ב-12 בלילה זה קורה

|עומזל טוב לסופגייייייייייי!!!!!!!!

סופגייייייייייייייייי.!!!!!! מאמי שיהיה לך המון המון מזל טוב, שפע ברכות ואיחולים לבביים ליום הולדתך ה...... (שלא נדע מצרות) חחחחחחחח....שיתמלאו כל משאלות ליבך ,תצליחי בכל אשר תפני.! מוואהההההההההההההההההההה

soofgania

New member
ב-12 בלילה זה קורה../images/Emo133.gif

כן...יום הולדתי
רגעעעעע עוד לא לברך... לכבוד יום הולדתי אני מוכנה להיות מרואיינת שלכם לכל היום...עד 12 בלילה! שאלו מה שתרצו..שאלות חודרניות..אישיות....מקוריות... ואני אענה על חלקן ברצינות חלקן בהומור חלקן בציניות חלקן ב-"חסוי" וחלקן ב-"אין תגובה" קדימה לשרשר שאלות תנו לי בראש
מהר לפני שאתחרט

soofgania

New member
וואוו תודה על ברכות מחממות לב../images/Emo140.gif

אוהבת אישית כל אחד ואחת מכם

Oren0071

New member
סופגי מזל טוב כפרה

סופגיייייייייי מזל טוב כפרה עד 120 שנה המון הצלחה בחיים הרבה בריאות ופרנסה טובה ותמשיכי להיות מגניבה בבלוגים אוהב אותך מואהההה :]

soofgania

New member
הנהלת תפוז כנסו../images/Emo46.gif

איפה משלחת הצעירים החסונים שהבטחתם לנו??? קחו מפה את הקשישים!!!הם חושבים שבאו להרדם פה??? תנו להם מתנת פרישה-קטטר מקל הליכה וויאגרה..

סופגי,

הבוקר חשבתי עלייך ותהיתי מתי בדיוק היום הולדת שלך זכרתי שזה משהו בין ה-20 ל-21... את הברכה אני כמובן אשמור לתאריך עצמו.. מוואההה

soofgania

New member
ועוד דבר...

את תלדי בע"ה מחר! זו לא בקשה...זו הבטחה ממני!

putimakansi

New member
מזל טוב תקבלי אחרי 12 בלילה אבל--

אמרת שאפשר לשאול שאלות חודרניות ? אישיות ? מקוריות ? יש לי שאלה חודרנית עמוקה ומקורית - מוכנה ? מתי תשדרי כבר ???!!!! יש לך לזה תשובה ????

soofgania

New member
שאלה לא מקורית!כל יום אתה שואל אותה

אבל בגלל ששאלת ובגלל שאני חולה עליך אשדר היום

putimakansi

New member
ואי ואי ואי !!

את משדרת היום - אני חייב להספיק - ללכת לספר לצבוע תשיער ולעשות פן קוסמטיקאית - מפשעה רגליים שפם גב חזה פדיקור מניקור בנייה + לק ויקטוריה סיקרט - סט חדש לכבודך !!! אני מחכה בכיליון עיניים לשידור - למעשה זה קמבק שלך אחרי שנים שלא שידרת ! אה - אני גם חולה עלייך....

putimakansi

New member
את משדרת !!

אם אני אשדר - מי יסתכל ?? אני פשוט עושה לך כבוד !!! רוצה להיות יפה לכבודך כמו שאת יפה וסקסית לכבודנו בשידורים שלך....

סופגי אוקיי זרקת אתגר אני מקבל אותו

מה ההבדל בין הציונים לפוסט ציונים וגם מהיא התנועה הפוסט פמנסטית ואיך היא משפעה על החיים המודרנים

למעלה