ג´אסטין היקר

jewel666

New member
ג´אסטין היקר ../images/Emo18.gif

היי ג´אסטין. אני חברה בפורום הזה כבר זמן לא קצר והיום במקרה נכנסתי ופשוט רציתי לראות את הודעות שאר חברי הפורום שאני אוהבת ומכבדת. פתאום אחרי יומיים שלא ביקרתי פה ראיתי כל כך הרבה הודעות שלך שמדברות אל אה.. ועל דה!!! ידידי- אם זאת לא חוצפה מצידי לומר אבל אתה בהחלט סותר את עצמך עד מוות. מצד אחד אתה אומר שמאגיה וצ´אקרות ושאר הדברים זה קישקוש... שזה לא מציאותי. שעם חושים לא נולדים אלה רוכשים אותם וכו´. מצד שני אתה טוען כי הנך מתעסק במאגיה ומבין ויודע הכל. שאלה אחת: למה באת לפורום הזה? להראות כמה שאתה חכם??? להוכיח לשאר חברי הפורום שמגייה היא קישקוש? או שאתה יודע יותר מאיתנו? אני רואה את הגישה שלך חוצפנית, מעצבנת ומתנאשת. אף אחד מחברי הפורום פה איננו מתנשא ומתעלה מעל האחרים בגלל כישוריו- רבים או מעטים ככל שיהו. כולנו מחשיבים את עצמנו עדיין תלמידים שנמצאים בשלב זה או אחר בלימודיי הנסתר והגלוי שבמאגיה. אז מי אתה שחושב שיודע הכל? זקן חכם אחד אמר פעם: "החכמים ביותר אלו ששומרים את חוכמתם לעצמם וחולקים אותה לראויים ואילו הכסילים הם אלה שעושים הכי הרבה רוח..." Jewel666 ממני ג´ול

Justin Angel

New member
שלום לך!

בתור התחלה אני שמח לשמוע שאת חברה בפורום הזה הרבה זמן, אבל לציין שלפני שבאתי לכאן היו סה"כ 10 דפים של הודעות שעברו דפים אחורה אז אני לא חושב שזמן היא הדרך הכי טובה למדוד את שהותך כאן אלא בכמה היית פעילה. אף פעם לא אמרתי שמאגיה זה קישקוש , אמרתי את זה על מיסטיקה. אני לא אוהב שמסלפים את דברי לצורך השמצה. אני טוען שאני עוסק במג´יק ולא במאגיה , אני חושב שהסברתי איפהשהו את ההבדל. למעשה באתי לכאן כי קיבלתי מספר אי מיילים (שלוש) שקוראות לי לבוא לפורום הזה וכולם באות מאיי פיים שונים אז הם מאנשים שונים. אני מבקש , הגישה שלי מתנשאת אבל "מעצבנת" זה בהחלט עניין של נקודת מבט. אני מתנשא בגלל שזה האופי שלי ואם זה פגע פה במישהו באיזה דרך אז אני מתנצל למאורעות שקרו וכנראה למאורעות שיקרו. אני עדיין נמצא לפי המסדר שאני חבר בו בשלב חניכה טקסית ראשונה וכנ"ל על חניכה פרקטית. אז אני לא יודע הכל ואני רוצה לראות מקום אחד שאמרתי בבירור ובאופן חד משמעי שאני יודע את הכל! מקום אחד כזה , זה כל מה שאני מבקש.

jewel666

New member
קודם כל

תודה שענית זה דבר ראשון. דבר שני תבין שאני לא מנסה להעליב אותך או לפגוע בך עם מה שאני אומרת. ואני איכשהו שמתי לב לדברים אחרים לפי מה שענית לי בפורום פילוסוליה לכל מה שכתבתי על "שנאה". אתה באמת נראה לי בן אדם חכם לפי איך שאתה כותב ומביע את עצמך. אבל תבין שלכל אחד יש גישה שונה למיסטיקה. וכאן אני מתקנת את עצמי: מצטערת שהשתמשתי קודם במילים לא יפות אבל כמוני גם אתה מוכרח להבין שלכל אחד גישה שונה בקשר לדבר. במיוחד במאגיה שפה אין דבר נכון ולא נכון וכל אחד לפי דעתו צודק. אני לא רוצה לבוא ולהתווכח פה בפורום כי לדעתי כולם פה כי לכולם יש שאלות וכולם יכולים לעזור לכולם... אולי יש אנשים פה: שלא רק אני שמקודם לא קיבלו את דבריך אבל אני מתנצלת באמת בשם כולם ומקווה לקיום יותר טוב של הפורום הזה בעתיד... ממני ג´ול!

Justin Angel

New member
התנצלות מתקבלת

ואם כבר זה נראה כמו מקום מתאים לפתוח דיון חדש: רק לציין שאת אמרת "גישה שונה למיסטיקה" , אני מגנה בכלליות מיסטיקה מכיוון שכל מה שמיסטיקה היא מג´יק ממוסחר להמונים שמחפשים תקווה.

jewel666

New member
טוב בסדר...

שולם שולם לעולם ברוגז ברוגז אף-פעם!!!! סתאם....... בכל מיקרה כתבתי לך משהו בפורום פילוסופיה- גש לראות

למעלה