ב

למורניייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

היפה שלי שאני חולה מת עליייייייייהההההההההההה מורן נשמה שלי שיהיה לך אחלה של יום ותצליחי ושהכל יהיה כדברו! אמןןןןןןןןןןןןןןןןןן

../images/Emo47.gifזה מה שאתה!!!../images/Emo47.gif

אני מתה עליך תומר!! תודה רבה
שליייי !!! אמן מהפה שלך ל...מעלה!
(כל המ שראיתי שיש שעף :p) :) אוהבת!

Sis LiAA

New member
לילוש'ט ..

למה כולם מאחלים לך בהצלחה? על מה? בכל מקרה שיהיה לך 100% הצלחה במה שזה לא יהיה:)

Sis LiAA

New member
יוווו אז בהצלחההההההההההההההההההההה

אני מאחלת לך שתצליחי ותהני מכל רגע! ספרי יותר מאוחר איך היה לך..:) (ואולי תמציאי איזה מייק אפ או קרם שיחסל לי את הכתם
<שאני לא אראה כמוהו בסוף חחחחחחח אגב..חברה של אחותי נתנה לי טיפ שממש עודד אותי: חצי לימון סחוט+סוכר+שמן זית>>מורחים על האיזור לחצי שעה ואז עושים פילינג מכל התערובת משפשפים על האזור:) אני היום אתחיל..זה פעמיים בשבוע ויש תוצאות מידיות הויייייייייייי כמה שזה מעודד אותי
... ושוב יקירה ..המון בהצלחה שתגשימי את חלומך ואת שאיפותיך ושהדרך תהיה לך קלה ונעימה עם המון סיפוק ובוחטות בארנק
.. בהמון
ממני לימור

חחחחח תודה נשמה שלי ! :)

הלוואי מפה שלך לאלוקים ... על ההצלחה!! ואת האמת... היה מדהים! פשוט יצא מדהים יותר מהפעם הקודמת בצילומים ההם... איפרתי 2 בחורות וגבר.. (האקס שלי) שהוא יצא מושלם שהיה בא לי רק לבכות שאני לא איתו שוב :p והוא הכי פירגן בעולם! והכי עודד בעולם... פשוט היה כייף!!! מעבר לזה,אני מקווה שזה יצליח מה שהיא אומרת אחרי הכל אני לא קוסמטיקאית אני מאפרת.. לא נתנו לי טיפים קוסמטים :) אבל בקטנה! תעשי תודיעי לי אם זה עוזר או לא :)) ושוב תודה ענקית נשמתי!!

Sis LiAA

New member
בכייף תמיד :)

ואיי איזה מגניב זה לאפר גבר !! שלחי תמונות בפורום כשהן יצאו הא..נפרגן לך.. שתהיה שבת שלום :)))))) לילה טוב נשמה

Sis LiAA

New member
../images/Emo25.gifשמחה לשמוע..

יאלה מחכה ל"בקרוב"<< האלבום :) שבת שלום ומבורכת lol

למעלה