ג´ים מוריסון

MarcyPlayground

New member
ג´ים מוריסון

שלום. אני חדשה בשכונה. רק רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר שמפוסמים בו כבתי שירה של ג´ים מוריסון ? כל אופן, נראה לי שאני יפתח פה מנוי :)

גלי®

New member
שלומלום לך...קבלי ../images/Emo24.gif ו../images/Emo142.gif

ושבי נא עימנו ... לא בדיוק הצלחתי להבין מה ביקשת , אבל ...

The Lizard King!

ג´ים מוריסון הוא אחד המשוררים הכי מוכשרים שאי פעם שמעתי בחיים שלי! הוא פשוט ענק- אין מה לומר, היה מוכשר באופן יוצא דופן..... אוקיי אז בקשר לבקשה שלך: אני מכירה הרבה מאוד אתרים שיש בהם את השירים של ג´ים מוריסון, וכולם נמצאים בפייבוריטס שלי- אבל ת´אמת? אין לי כוח לעבור אתר אתר ולבדוק איזה מהם מכיל שירים שלו- יש הרבה מאוד! אז פתחתי ת´פייבוריטס והאתר הראשון שראיתי, צירפתי. זה דף מתוך אתר שמוקדש ל"דלתות", שמכיל את כל השירים של הלהקה!! כווווולם!! יש לך את השמות של השירים, וכשלוחצים- יש לך את המילים של השירים. דרך אגב, אם את מעוניינת באלבום ממש יפה- American Prayer תורידי אותו מהאינטרנט, או תקני אותו או לא יודעת מה.....שירים מדהימים שג´ים כתב והוא הקליט אותם ממש זמן קצר לפניי מותו. האלבום הזה יצא זמן קצר אחריי מותו. שירים מומלצים להורדה מתוך האלבום: Bird Of Pray Stoned Immaculate Awake Ghost Song Angels And Sailors את השירים האלה, מתוך ה"אמריקן פרייר", תוכלי למצוא בתוך הדף שצירפתי- הם יפהפיים.....

MarcyPlayground

New member
ותודה :)

תודה תודה :) אבל אני לא מתכוונת למילים של השירים שהולחנו. הוא כתב גם שירים אחרים. אבל תודה בכל מקרה, ולא יצא לי לשמוע את אמריקן פרייר למרות שהוא היה אצלי פעם. אז עכשיו אני ישמע :)

מצטערת לומר לך אבל.........

אני לא חושבת שיש דרך כלשהי למצוא באינטרנט שירים של ג´ים שלא הולחנו.... וחוץ מזה, ב"אמריקן פרייר" יש שירים שאין להם לחן. ג´ים שר אותם בלי מנגינה ברקע, או שהוא פשוט מקריא את השירים, יש מעטים מאוד עם מנגינה באלבום הזה- נסי אותו בכל זאת!

The Lizard King!

ג´ים מוריסון הוא אחד המשוררים הכי מוכשרים שאי פעם שמעתי בחיים שלי! הוא פשוט ענק- אין מה לומר, היה מוכשר באופן יוצא דופן..... אוקיי אז בקשר לבקשה שלך: אני מכירה הרבה מאוד אתרים שיש בהם את השירים של ג´ים מוריסון, וכולם נמצאים בפייבוריטס שלי- אבל ת´אמת? אין לי כוח לעבור אתר אתר ולבדוק איזה מהם מכיל שירים שלו- יש הרבה מאוד! אז פתחתי ת´פייבוריטס והאתר הראשון שראיתי, צירפתי. זה דף מתוך אתר שמוקדש ל"דלתות", שמכיל את כל השירים של הלהקה!! כווווולם!! יש לך את השמות של השירים, וכשלוחצים- יש לך את המילים של השירים. דרך אגב, אם את מעוניינת באלבום ממש יפה- American Prayer תורידי אותו מהאינטרנט, או תקני אותו או לא יודעת מה.....שירים מדהימים שג´ים כתב והוא הקליט אותם ממש זמן קצר לפניי מותו. האלבום הזה יצא זמן קצר אחריי מותו. שירים מומלצים להורדה מתוך האלבום: Bird Of Pray Stoned Immaculate Awake Ghost Song Angels And Sailors את השירים האלה, מתוך ה"אמריקן פרייר", תוכלי למצוא בתוך הדף שצירפתי- הם יפהפיים.....

יקירתי?, התעוררת יקירתי?

לדעתי אנשים איבדו פה את הכיוון.. יתכן שגם אני לא בכיוון (למרות שנראה לי שמה שאת מחפשת זה) ספר שהוציאו לאחר מותו של מוריסון שנקרא Wildernes-Vol1 http://members.tripod.com/~kenneth_a/dbooks.htm ערכתי חיפוש קטן נוסף עבורך (מה לא אעשה עבור מעריכי מוריסון עם הדגש על מעריכי (ולא על הולכי שלל) בלי קשר. http://btobsearch.barnesandnoble.com/booksearch/isbnInquiry.asp?btob=Y&isbn=0679734627&pwb=1 זה הכרך השני נראה לי מקווה שעזרתי?

TheDUKE

New member
נו באמת איך שכחתי?!!? היה לי אחד...

שמתי ידי על ספר שירה של מוריסון, הספר מרוסיה והיה שייך לבן דוד של חבר שלי. בכל מקרה הספר חציו ברוסית וחציו באנגלית. יש שם דברים מדהימים !! אני אנסה להשיג אותו שוב ולהעלות מספר שירים...

אני שונא את הספר כי

זה חרא ספר זה ספר של "דברים אבודים" ואני בכלל לא בטוח שהבן אדם רצה לפרסם את כל הדברים שפרסמו בשני הספרים הללו אני לא הייתי קונה אותו למרות שהייתי חייב להציץ בזמנו

TheDUKE

New member
למה שונא?

דרך אגב, הכבוד הרב ביותר שאני רוכש למוריסון הוא הכבוד על כך שהוא סירב למכור את המוסיקה בתור מוצר. הוא נתן מוסיקה מהלב ביחד עם כל הלהקה (למרות המקרה שתואר בסרט על הפרסומות)

גלי®

New member
לפורום שלו , בהיידפרק ... שם הוא

לא מרגיש מוגבל או מחולל ...

למעלה