ב-WWE.COM יש ראיון עם...

• פותח הנושא Sid
  • פורסם בתאריך

Sid

New member
ב-WWE.COM יש ראיון עם...

JUST JOE שהתאבק בWWE לפני שנתיים-שלוש ורשום שם שהוא בקשר עם שני מתאבקי סמקדאון כריסטיאן וריינו אז מה שלא ברור לי זה איך ריינו הוא מתאבק של סמקדאון כי הוא פצוע ועוד לא הופיע, וגם לא אמרו שום דבר בקשר לזה. וגם אם הוא יהיה בסמקדאון אז כנראה שלא נראה פיוד בינו לבין ברוק לסנר כי ברוק הוא בRAW

אחד מהם יהיה לדעתי בקרוב אלוף...

אחד מהם יהיה לדעתי בקרוב אלוף הארדקור שריינו יחזור הוא יקח את חגורת ההארדקור כי במילא אין אלוף קבוע שיכול לשמור על החגורה לפחות שבועיים אז ריינו יקח את ההארדקור וברוק לסנר ירצה לקחת חגורה ראשונה שלו והוא יתחיל בהארדקור(כמו דרכו של גולדברג שהתחיל בהארדקור) מול ריינו ואז יהיה בינהם פיוד מאוד טוב עם הרבה כוח של שניהם הארדקור יהיה תחרות רק בינהם ופעם ב... מישהו לפעמים(רייבן,בה בה ריי) יקח איכשהו את החגורה מהם(באמצע קרב שלהם או מתקפה מאחורה) בקיצור להארדקור אין חוקים ואם טריש לקחה פעם אחת את הארדקור אז בקרוב דברים כאלה לא יקרו כאשר ריינו יחזור

DDN

New member
מה פתאום?

גודלברג לא התחיל בהארדקור. גולדברג התחיל בחגורת האליפות של ארה"ב (דהיינו הבין יבשתית של הWWF), קפץ ישר ממנה לאליפות במשקל כבד. ומתישהו עם ברט הארט מישהו טען שהוא היה אלוף זוגות - אפילו שלא ראיתי ולא שמעתי כלום חוץ מלקרוא על זה בסטטיסטיקות באתר WCW. אפילו בסיקורים של NITRO לא ראיתי את זה!

אני זוכר שהיה לו פיוד עם רייבן

והחבורה שלו אז חשבתי שזה היה גם על החגורה אגב ה-WWF השוו את חגורת ארה"ב לחגורה האירופאית בימים של "הפלישה" של מתאבקי WCW/ECW

DDN

New member
אתה צודק חוץ מפרט קטן.

היה לו פיוד עם רייבן והלהקה (FLOCK), והוא ניצח את רייבן על החגורה, אבל. . . . זו הייתה חגורת ארה"ב. חגורת ההארדקור הגיעה לWCW רק שנה אחרי. . . . כשהיא החליפה את חגורת הטלויזיה.

Crossface

New member
חגורת ארה"ב הייתה מקבלה לבין יבשתי

בסידרת ההישרדות היה כרב איחוד חגורות בין אלוף הבין יבשתי לאלוף ארה"ב אם אני לא טועה אדג´ נגד טסט

Sid

New member
לא אין סיכוי, תואר ההארדקור זה פשוט

בדיחה תראה מה היה התואר הזה רק לפני חצי שנה או יותר שRVD היה נגד אנדרטייקר בקרב של איזה רבע שעה ותראה מה הוא עכשיו כשלפני שבוע הוא עבר מיד ליד 6 פעמים בעשר דקות זה פשוט קרקס וזה ממש הורס את היופי והמתח שבהאבקות אתם מבינים? יעני אתה רואה את הקרב הזה ואתה רואה באיזה קלות הם מנצחים אחד אחרי השני רק ממכות קלות ולעומת זאת אתה רואה למשל קרב IRON MAN בין ברט הארט לשון מייקלס ששני אנשים פשוט נלחמים אחד בשני עד שנגמר לשניהם האנרגיה במשך יותר משעה אני יודע שזאת השוואה די טפשית בהתחשב בכך שהתואר של ההארדקור הוא אפס ליד התואר העולמי אבל אני לא מדבר על החשיבות של הקרב אלא על הדרך שבה מנצחים שהיא מנוגדת באופן מוחלט להאבקות שאנחנו מכירים ואוהבים בקיצור אני לא חושב שמתאים לריינו וברוק לסנר לריב על תואר כל כך מצחיק וטפשי כמו ההארדקור כי זה יהיה מוזר לראות למשל קרב בין שני סוסים כמו ריינו ולסנר שיילחמו בצורה ברוטלית על ההארדקור לאחר ששבוע לפני כן 5-6 אנשים זכו בתואר הזה אחד אחרי השני בקרב שנמשך 4 דקות למשל

למעלה