ג´וקים ב "עליית הגג "

ג´וקים ב "עליית הגג "

תהיתי אם חלומך משחרר את שישן בך נינה.. האם יש אמיתות שטרם יצאו אל העולם בהחברי הזה...? כמה זמן שתקת את שרצית לומר? אולי הגיע זמן לתת מקום גם לפינות האפילות יותר.. שולחת חיוך אלייך... מקווה שמצע נעים יותר ילווה את חלומותייך :)

נוצות סגולות בפורום חלומות צלולים

תהיתי אם ידוע לך שזה פורום "חלומות צלולים" ולא פורום "פירושי חלומות ובילבולי מוח" ? שולחת לך חיוך מטומטם שילווה את חלומותיך...

קאט בלו

New member
נוצה את נוצה...שלא ידעה

שתי נוצות שכנו באותה הכנף, אחת לא ידעה את שם חברתה ולא ידעה את כוונותי הנסתרות מאחורי חיוך טפשי או אמיתי. יום אחד נוצה אחת חשבה לפתוח את ליבה ולספר לחברתה ולשאר חבריה את אשר על ליבה, נוצה סגולה ראתה מה טוב והחליטה לתת את הדעת לעומק הענין לנוצה הכחולה... חוששת אני כי לא הבינו שתי הנוצות את רחשי ליבן בזמן השיח... שולחת אני לכן לשתיכן לנוצה הכחולה - תרסיס חזק במיוחד שיקטול את הנגע המציף אותה בחלומות זדונים בצירוף בירכת לילה טוב. לנוצה סגולה - חיוך עמוק וגדול, מלא בברכות של אושר וטוב. ומשהו קטן לנוצה הכחולה, נסי להכנס לתוכן הנוצה הסגולה ותרוויחי... קאט.

נוצה סגולה שלא ידעה להסתיר זהותה

היו היתה נוצה סגולה ששטויות קצת כתבה... רצתה להראות לכולם כמה שנונה היא וחכמה... אך ניכשלה. אך נוצה סגולה לא וויתרה, ובנסיון להציל את כבודה, לפורום בשם חדש ( קאט בלו ) היא ניכנסה... והמשיכה להוציא פנינים מלשונה... אך ניתפסה, אבוי לבושה. נסי בפורום משוררים מתחילים, אולי עוד יצא ממך משהו... שולחת לך שוב חיוך מטומטם שמקווה כי ילווה אותך בכל חלומותיך. נוצה כחולה

קאט בלו

New member
טעות...

כל אחת היא ברשות כינויה ולא יותר... ותודה על החיוך הוא יכול גם להראות אחרת...

דיי ../images/Emo6.gif , חבל את האמת להכחיש!

לעולם את האמת אל תכחישי נוצה סגולה חמודה, כי אויי לבושה, קצת קשרים לי עם כמה חלונות גבוהים בתפוז, העניין ניבדק ונמצא ללא צל ספק - נוצה סגולה קאט בלו היא! לפעמים יפה השתיקה על דיברי הבל ושירה
נוצה כחולה עוד יותר

חאלאס מה זה ההתעסקות בשטויות?

ממש הורס את המצברוח ההאשמות ההדדיות האלה. חייכו חיוך מטומטם ותמים כולכם, זה רק יביא לכם שמחה... ותאמינו אחד לשני, נזק זה בטח לא יגרום בחיוך תמים ודבילי,
שחר

דנה^^

New member
רק שתדעי

שלמרות שזהו לא פורום לפירוש חלומות, זה לא כל כך נורא לראות הודעה קטנה שהיא כתבה לבקשת מישהו, נכון? גם אם זה מאוד מפריע לך יש דרכים אחרות לכתוב הודעות מהסוג הזה.

למעלה