ג´ט פינס

ג´ט פינס../images/Emo35.gif

אשמח אם תוכלו לעזור לי... סנפיריי הראשונים (לאחר הקורס) היו ועדיין ג´ט פינס. מישהו אמר לי (מדריך) כי כנראה והסנפירים הללו לא כ"כ מתאימים לי כיוון שלא יוצא לי לצלול כ"כ הרבה, והם דורשים הפעלת כח רבה יותר ובצורה שונה משאר הסנפירים.(אכן קצת קשה לי לטלף עימם - אבל מעולם לא ניסיתי אחרים למעט הקורס). ולשאלותיי: האם באמת צריך להיות צולל פעיל במיוחד ע"מ שהגוף (הרגליים) יתפקדו כראוי עם הסנפירים? והאם יש למישהו המלצות לגבי סנפירים שאמורים להיות יותר נוחים לתפעול לנשים? תודה מראש על העזרה.

worried diver

New member
עצה

לא הבנתי לגמרי את השאלה הראשונה,אך בקשר לשנייה-חברתי(שידעה בעבר קשיים עם סוגים שונים של סנפירים) מצאה את המנוחה והנחלה עם mares avanti x 3(tre) שהינם קטנים יחסית ונוחים לנשים. כמו כן קיימים גם ה-mares vollo וסנפירי פרופלור(דוגמת ה-scubapro twin speed ודומיו),שאמורים להיות "רכים" לטילוף, ועם זאת יעילים מאוד.

granot

New member
סנפירים

לדעתי לא צריך להיות צולל ממש פעיל בכדי לתפקד טוב עם הרגליים, אבל לצורך העניין זה אכן משהו שבא עם קצת נסיון. אחרי 10-20 צלילות אין ספק שתרגישי יותר טוב עם הרגליים שלך. לגבי הג´ט פינס: העולם מתחלק ל-2: אלו שכן אוהבים את הג´ט פינס ואלו שלא. אני מהתומכים המושבעים אבל(!!!) לוקח כמה זמן להתרגל אליהם. אם את לא ממש מסתדרת עם הג´ט פינס אני ממליץ על הקווטרו של מארס (quatro- mares) שהם ללא ספק סנפירים נהדרים, שמשקיעים בהם מעט אנרגיה ביחס לתנועה (ולדעתי הצורה בה צוללים עם הקווטרו שונה מזו שעם הג´ט פינס כך שיכול להיות שזה הפתרון בשבילך). לגבי נשים לא נשים ומה שבאמצע, אני לא באמת חושב שיש הבדל בין המינים בנושא הרגליים (ואני לא ממעיט בערך הרגליים של הנשים חלילה
)

u v a l

New member
המלצה../images/Emo13.gif

סנפירים ממשפחת "פלנה אוונטי" נחשבים לסנפירים מצויינים הנוחים לטילוף.. אם את מעוניינת יש לי במקרה זוג של סנפירי "פלנה אוונטי (X 4)-קווטרו" ללא שימוש (כמעט במתנה - סכום סימלי). למרות זאת אולי כדי לצול עוד כמה צלילות עם ה"ג´ט פינס" כדי לנסות בכל זאת להתרגל אליהם.. (לדעתי האישית הם ה|סדגש-סנפירים (אבל עם הרגשה סובייקטיבית קשה להתווכח))

gidib

New member
קניתי לבני אטומיק ספליט פין ואחרי

שלקחתי סיבוב עלו בי הרהורי מזימה להחרים אותם לעצמי. בתנועת רגל קלה וכמעט לא מורגשת מתקבל דחף לא רגיל. פשוט נהדרים. גידי.

אילוניק

New member
הטווין גט מבית היוצר של סקובפרו

גשי לעמית בנמל תל אביב לסנפיר מוניטין אחלה סנפיר ברשותי שתי הדגמים הטווין גט זה להיות עם להרגיש בלי ועד כמה שידוע לי עמית נותן לניסיון אבל תבדקי אילוניק היפה IHB

למעלה