ג´יאו ג´יצו ואיקידו

העובדים

New member
ג´יאו ג´יצו ואיקידו

שלום אחים שלי א תגידי אולי למישהו יש מושג אם האומנות לחימה זמשתמשים בכוח של היריב נגדו זה איקידו??? אם לא מה זה ואיפה לומדים את זה בר"ג תל אביב גבעתיים פ"ת ב למישהו יש מושג אם כדי ללמוד ג´יאו ג´יצו חייבים להיות גמישים??? ג למישהו יש מושג איפה לומדים איקידו או ג´יאו ג´יצו באזורים הנ"ל??? תודה אחים שלי מוות לערבים

התלבטתי קצת, ובסוף החלטתי לענות.

החלטתי כך כי נראה לי שזהו בדיוק המקרה שבו האיקידו נחוץ ביותר. (untitled אם אתה רוצה למחוק, אל תתן להודעה שלי להפריע.) טוב, תשובות: א. כל אומנויות הלחימה המזרחיות אמורות לעשות שימוש בכוחו של היריב כנגדו. גם האיקידו. ב. איקידו אפשר ללמוד בהרבה מקומות באזור ת"א. עיין באתר הזה. ג. אין צורך להיות גמישים בתחילת האימונים. לא באייקידו ולא בג´יו ג´יטסו. האימונים עצמם יגמישו את גופך. אני חושבת שאני יכולה לדבר בשם כל באי הפורום כשאני מבקשת ממך להמנע מהבעת דעות פוליטיות. יש מספיק פורומים בשביל להתווכח ולריב. זה לא מה שאנחנו עושים כאן.

העובדים

New member
למיתר!!!!

קודם כל תודה שענית והפנת אותי למקום זה א האם את אחת ממנהלי הפורום? ב אולי את יכולה לתת כמה דוגמאות למה כל אומניויות המזרח משתמשות בכוח היריב נגדו תודה מוות למחבלים הולך????

אני מאד מקווה שבאמת תתחיל

ללמוד איקידו. א. בפורום הזה יש מנהל אחד. הניק שלו הוא untitled ואפשר לראות פרטים שלו אם לוחצים על הלינק "הודעת המנהל" למעלה. ב. קצת קשה לתת דוגמאות לדבר כזה בכתב. אם היינו מדברים פנים אל פנים, הייתי מראה לך קצת דוגמאות מהאיקידו. לגבי אומנויות אחרות אני לא כל כך יודעת. באיקידו למשל כל הזמן אומרים "אם אתה צריך להשתמש בכוח, סימן שאתה עובד לא נכון". ג. בבקשה לא.

למעלה