ג´ינגלים

Yanchu

New member
ג´ינגלים

גבירותי ורבותי- כל המילים של הג´ינגלים (חוץ מהקטעים שלא הבנתי..): מפלגת העבודה- הקשיבו לאנשים, הקשיבו לקולות, נמאס כבר ללכת לאיבוד, מאמינים שלא הכל אבוד, מאמינים שצריך להחליף את הליכוד - רק מצנע יכול. מאמינים בך מצנע כי רק אתה יכול מאמינים בך מצנע רק אתה יכול מאמינים בך מצנע מאמינים בך מצנע מאמינים בך מצנע כי רק אתה יכול מאמינים בך מצנע כי רק אתה יכול מאמינים בך מצנע כי רק אתה יכול מאמינים בך מצנע מאמינים בך מצנע מאמינים בך מצנע כי רק אתה יכול. http://www.avoda.org.il/inner.asp הכתובת של העבודה. מרצ- יש לנו מרצ לעשות לבנות לשנות סדרי עדיפיות להביא את התקווה באהבה למדינה הזאת יש לנו דרך, היגיון, חזון להחזיר ת´ביטחון הכלכלי שלך, שלי להביא אותה בצדק חברתי, אחותי יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו שימו את הפתק זה הולך עכשיו עם קול יש ____ ויש מרצ בגדול הנה זה בא חזק, משמאל הכל פתוח, בטוח ____ לא עוצרים עכשיו (?!) יש מצב מרצ מובילה ת´מחנה יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו שימו את הפתק זה הולך עכשיו עם קול יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו שימו את הפתק זה הולך עכשיו עם קול ליכוד- בוחרים להתלכד, להביט אל המחר, כולנו נתגבר, ביחד זה אפשר. העם רוצה שלום, אחדות וניסיון, ליכוד וניצחון, העם רוצה שרון. שומרים על התקווה, (*2), ממשיכים בביטחון, (*2), העם בוחר ליכוד, (העם רוצה שרון) - העם רוצה שרון. העם בוחר ליכוד, (העם רוצה שרון) - העם רוצה שרון. מה סה"כ רוצה הבנאדם? בריאות, ביטחון, בית חם, לפתוח ת´עיניים ללכת לעבוד - לראות בסוף החודש פרנסה וגם כבוד עם אחד יש לנו כוח, שילבנו יד ביד, לעולם לא נצעד לבד, יש לנו ת´כוח, לחולל ת´מפנה, את העתיד שלנו - ביחד כאן נבנה. עמיר פרץ עם אחד עובדים עם כל הכוח! עמיר פרץ עם אחד עובדים עם כל הכוח. עם אחד! האיחוד הלאומי רוצים ביטחון מלחמה בטרור די לכניעה די לנסיגה לחזק את העם ולהצביע למי? למי? לאיחוד הלאומי! עכשיו מחליטים עכשיו זה הזמן נותנים את הכח... לליברמן! ערפאת יגורש - אם נצביע למי? למי? לאיחוד הלאומי! כולנו ביחד נעזור נעזור כי אסור לתת את המדינה שלנו לטרור בעד ישראל נצביע למי? למי? לאיחוד הלאומי! בעד המולדת נצביע למי? למי? לאיחוד הלאומי!

Alexco

New member
חבל

שלא בדקת יש מלאאאאאא שגיאות מלאאאאאאאאאאאאאאאאא

אין מלא טעויות, יש רק אחת בג´ינגל

של מרצ- ´שימו את הפתק זה הולך עכשיו לקרות´. ובעם אחד שכחת את הבית הראשון שהוא הכי חשוב!

Alexco

New member
תיקונים

התקווה ואהבה (במקום באהבה) שימו את הפתק זה הולך עכשיו לקרות (במקום עם קול, איך הגעת לזה?) יש קידום (במקום קו תחתון) נשנה (במקום קו תחתון) ושאר הג´ינגלים לא משנים לי

miou

New member
../images/Emo101.gifתיקון טעויות או לפחות חלק

בג´ינגל של מרצ:
בפזמון: יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו מרצ לעשות מרצ לעשות יש לנו מרצ יש לנו מרצ יש לנו שימו את הפתק זה הולך עכשיו לקרות בית שני: יש קידום ויש מרצ בגדול הנה זה בא חזק משמאל הכל פתוח בטוח נשנה לא עוצרים עכשיו יש מצב מרצ מובילה ת´מחנה
בג´ינגל של עם אחד:
בית 1: ...לראות בסוף החודש פרנסה וגם כבוד, יש לנו כוח (בלי עם אחד לפני זה!), שילבנו יד ביד... ובשאר אין טעויות חוץ מבשל הליכוד שאותו אני לא יודעת! חוץ מזה מי שיודע את המילים של מרצ לא בעדר של שרון שירשום אותם תודה מראש לי

so called osnat

New member
אני יודעת רק את הבית הראשון....

אל תאמר יהיה בסדר, אין לו מרצ ורצון, אל תלך איתו בעדר, זה מוביל לאבדון, הוא יוציא להם ת´מצנע, יכבה את הלפיד, אל תלך איתו בעדר, יש תקווה ויש עתיד. מרצ לא בעדר היא לע בעדר היא לא בעדר של שרון. מרצ לא בעדר היא לא בעדר יש תקווה יש פתרון. מרצ לא בעדר היא לע בעדר היא לא בעדר של שרון. מרצ לא בעדר היא לא בעדר יש תקווה יש יתרון. זה לא במאה אחוז, אבל אני חושבת שזה זה....מי שיודע את ההמשך שיפרסם בבקשה :)

למעלה