60%, למשך הערב לא היינו צריכים לשתות עוד כלום.........

craper

New member
ג´לי וודקה... גאוני!!!

אני חייב לנסות... ד"א שכחתם פונץ עם אלכוהל....

valerianka

New member
שמעתי על שיטה אחרת

מזריקים לאבטיח וודקה אבל לא בכמות גדולה. אולי גם סירופ סוכר, לא זוכרת. אחרי זה צריך לחבוש אותו חזק במשהו ולשים עליו גבס. (שמעתי על מישהו ששם צמנט) ואז שמים אותו לאיזה חודש+ במקום מוצל. אחרי חודשיים הוא כבר יקפץ לך בכל הדירה. ואגב, ללא הגבס הוא פשוט יתפוצץ
אני אישית מתכוונת לנסות ברגע שיהיה לי גבס

TheDUKE

New member
מישהו יודע אולי מה רמת הספיגות של

לימון? שתיתי משקה אם אני לא טועה זה קפיוודקה.. יש בפנים לימונים... כששותים את המשקה זה כמו לימודנה קרירה עם קוביות קרח קטושות אבל כשאוכלים לימון אחד משם זה פשוט אסון לכלי הדם... הקיצר מידע אפשר?

למעלה