ג´אנק. מחר

AdiBaba

New member
ג´אנק. מחר

הם כל יום משדרים 20 אלבומים. מחר אז אלאניס צריכה להיות. זה יהיה בשעה 12:00 ושידור חוזר ב-22:00. אל תפספסי. תראי גם את מקום 51, זה המקום של לורן היל. ושמתי לב שתמיד במצעדים מהסוג הזה שיש את לורן היל, אלאניס תמיד אומרת עליה כמה מילים כי היא מאד אוהבת אותה. יש סיכוי שגם הפעם. דרך אגב ראית את השאלה ששאלתי אותך לגבי now is the time כמה נושאים למטה?

MadonnaFan

New member
אתם נותנים לזה חשיבות?

מצעד ממש מטופש, לדעתי. הוא נראה כאילו שמו הרבה פתקים עם כל האמנים שהיו אי פעם, בערך, ופשוט שלפו אותם. עובדה: קרייג דיוויד נמצא בחמישים הראשונים, איפשהו (אני לא יודעת בדיוק)

AdiBaba

New member
מה הקשר?

אני רוצה לראות ולהקליט את אלאניס. מה אכפת לי אם זה במסגרת מצעד או תוכנית טלויזיה. מה אכפת לי אם זה בערוץ הטורקי או השוודי. בכל מקום שמראים את אלאניס, הוידאו שלי מוכן לפעולה. מה לעשות? זה הכיף שלי בחיים.

../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

עדי את בטוחה שבעשר בלילה זה באמת שידור חוזר? או זה ה-20 האחרים? אם תוכלי תעני לי כמה שיותר מהר (פליז) ולא נראה לי שיהיה את אלאניס במקום של לורן היל כי יש עוד מלא אומנים שאלאניס ממש אוהבת שהיו במצעד ולא היה אותה, אבל אולי...

ראיתי!!!!!!!!!

וואוו לא ידעתי שהקרנבריז אוהבים את אלאניס, דווקא חשבתי שהם ממש לא! היה שם קטע מהופעה של אם טי וי (נראה לי שזה live$ loud) והצחיקה אותי רוזי משהו ששרה את אירוניק בפרסי אמ טי וי! למי שהפסיד גם היום חובה עליכם לראות היום ב10 בלילה!!!!

MadonnaFan

New member
לא התכוונתי לזה...../images/Emo13.gif

התכוונתי שלא צריך לתת חשיבות למקום שנתנו לה במצעד. כלומר, אני לא יודעת איזה מקום זה, אבל יכול להיות שמגיע לה מקום גבוה יותר. המצעד טפשי וחסר כל הגיון.

j u n k

New member
תודה רבה.

בדיוק הלכתי לכתוב את זה
אממ לא לא ראיתי כי לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי עסוקה - בדברים לא משהו מעניינים אך לצערי חשובים. אבל אני עכשיו אגלגל למטה ואבדוק. ושוב תודה

AdiBaba

New member
דן

הקטע שהראו הוא אכן מ-live & loud. וגם שהראו אותה מדברת ברחוב זה מאותה תוכנית. ואיזה באסה. לא הראו אותה בלורן היל. ותתפלא, במצעדים אחרים הראו אותה מדברת גם אצל רדיוהד ועוד איזה להקה שאני לא זוכרת את שמה. והקטע שרוזי עושה. לא תאמין יש לי את זה מוקלט ואחרי זה אלאניס שרה את your house. היה פעם סוף שבוע של טקסים ב-vh1 והראו את זה למרבה הפתעתי. והמפגרים כתבו שזה השיר forgiven (מפגרים, התבללו בטח בגלל ה-forgive me). מוזר שהיא שרה שיר שהוא לא סינגל בטקס כזה.

גם לי יש את זה עם רוזי

זה היה לקטגוריה של "תגלית השנה", לא? באמת מוזר שהיא שרה דווקא את YH הייתי בטוח שהיא תשיר את אירוניק! לכו תבינו את אלאניס שלנו...

למעלה