ב22:00:00 כולם להיות בצאט!!!

omer landau

New member
ב22:00:00 כולם להיות בצאט!!!

ברור??????? יש לכם מספיק זמן לראות את ההודעה עד אז חחחחח פשוט מתחילת השבוע לא הייתי פה בשעות השיא חחחח אז עכשיו אני מצפה לראות נוכחות ויש לי מבחן בתנך מחר בלההההההה ועוד מועד ב ......

Dark Storm

New member
אני אקפוץ ב 2245

אחרי XF... אני גוסס מרוב עייפות ככה שאני לא אשאר הרבה.... ביי בנתים.

shipper heart

New member
מבחן במ"מ ופסח...מבחן במ"מ ופסח...

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זונות זונות זונות זונות...חח זה על הסתומים שחתכו את הפרק של סקס והעיר...גרר בגללם אני אמממ מו....עוד פרק של 450 מגה...בנוסף ל802 ואמממ מה עוד יש שם?! *הולכת לבדוק* אה כן ניו לייף AKA פיילוט

Dark Storm

New member
גל אני עייף!

ולא הבאתי מילון גל - עברית איתי היום אז תתרגמי לנו בבקשה: מה ת רוצה ??

shipper heart

New member
מה יש מילון גל ולא אמרו לי?!

אמממ יש לי פחות או יותר רק מבחן במתמטיקה עד חופש פסח *אני לא עושה שומדבר בשאר הזמן* ואחרי זה קיללתי את הבנאדם שחתך את הפרק האחרון הכפול של סקס והעיר לשני פרקים וגרם לזה שאני לא אהיה כשהפרק השני יהיה בגלל שאני אהיה בטיול... בגלל זה הפעלתי את קוקי=אימיול ואני עושה דברים לא חוקיים בשביל לראות את הפרק האחרון של סקס והעיר מה שאומר עוד 450 מגה למחשב המסכן שלי כי זה שני הפרקים וזה בנוסף לפרק 802 והפיילוט של ג'אג שהם עוד ג'יגה בערך...שניהם...ויש לי גם את קריטיקל קונדישן על המחשב....

harmless

New member
גלללללללללללללללללללללל!!!!!!

מה קרה את מורידה את הפיילוט - חשבתי שאת לא אוהבת את התקופה של הפורנו הייר. יש לך זמן לאיציק?

shipper heart

New member
אני לא אוהבת אותה אבל אני אוהבת

הארם בלי חולצה!!! וחוצמזה שבפיילוט יש בוני!!! וחוצמזה שבפיילוט יש FS וחוצמזה שבפיילוט יש DW וחוצמזה שאני מתגעגעת לפיילוט... חחח אני נכנסת ל20 דקות אני ממש חייבת ללכת אחרי זה

גל...מה המצב בונבון?

איך נזכרתי בך אתמול בסיינפלד.... הקטע עם פאפי? שמתם לב? מאיפה לקחו את השם "פאפי"? כנראה שמאז דיויד נדלק על השם הזה... (לי באופן אישי אין שום בעיה לקרוא לו כל היום פאפי... פאפי בא לאכול...פאפי בא לטייל... פאפי בא למיטה? (I WISH....)

קלטתם את דודו טופז רוקד ריקודי בטן?

זה היה הדבר הכי מוזר שראיתי בחיי.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

גל... משעשע זה לא מילה....

יש לו בטן ענקית כזו ...ולבנה.... ובית שחי...בעעעעעעע.... את באמת רוצה תיאור? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה היה הורס!

shipper heart

New member
איכס...חחחחחחחחח אוייי מה לא הייתי

נותנת בשביל לראות את דייויד עושה את זה....*drooling*

אויש גל!!!../images/Emo99.gif

דיויד רוקד ריקודי בטן? הללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללואי!!!!!!!!!!!!! אני מוכנה לדחוף לו אפילו דולרים... לכל מיני מקומות!

harmless

New member
עומר עבר את שעת השינה שלו

סוזי יש לי שאלה אליך וכל מי שעוד לא הגיע לגיל 18 לכסות את העיניים!!!! יש תמונות בערום של דייויד? את יודעת סתם לידע כללי , לא שאני באמת רוצה לראות

תרי , אני נתקלתי פעם באתר

של כל מיני מפורסמים ללא בגדים, וברשימה היה גם את דיויד ומשום מה התמונות שלו לא נפתחו , כ"כ כעסתי...אוף....ואני אפילו לא יודעת עכשיו איזה אתר זה! אבל אני כמעט בטוחה שחייב להיות איפה שהוא!

harmless

New member
כן גם אני אף פעם לא הצלחתי

מה שגורם לי לחשוב אם באמת יש תמונות שלו. הוא נראה לי קצת ביישן בשביל תמונות כאלה לא? חבל שהוא לא כמו קתרין- תמונות שלה יש בשפע למרות שאני שמחה לדווח שאף פעם לא ניתקלתי בהם

למעלה