ב12 כולם בחומש!!

ב12 כולם בחומש!!

ביום שלישי הקרוב [12.06] תתיקים אי"ה עליה נוספת לחומש כי זה מתחיל מיום יומיים או שבת ובסוף יהיו שם גם חודש שלם בעזרת השם!!! אז אל תהססו ותבואו לייצג את ביתר!!! לפרטים נוספים:026211999

למי שלא יודע...

חומש הוקמה ב- 1982 ע"י איזרוח היאחזות נח"לאית של בית"ר (לכל מי ששאל אותי לגבי הקמת ישוב ע"י בית"רים). קראו למקום בהתחלה "מעלה נח"ל" ושינו את השם עקב חמשת היישובים הערביים המקיפים אותו.

מי מתכוון להגיע??

אם מישהו רוצה להצטרף להסעה שאני אחראית עליה שיוצאת מפ"ח אז שיודיע...

the sus

New member
אני רוצה לבוא...

אתם נוסעים דרך קדומים??? אם כן אני רוצה לבוא אבל כרגע אין לי איך.. תודה

אני חייב לבוא

אני ממש חייב לבוא הפעם אין מצב שאני נישאר בבית... יש כבר מסלול להסעה שלך??? תודה מיכאL

תקשיבו אני מוציאה הסעה

פנו אלי מהמטה.. אני מארנת הסעה מהבי"ב שלי ובטוח יהיה מקום פנוי... זה מפרדס חנה וחזור לפרדס חנה... ככל הידוע אלי ההסעות לא עוברות מהאיזור של מבוא דותן אלא מהכוון השני שזה עינב, אבני חפץ ואני חושבת שזה גם קדומים (לא בטוחה) תודיעו לי לגבי הצטרפות...

יש שעה להסעה..?

אני צריך שעה כי לא ניראה לי שאני יספיק לחזור אז תודיעי לי לגביי שעה ומסלול תודה רבה

יוצאים בבוקר חוזרים בלילה...

ומיכאל... מקסימום תתנחל בחזור אצל חבר... אתה אמור להכיר אנשים מהאיזור...

זה היה מהיר

ממש מהיר... אצל מי אני יכול... אין שעה אני רק ב3 בבית.. ניראה לי יותר בחזור אני יצתרך הסעה

יש כבר שעות...?

אין לי ממש בעיה להגיע כניראה .. אבל לחזור הביתה זה בעיה קצת אז תעני לי וניראה כבר ניסתדר..

טוב מקווה לזהות אותכם

טוב אני מקווה לזהות רותכם מין הסתם יהיה עליי דגל ביתר ואולי גם ישראל.. לכל מיקרא 0523860601 תודה לכולם

למעלה