ב

תמיר1991

New member
מה פירוש האותיות שאתה כותב לנו

לעיתים? חבל לפתוח שרשורים חדשים וטיפשיים. כשאריק יחזור בוודאי ימחוק את הודעתך זו. תמיר.

python 4

New member
אם הוא ימחוק אז אפשר לכתוב שטויות?

לדעתי האותיות האלה שהוא כותב פה הם מסרים סודיים. בטח במרתפי ה- CIA יושב איזה בנאדם שקורא את הפורום הזה עכשיו ואומר לעצמו "הממ... ב'... אז יש להם 384 ראשי נפץ גרעיניים. הממ.."

python 4

New member
עדיין לא..

את יודעת, הדואר כאן בצפון הרחוק עובד ממש לאט. כאילו, זה לא סתם משלוח מכתב לחיפה - האוטו שמביא את הדואר צריך להתגבר על סופות שלגים בדרך, מפולות ועניינים כאלה. בסופו של דבר זה מגיע לכאן עם מזחלת. יגיע אולי יום ראשון.. אני מקווה.

python 4

New member
סיריוס, אין כמוך

את יודעת מה נהוג לעשות בפורום בשרשורים שאריק אמור למחוק כשהוא חוזר מטיולים ברחבי העולם? לכתוב חמשירים. אז הנה...
חמשיר הלל לסיריוס
אחת יש בפורום, לא דנה שמה בעברית הוא אוקסנה מעטפות לי שלחה את הלב היא פתחה נותר לי לומר לך תודה נא סיריוס אחת יקירה שלחת לי בולים במהרה אשלח לך כלבים וכעת חייבים להגיד לך תודה בשירה בבולים אני איש עשיר אך עליי לסיים את השיר ומתוך הרגלים על פי כל הכללים עלייך לכתוב לי חמשיר בבקשה...

python 4

New member
את חייבת, זה שרשור שמיועד למחיקה

מחזיקת מפתחות יקירה את חייבת לכתוב כאן שירה זה המנהג אם לא אז מהאג אותך אריק לסדר יקרא
טוב אני יודע שהוא באמסטרדם אבל התאים לי יותר האג. קצת חופש יצירתי.

חמשיר לפיתון

פיתון, חמודון לנו כאן מחכה עם כל פתרון עם היית יודע עד כמה החמשיר שלי דפוק היית עכשיו נכנס לשוונג אז בקיצור נגמור את הסיפור לא נמשיך עוד לשיר וכך גם לא יהיה לנו עוד חמשיר

תמיר1991

New member
הילה!

מחזיקת מפתחות נכנסת בסערה, לחיינו הפורומיים המשעממים, המלאים בשיגרה. חמשיר כתבת לירון הנחמד, חובב שירים ידוע, ורק אחד. פעם כתבתי בפורום חמשירים, אם תרצי תיכנסי לאוסף המאמרים. פעם הייתה פה אחת בשם מיתר, אותנו נטשה בדם קר. כתבה חמשירים, ואני הצטרפתי, גם אני את זה קראתי. אז יחדיו כולם נכתוב חמשירים, שיהיו על אוספים ועל הגיגים שונים ומשונים. עד כאן לעכשיו. תמיר.

python 4

New member
נכון..

תמיר הוא מוכשר כזמיר הוא אוסף בולים עם המִיר כל דבר בחלל וגם כמה נשל"ל הוא גבוה ממש כמו שמִיר אבל את הילה די מוכשרת את פשוט ממש משוררת המשוררת רחל לידך היא מַקֶל אבל יש לי שאלה קצת אחרת את שומרת את זה בכספת ספרי נא לֵמַה את נִכסֶפֶת בולי דגים או דגים לחגים? תגידי כבר מה את אוֹספת

חמשירון כתשובה!

פיתון, אתה פשוט משורר עם ניסיון, לשאלתך תקבל תשובה כרגע, על מנת שתדע אני אני אוספת הרגע. אני אוספת מחזיקי מפתחות ולא דגים ולא בולים, כי מה הם שווים, לעומת המחזיקים? להלהלהלה

python 4

New member
תראי..

זה נחמד לאסוף מחזיקים אבל לא כמו דגים מתוקים לאסוף לך אמנוּן קרפיון ושפַמנוּן ולסדר לך אותם בתיקים את רואה, בכלל לא שוגים אם מחליטים לאסוף כך דגיגים אך זה כלל לא פשוט לאסוף סתם כך מוּשט יש המון תַשנִיוֹת וסוגים צריך קטלוג להכניס שיבדיל בין אַמנוּן לדֵנִיס למשל מוצרלה זה דג סינדרלה בתערוכה אותך הוא יבִיס
את רואה? לא צריך לזלזל...

S i r i u s

New member
דגים? :

לאסוף דגים זה בכלל לא תחביב למה להרוג דגיגון חביב? עדיף לאסוף בולים או מטבועות הם גם לא כל כך מסריחים כשאורחים באים אותם לראות.

python 4

New member
צודקת..

בדבריך ישנו הגיון אכן לא אוספים קרפיון זה מסריח נורא ובכלל זה קצת רע ודורש להפעיל ת'דמיון ולי אישית יש גבולים אוסף אני רק בולים כל פיסה וכל בול מהארץ או חו"ל יפים קטנים או גדולים וגם בולים קצת שונים שבקטלוג אותם לא מונים אני בגישות שלכל בול רגשות ואסור להפלות המונים.

למעלה