בyes יהיה אפקט הפחד?
J jDaNiELLE New member 29/12/03 #3 אני כמעט בטוח שאין axn ביס. בגלל זה שאלתי...אולי במקרה הם קנו את אפקט הפחד.
A axnholic New member 29/12/03 #5 תשמעי בaxn כבר שודרו העונות 1-3. אז העונות הללו כבר לא יחזרו בקשר ל-4 שאני חושב, עדיין משודרת בארה"ב הסיכויים די נוטים שaxn תקנה את העונה.
תשמעי בaxn כבר שודרו העונות 1-3. אז העונות הללו כבר לא יחזרו בקשר ל-4 שאני חושב, עדיין משודרת בארה"ב הסיכויים די נוטים שaxn תקנה את העונה.
S SurvivorManic New member 30/12/03 #6 העונות הקודמות . . . עדיין נמצאות בבעלות של AXN~! אני בכל מקרה מקווה שזה ישאר בכבלים~! מה קרה , קיבלתם ערוץ ריאלטי לא מספיק?
העונות הקודמות . . . עדיין נמצאות בבעלות של AXN~! אני בכל מקרה מקווה שזה ישאר בכבלים~! מה קרה , קיבלתם ערוץ ריאלטי לא מספיק?
J jDaNiELLE New member 30/12/03 #7 לא. אנחנו כנראה עוברים ליס (כי אולי יקנו את הכי גאים שיש...ולשכנע את אמא שלי לעבור רק בגלל זה היה דווקא קל!) אז חשבתי אם כבר עוברים, למה לא להנות מעוד דברים? אפקט הפחד לדוגמא....?
לא. אנחנו כנראה עוברים ליס (כי אולי יקנו את הכי גאים שיש...ולשכנע את אמא שלי לעבור רק בגלל זה היה דווקא קל!) אז חשבתי אם כבר עוברים, למה לא להנות מעוד דברים? אפקט הפחד לדוגמא....?