ג´ייסון הגדול

kobster

New member
ג´ייסון הגדול

איזה הצגה של קיד ! אמנם הטריפל-דאבל במספרים קטנים (18, 13, 11 אם אני לא טועה) אבל המנהיגות .... האמת היא שבסוף הרבע ה-1, שלפירס היו 14 נק´ הייתי בטוח שהוא הולך לקרוע את הנטס (הוא קלע נגדם 48 באחד מהמשחקים בעונה הרגילה) אבל הוא לא פגע (2 סלי שדה בכל החצי ה-2) אכן יש מתח ... לא סגור כמו במערב (הלוואי ואני טועה ... הלילה ב- 4:30) ובדראפט הוכח שאין קומבינות ... יוסטון מקום ראשון ... יוסטון ... לא וושינגטון ולא הניקס ... Kobster

עידו17

New member
הקניון הגדול

באמת יופי של משחק של ג´ייסון, אבל אותי הרשים יותר שחקן אחר - קניון מרטין. רק שמונה או תשע נקודות, אבל איזה משחק. איזו הצגת הגנה!. אני לא זוכר שומר כל כך מגוון מאז דניס רודמן של דטרויט. מרטין עשה עבודה אדירה על פירס, גארד להזכירכם, ברוב שלבי המשחק, ותחשבו על זה שמרטין הוא בכלל פאוור פורוורד. בכלל, מרטין פיתח השנה מוניטין די שלילי של שחקן מלוכלך, ובצדק, אבל חבל שזה הסתיר מעט את מה שהוא באמת - אחד השומרים הטובים בליגה בעמדות הפורוורד, טוב יותר מאשר קווין גארנט, שנבחר לחמישיית ההגנה. באחד-על-אחד, הוא מקבל באופן קבוע את המאץ´-אפים הקשים ביותר, ולא משנה באיזו עמדה על המגרש, וכמעט תמיד עושה עבודה מצויינת. הוא כל כך מרוכז בהגנה, שהתרומה שלו בריבאונד נמוכה מאד (אין עוד פאוור פורוורד שמוריד פחות ריבאונדים מהרכז שלו, ובהפרש משמעותי), אבל לטעמי, זה שווה את זה בהחלט. יש לו הרבה מה לשפר בהתקפה, אבל לזה יש זמן, ובינינו, זה לא כל כך משנה. מרטין רואה את עצמו כשחקן הגנה, ובשביל זה הוא נמצא על המגרש.

shohamz

New member
הערת אגב לעידו

בדטרויט השומר שקיבל את השחקנים הכי קשים לשמור היה דומארס ולא רודמן. דומארס קיבל מקום בחמישיה של הפיסטונס בזכות משחק ההגנה שלו ולא בגלל יכולת הקליעה שלו. בתחילת דרכו בדטרויט רודמן לא היה בחמישיה הפותחת. בקשר למרטין - מסכים עם כל מילה

עידו17

New member
צודק, אבל...

דטרויט של השנים ההם היתה בנויה מהרבה שומרים מעולים, זה נכון. אבל בעוד דומארס היה מוגבל, פיזית, לסוג מסויים של יריבים, רודמן קנה את המוניטין שלו בזכות היכולת לשמור על יריבים בכל עמדה - מפטריק יואינג, דרך לארי בירד ועד מג´יק ג´ונסון. נכון שאצל דומארס יכולת הקליעה התפתחה בשלב קצת יותר מאוחר, אבל רודמן לא היה מגיע בכלל לNBA אלמלא ההגנה שלו.

עידו17

New member
אצל רודמן ההגנה היתה לפני הכל

יכולת הריבאונד יוצאת הדופן של רודמן התפתחה בשלב קצת יותר מאוחר. הוא הגיע לNBA על תקן של שחקן הגנה ומעין פצצת אנרגיה מהספסל. המשחק שלו השתנה מאד עם השנים, עד אשר בחלק האחרון, כאשר שיחק בשיקאגו, הוא נהג להזניח את ההגנה כמעט לחלוטין.

למעלה