ב- 8/4

ליגה76

New member
ב- 8/4 ../images/Emo67.gif

רוצים להכניס אותי לניתוח!!
ניתוח בעז"ה אחרון של התאונה... ביקשתי שזה יהיה אחרי פסח, שילמתי כבר בניתוח הקודם על 2 הניתוחים, רדפתי אחריהם כבר חודשיים והם התחמקו. עכשיו התקשרו ואמרו - שבוע הבא ניתוח, 8/4... וב - 10 מתוכנן לנו נסעה לאילת. אח"כ פסח! אחרי הניתוח זה עוד חודש עם כסא גלגלים וקביים!!! ושוב חולשה כללית. אוף! לא יודעת מה לעשות, אם לא עכשיו אז רק באמצע יוני. פעם שעברה הכניסו אותי בבהלה לניתוח כי הסתבך שם משהו, עכשיו זה אמור להיות סיום הניתוח הקודם.

ליגוש, קודם כל הכל לטובה

אם זה משהו שאת לא יכולה לחכות לדחייה עד ליוני ועלייך לבצע אזי אין ברירה. שיהיה בהצלחה ורופואה שלמה בהקדם.

touti

New member
ליגה יקירה:)

תתייעצי עם הרופאים אם זה משהו שניתן להדחות לעוד חודשיים, אז סבבה גם יפול לקראת החופש הגדול וכו' אם זה משהו חיוני והכרחי אז תתארחי בפסח ויאללה תעשי ניתוח ותסיימי עם זה דווקא אחלה להיות על כיסא גלגים בפסח, זה זמן טוב לביקורי חולים:) וגם לא כיבוד עשיר, מצה וקפה:) חוץ מזה את מחלימה מדלקת ראות, לא בטוח שהמרדים יסכים שתעברי את הניתוח.... מה שלא יהיה בהצלחה ורק תודיעי מה ומתי שנתפלל וגם נבקר:)

ותשחק

New member
כמו תותי

נסי לברר את האפשרויות שלך, ותחשבי על הצדדים האחרים החיוביים בדווקא עכשיו. וחוץ מזה, אשלח לך ברכת החלמה מהירה מכל יסורייך. חזקי ואימצי ליגה יקרה.

אiר1

New member
נשמע מאד קשה

לפעמים הפתעות, גם אם לא נעימות, הן לטובה, ורק לאחר זמן אפשר להבין את זה. אבל בהחלט יתכן שהזמן הזה ממש לא מתאים לך.... מה שלא יהיה - שתהיה רפואה שלמה בהקדם.

אני משתתף בסבלך ...

מאחל לך הצלחה בנתוח , ורפואה שלמה ... את שמך המלא ושם אמך , תחלקי לכולם ... בע``ה אעביר גם לביה``ס , את השם ... רשמתי ביומן ... חשוב לדעת את שעת הנתוח כדי שהילדים יאמרו `לפני` הזמן ...

סאני42

New member
רפואה שלימה!!!

דווקא אולי עדיף לעבור ניתוח בתקופה זו, ככה עד החופש הגדול כבר תוכלי להתרוצץ עם הילדים... "לכל זמן ועת"... קבלי ברכה והכנסי רגועה. בהצלחה!!!

ליגה76

New member
תודה רבה!

אחרי מחשבה התקשרתי אליהם ודחיתי ליוני. הם התעצבנו, אמרו שעדאי לסיים מהר. אבל אין מצב שאכנס עכשיו לניתוח, הילדים בחופש, תכננו יומיים אח"כ לרדת לאילת, ואח"כ פסח לטייל בצפון.... אין מצב שאהיה אחרי ניתוח. סליחה על הבהלה. הם התקשרו הבוקר והודיעו לי את זה, הייתי בשוק. סליחה ותודה... את התמיכה והעזרה אשמח לקבל ביוני.
תודה רבה על כל העצות, הטלפונים וההודעות. אוהבת אתכם!

reo2

New member
רפואה שלמה ../images/Emo24.gif איזה בעסה שזה נופל ככה

אבל מצד שני לדברים האלו אף פעם אין "זמן מתאים". הלוואי שה' ינחה אותך לקבל את ההחלטה המתאימה ביותר בשבילך.

רפואה שלמה!

אף פעם אין זמן מתאים. אני דווקא חושבת שעדיף לך עכשיו ולא לקראת החופש הגדול. ששם את צריכה להיות יותר עם הילדים. כך הילדים יהיו עסוקים בבתי הספר ופחות במצב של האם. בכל מקרה, אני מאחלת לך המון בריאות ורפואה שלמה ומהירה.

למעלה