בMTV BASE תוכנית על

2PAC4EVER

New member
בMTV BASE תוכנית על

SOUND BOMBING 3 ב-11 עוד 40 דקות.. וראיתי קטע מפרסי VMA... מי זאת הבחורה עם העניבה ?????? נראה לי ראיתי פעם קליפ שלה...

2PAC4EVER

New member
כן! זה מה שאני אומר!!!

מי זאת DAMMIT???????? אפילו שם יעזור... (טלפון יעזור עוד יותר...
)

BoogieDTN

New member
...זאתי

AVRIL LAVIGNE הקנדית בטח ראית את השיר שלה COPLICATED רוק-אמטיוי כזה... סתם אחת.... ד"א היא בת 17 סתם

2PAC4EVER

New member
תודה! ומה הקטע עם העניבה?

היא עורכת דין במקצועה? יש שימוע בבית משפט ישר אחרי הטקס אז היא חוסכת זמן...?

BoogieDTN

New member
המ...

לא יודע אבל ככה היא בקליפ אולי בגלל שהיא קנדית ??
או שהיא רוקיסטית שלא מתלבש כמו בריטני-כריסטינה??

DrLove

New member
זאת Avril Lavigne

זמרת חדשה.. ואתה צודק.. היא שווה בטירוף.. אבל גם קצת מטורפת... השיר שלה (להיט) זה COMPLICATED

2PAC4EVER

New member
קצת מטורפת? תסביר....

היא די מצליחה עכשיו בארה"ב, לא? ומי שמשיג לי את הטלפון שלה מקבל שבוע חינם סיבובים על החיפושית של משה אופניק (אבל רק בשכונה...)

DrLove

New member
יש לה יציאות לפעמים..

אם ראית את טקס הפרסים לפני כמה ימים היית רואה שיש בה משהוא מוזר.. מהלבוש עד להתנהגות.. בוא נגיד שהיא לא לבשה את מה שקריסטינה אגולירה לבשה.. (כלום...)

2PAC4EVER

New member
ומישהו יודע למה עשו לאמינם

בווווווווז? הוא לא ממש מזיז לי... אבל פעם כולם אהבו אותו...מה קרה עכשיו שונאים אותו? וד"א ההופעה של דידי לקחה, ההופעה הכי מקפיצה שהייתה שם ועוד עם באסטה... רק לא מובן מה אשר הזה עשה שם, הפזמון שלו היה בפלייבק, הוא רק רקד...הייתי יכול גם בלי... ואמינם? הופעה אנמית... כאילו אין לו ז** בשביל זה וזה רק בשביל למכור(?) או סיבה אחרת שלא מובנת לי... פי דידי עם כל הכסף והמעמד שלו בהיפ הופ עשה הופעה עם השקעה ואולי גם נהנה ממנה... אי אפשר להגיד אותו דבר על אמ...

Da Judge

New member
וואלה שמתם לב ש...

כשהוא עשה את Cleaning out my closet, לא היה לו את האינסטרומנטל ברקע, אלא את כל השיר, עם המילים והכל? וגם בלא זוכר איזה טקס, רק שזה היה מזמן, כשהוא הכניס איזה 100 סלים שיידיס אחריו לאולם בThe real Slim Shady היה אותו דבר...

2PAC4EVER

New member
כן, אז זה היה עוד יותר בולט

כי הוא גם לא ישב על המילים בפלייבק

Da Judge

New member
אשכרה בא משהו אחרי ה"כן"?../images/Emo13.gif

צודק, אם אני זוכר את זה נכון, זה היה ברור עד כאב...

dmaryan

New member
השיר שלה ממש ממש טוב

היא פאנקית !! לא רוקיסטית איזה בורים אתם
והיא אמנם מאד חמודה אבל היא ממש ממש נמוכה ! - לא שאכפת לכם... העיקר שמגיע לזיין נכון...

למעלה