כמה דברים:
כאשר אנחנו נלחמים בטרוריסטים, יצורים חסרי צלם אנוש שרוצחים, לא הורגים, רוצחים, לא בגלל 67' אלא גם בגלל 48', בשם אללה, בשם מוחמד ובשם האיסלאם ומצהירים שהם רוצים את פלשתין הגדולה, להציף את ישראל במיליוני פליטים בשם זכות דימיונית בשם זכות השיבה אז לא!!! אני לא רואה שום צורך לבוא "נקי כפיים" למלחמה איתם! אני בעד סיום הכיבוש, סיום השליטה עם עם אחר ופירוק כל ההתנחלויות המבודדות מסיבות אינטרסנטיות לחלוטין, לא "מוסר" ולא "צדק", מאחר ואלה מושגים יחסיים, באוויר, אני לא יכול לשים את היד עליהם ולהגדיר אותם במדויק, הסברתי כבר למה בדוגמא של אדם כאשר הוא בסכנת מוות כאשר הוא מותקף. מאחר ואני מניגוד אליך יותר חושב בכיוון של אינטרסים, מה טוב לנו, מה מתאים לנו, איך אנחנו יכולים להבטיח את הקיום שלנו באופן המקסימלי ואני חושב על פתרונות ספצפיים, אז לי יותר חשובה ההפרדה, ההפרדה בין העמים, לא "מוסר", "שלום" אני כבר התעייפתי מאשליות האלה, צריך לפעמים לחשוב על פתרונות אחרים, לא "לשים את כל הביצים בסל אחד". לגבי יש גבול: מדובר באנשים דיי שפלים שעשו דברים נוראים יותר ופחות בזמן השירות, לא אמרו כלום כל ה3 שנים! ואחר כך שמקום לקחת אחריות על עצמם הם מלכלכים ומתבכיינים על ה"מערכת" כאילו מישהו הכריח אותם להתנהג כמו שהם התנהגו, אני הייתי בכל המקומות שהם היו ואני משום מה ואני לא צדיק לא התנהגתי ככה. עדיין רוב החיילים מתנהגים באופן סביר בזמן השירות, בהתאם למצב והנסיבות, לא פגעו בחפים משפע וכמובן הפתרון והרי כאן אני מסכים איתך הוא להגיע למינימום חיכוך איתם, כלומר לסיים את השליטה עליהם ולפנות את הישובים היהודיים שנמצאים באיזורים צפופי אוכלוסיה פלשתינית.