ב23 הופעה באמפי רעננה

ב23 הופעה באמפי רעננה

אני רוצה את כולכם שם!!!! הייתי אמורה להופיע שם עם הדג אבל זה התבטל בגלל השמירה או משו... 40 ש"ח כניסה ואם אתם מתקמצנים אני אשלם עליכם ואתם תחזירו על אחת ההופעות הבאות!!!!!!!! קניית הכרטיסים היא ביד ל' אני חושבת ואם מישהו לא יבוא (אהמ עידו אהמ) והוא גר בסביבה (אהמ עידו אהמ) הוא עוד ישמע ממני....
נ.ב. איך אתם כותבים דברים למטה?

shanyz1

New member
אני אולי הולכת!!

ולשאלתך.... כשנרשמים לתפוז,וכשמעדכנים את הפרטים, יש לך מקום שאת יכלה למלא בו דברים, וליד כתוב "חתימה". מה שתכתבי שם יופיע בעכל ההודעות שלך למטה.כמו שאני כותבת- shanyz1 שני

shiepki

New member
הופה הופה!

אפשר עוד פרטים? איפה אני קונה כרטיסים בדיוק? ובאיזה שעה זה יוצא? ההופעה רק של הדג..?

FunkyGiraffe

New member
למה...?

למה נראה לך שיש סיכוי שאני אפסיד הופעה שהיא מטר מהבית?!!?

תשובות.

א' יש פוסטרים בכל העיר אז אתם יכולים לראות הכל. ב' יש גם את הדורבנים מסיקה (=[) ועוד מישהו נראה לי... ג' מתחיל ב6 ו..... זהו?

koosha

New member
וואי

אני רוצה וגם דודים שלי גרים שם את יכולה להגיד לי מאיפה אני מזמינה כרטיס?? וזה הופעה מקוצרת?שלמה?מה יהיה יש לך מושג?

FunkyGiraffe

New member
אז זו הדרך שלי:

אתה מרים את שפורפרת הטלפון, לוחץ על המקשים 144, מבקש את הטלפון של יד לבנים רעננה, וקונה במכירה מוקדמת ב40 שקל. אפשר גם תושבי השרון במוסף לידיעות אחרונות לגזור מודעה ולקנות בקופה ב40 שקל בערב המופע ומחיר כללי בערב המופע בקופות - 50 ש"ח נצלש קטן - ראש 1 LIVE מתקרבת והמכירה המוקדמת בקרוב תסגר, אתם מוזמנים למהר, למרות שנראה לי שאף אחד לא יבוא.

FunkyGiraffe

New member
20.9 בארבי תל אביב

מיטב אמני ההיפ הופ בישראל, לעוד פרטים: www.barby.co.il לוח הופעות/הופעות מיוחדות --> תל אביב

FunkyGiraffe

New member
אור, אני המום מעצמך!

דווקא אתה מאלה שאוהבים יותר היפ הופ בכלליות מהדג... אבל תהיה בריא.

or001

New member
אם היה רק הדג נחש קוואמי וכלא אז

הייתי בא. כל השאר ממש לא מעניינים, ואני שונא מופע עם 10 אמנים כשכל אחד מהם שר 4 שירים במקום מופע של 4 אמנים שכל אחד שר 10 לפחות.

FunkyGiraffe

New member
יש משהו בזה... אגב...

שמתם לב שחיילי הנקמה לא נעלמו? אני דווקא חשבתי שמדובר בטרנד חולף, כנ"ל הישראלים.

ManchesterUTD

New member
הם לא נעלמו כי עושים מאמץ רב לפתח

את סצנת ההיפהופ והראפ... לדעתי לפחות.

הממ היי

ההופעה היא המסגרת יומהנוער ומופיעים גם מומי לוי ומסיקה, הדורבנים ובוטן מתוק בקרקס. אבל!! להקת חימום ממש ממש ממש טובה בשם Birth Ritual מופיעה!! אז כולכם מוזמנים להגיע בזמן ולשמוע אותם כי הם באמת באמת טובים

למעלה