ג´ורג´ דבליו בוש

itche from oz

New member
ג´ורג´ דבליו בוש

למה אף אחד לא אומר את זה בפירוש?!!!! ג´ורג´ בוש בא מרקע של חברות הנפט בטקסס. הוא, כמו אביו לפניו, יודע ומעריך את ערכו של הנפט העירקי לכלכלה האמריקאית. אז מה זה עם התירוצים השקופים על נשק להשמדה המונית, או דיכוי המיעוטים בעירק, וכו´? לפקיסטאן יש את הפצצה, ברואנדה היתה השמדת עם על רקע גזעני. לא ראינו את אמריקה מכריזה מלחמה עליהם. אז קדימה חברה תגידו את זה בפה מלא: אנו זקוקים לנפט כדי להזין את גלגלי הכלכלה האמריקאית, ונעשה את כל מה שדרוש כדי להבטיח אספקה סדירה של "החמצן של המדינה". מה אתם הייתם עושים במקומנו?

טרה10

New member
כובשים גם את כווית..מה שסאדם עשה.

והאחרים לא.! איצ´ה אולי באוסטרליה לא יודעים אבל ישראל הפציצה את הכור בעיראק...לא באפריקה.! לא בפאקיסטן.! ועם הודו הגרעינית- היא כמעט אחות תאומה בעניינים האלה. כך כתבו ב´הארץ´. וטקסס נורא רחוקה..זה אולי שייך לענין..אבל מי שמהווה איום מוכח..הוא אותו סאדם שירה הטילים על רמת גן ועל הכור בדימונה.! ולא רוצה שידעו מה יש לו ומה אין לו..! והמנטליות הזו של אולי לא יהיה כלום- בשנת 1939 הוכחה כהרת אסון- היא שהביאה חורבן על כל אירופה ועל כל המזרח הרחוק. וממש לא נעים לי-אבל עראפת מביא כעת על כל האיזור חורבן- גם כן.! ובשנתיים האחרונות- גם שרון לא פתרון- לכלום.! אנחנו אישית- יכולים להגיד לגו´ -W - בוש רק הרבה תודה..שהוא לצידנו..כי המצב ממש חרה.! וגם חג שמח..! אבל ממש חרה..תאמין לי- ורואים את זה על הפרצופים של כול...ם. אתה אומר למישהו חג שמח..וחש שבתוכו הוא חושב.. מה יהיה.? מתי יהיה הפיגוע הבא..ואיפה..! עם של מטורפים..שמתאבדים..וכל המאמץ שלהם זה איך לא לגלות מי המתאבד התורן כדי שלא יהרסו לו את הבית.! [רק שבסוף יהרסו את כל השכונה..לצערי אני צופה ש-48´ חוזרת..ובכל מקרה היא מתקרבת..! כי ככה זה כששתי תנועות לאומיות נלחמות אחת בשניה,כשאחת בטוחה שהשניה כובשת, ומיותרת---באיזור, והאחרת...נו טוף..חבל"ז.

למעלה