ב-ר-צ-ל-ו-נ-ה

DrBall20

New member
משחק חוץ שאני מחשיב לקשה ביותר במשחק

נגד סביליה, בסנצ'ז פיחואן.. כל הזמן אני מאבד שם נקודות פקל!!! אבל הפלא ופלא.. ולהלן תוצאת המחצית

DrBall20

New member
ליגת האלופות, בתים.. משחק מס' 1

באיירן מינכן בחוץ. מפחיד?

DrBall20

New member
תגידו, יש כאן רומנים?

מישהו יודע אם יורד שלג בסוף אוקטובר בבוקרשט? אם לא, אז למה לעזאזל הכדור בצבע כתום?!?!

DrBall20

New member
והפעם השכלתי "לצלם" את המערך והסגל וזה..

זהו להפעם.. נתראה בעונה הבאה.. להתראאאאאאאאאאאות..

sok777

New member
פששייייי.. מרשים ביותר

אני לא מהאלו שמסוגלים לזרוק כסף. גג 20 מיליון פאונד, וזה ממש ממש נדיר, אפילו שתמיד אני עושה את הקבוצות שלי סופר עשירות. בכל מקרה עדיין כל הכבוד, מאוד מרשים! אתה ממש דורס. יפה מאוד. סגל מטורף בנית, אגב, יפה! ראיתי באמת שקנית את הנרי סייבט.. הוא התגלית האישית שלי.. :) אני אחד הראשונים פה בארץ שעלה עליו, או לפחות "דיווח" עליו. הבאתי אותו לבארסה, ואחרי 2 עונות שהוא היה בן 19 נתתי לו להשאר בסגל הבוגרים והוא פשוט היה תותח.

כל הכבוד אח שלי!! וכנס רגע

שלא תבין זה לא כזה פשוט לעשות מה שעשית עם בארסה אז אל תוריד מהערך של זה כי לדעתי בניתה שם גם דור סוס לעתיד וכו'... יש לי שאלה בכל אופן איך מביאים שחקנים משוחררים? כאילו איפה אני מוצא אותם ?

sok777

New member
כנס למסך הקבוצה

ואז חיפוש או Search. שם לחץ על שחקנים או Players. ושם לחץ על פילטר וקסטומייז ותעשה בפונקציית חיפוש חוזה שעומד להגמר. Expiring.

aviv19945

New member
פשוט מדהים!!!

סגל מטורף, ועונות מדהימות! גם אני חולה ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק על בארסה וגם אני בשמירה איתה... אם אתה רוצה אני יכול להעלות את הסגל כי אני באמצע עונה שלישית. ושאלה: בטקטיקה שלך מי בדיוק עושה הגנה? כי צריך קשר אחורי ברמה גבוהה מאוד וראיתי שמכרת את יאיא טורה.. והמגנים עולים או נשארים למטה? כי אני יכול לאמץ את הטקטיקה הזאת כי יש לי מלא חלוצים בסגל(הנרי סיבט, בוז'אן,הנרי,אגוארו,אטו, אטוק!).?!

DrBall20

New member
אני די טקטיקן..

אבל אצלי כולם עושים התקפה! בקשר להגנה, יש את הקשר האחורי ולוסו שעוצר כל התקפה פשוט זה מדהים.. אבל זה לא הוא, כי גם צ'אבי תותח שהוא משחק שם וגם פלאמיני שמתחשק לי לתת לו לשחק. והקטע הכי מצחיק, שברייטינג בסוף משחק הם מקבלים 6-7 גג.. אלא אם כן אני מביס אז הם מקבלים 8 אבל זה נדיר.. ואז האוהדים מתלוננים שהם לא מרוצים מההופעות האחרונות שלהם, אבל אני לא מתייחס לזה זה סתם מעצבן.. קיצר חפרתי אם עוברים את ולוסו אז נתקלים בברזגלי/פויול/מיליטו/מארקז ושות', ואותם לא עוברים... ואםםםם כבר איכשהו אני יודע אנא עארף הצליחו לחדור באיזה דאבל פס (זו הדרך היחידה) את ההגנה, אז וואלדס עומד שם על המשמר, והוא ענק פשוט שוער תותח!! ואםםםםםםם אני לא יודע מה, איכשהו הוא ספג, אז יש לי את רונאלדו רונאלדיניו מסי אטו ובוז'אן שיגיבו.. אממ בעיקרון המגנים עולים הכי רחוק שהם יכולים, ואני מתאים את ההוראות הטקטיות לפי כל שחקן ומה שהוא טוב בו. נגיד רונלדיניו מסי ורונאלדו יכולים מבחינתי לעשות מה שבא להם.. אינייסטה וצ'אבי עובדים יותר על הצד היצירתי כי יש להם 20 בcreativity.. רק חסרה לי טקטיקה לקרנות ואני מסודר

כל הכבוד על ההשקעה

נהנתי לקרוא. יש במשחק בעיה רצינית שחייב לתקן אותה- ריאל לא קונה שחקנים! לא רק שהם לא קונים כוכבים בסכומים הכי גבוהים בעולם, יש עונות שהם בכלל לא קונים כלום, וזה לא שהכול דופק, הם דווקא מאוד גרועים על הדשא. גם צלסי צריכה להשקיע יותר כסף לדעתי, הם לא נשארים הרבה זמן קבוצה גדולה עם סגל רחב. סיטי ורומא אצלי זורקים הרבה כסף. גם אני קניתי את אלבס- אבל התאכזבתי מאוד, הוא היה גרוע ביותר, היכולת במגרש לא הצדיקה את הקרדיט שנתתי לו, המורל כל הזמן היה על הרצפה, כמה שנתתי לו לשחק לא עזר. ניסיתי גם ללשים אותו כקשר, גם לא עבד. זה לא היה פייר לזאמברוטה כי הוא שיחק מצויין לפני שבא אלבס, בסוף מכרתי את שניהם. ברומא אלבס שיחק יותר טוב. הנרי לא היה אצלי משהו, אבל קשה להאשים אותו, שמתי אותו יותר כקשר. מכרתי אותו לרומא שם הוא ממש פרח. את כ. רונלדו אני לא אוהב, בגלל זה לא רוצה אותו אצלי בקבוצה. (מה גם יש לי טובים ממנו, הוא ממש גרוע בשמירה שלי) אני מכניס לאט לאט במקום רוני את דוס סאנטוס להרכב, אבל לאגו מושאל כרגע ומשחק מעולה באתלטיקו מדריד (הוא עוד יגנוב לי את האליפות) אז בסוף העונה אני אחליט את מי אני מעיף סופית, לאגו או דוס סאנטוס. (זה לא יהיה קשה.... מה שבטוח זה לא יהיה ב6 מליון ירו
) הייתי ממליץ לך להחליף את ואלדס, הוא לא ברמה של בארסה, אצלי הוא סתם היה חור, ולא היו חסרים לי שוערים טובים ממנו גם בבארסה B, בסוף הבאתי את הרוסי ההוא ב30 מליון, אחרי עונה מצויינת לא יודע למה אבל דחפתי אותו למילאן ב50 ומשהו מליון. אבל אין לי בעיה של שוערים. הבאת איזה ברזילאי cassio או משהו כזה, מהולנד. גם אצלי בוג'אן כובש חמישיות. אני משחק עם חלוץ אחד בחוד, בגלל זה אני לא צריך יותר מבוג'אן ואטו, כשיש עוד 2-3 קשרים שיודעים גם לשחק בחוד. פויול אצלי פשוט כישלון טוטאלי. אם אני אעלה תמונה אתה לא תאמין. אם זה לא היה פויול שאני כל כך אוהב הייתי מוכר אותו אחרי עונה. מיליטו נמכר אחרי עונה, מארקז ואבידל גם לא הרשימו העפתי גם אותם. בגדול אני מתקשה למצוא בלם ששומר על ממוצא גבוה, כולם מתחת ל7, חוץ מהמגן השוויצרי. מזל שההתקפה עובדת. תעלה תמונה של גיא אסולין. אצלי הוא גרוע. אין לך בעיות אגו עם כל השחקנים האלה? גם לי היו תקופות עם הרבה שחקנים אבל זה לא בריא (וגם פחות מאתגר) אז אני תמיד דואג להעיף, גם אם הם טובים וקוראים להם דקו ואדריאנו. בעונה הנוכחית שלי יש לא מעט צעירים בגיליי 18-22 שפעם ראשונה נמצאים בסגל הראשון של בארסה. אני מרגיש שזה יותר כיף להפוך אותם לכוכבים מאשר לקנות אותם מוכנים. כל השחקנים שיש לי, רק שתי שחקנים מרוויחים יותר מ200 אלף דולר (או שלושה, נראה סתם ציפרתי את מסי) בוג'אן נתן את העונה הכי טובה שלו כשהרוויח 10 אלף דולר.

sok777

New member
אצלי ריאל חוץ מעונה אחת

כשהייתי עם בארסה, הוציאה מעל 80 מיליון פאונד! בשבילכם זה מעל 120 מיליון דולר.

הינה ריאל

אחרי שהיא סיימה נראה לי עם גביע ספרדי, מקום 3-4, וכישלון בגביע אופה.

וזה לא רק זה

גם כשהיא קונה שחקנים, היא לא קונה כוכבים גדולים, השם הכי גדול שהיא קנתה אצלי זה חסוס נאבס. כל השאר הם בעיקר פלופים, דודו אוואטים, וקשישים. דוגמא: זה היה שחקן שלי, הוא נראה מעולה, אבל הוא מפגין יכולת גרוע ביותר, אחרי שניסיתי אותו החלטתי בסוף למכור אותו, כפי שאתם רואים הוא שווה בתמונה 10 מליון דולר, וזה בדיוק שנה אחרי שמכרתי להם אותו ב50 מליון דולר. |אני לא נוהג לעשות עסקים עם השטן, את ההצעה הזאת לאפורטה קיבל בלי אישור שלי בכלל כי היא היית טובה מידי. שיהיה|

sok777

New member
אני נהנה לדפוק להם מכירים..

הם פראיירים. הייתי עם בארסה, קניתי את רוסי מויאריאל אחרי שהם ירדו ליגה :O ב10 מיליון פאונד. סכום מצחיק לשחקן כזה. הוא יצא פלופ כזה ענק. פתח כמעט בכל משחק עד ינואר ושיחק גרוע. השיג בעיקר שישיות. בינואר ריאל הפראיירים רצו אותו. העלתי אותם ל30 מיליון.. חחח פראיירים. אצלהם עד סוף השנה הוא שיחק גג 10 משחקים והיה לו ממוצע של פחות מ6.5....

DrBall20

New member
האמת אין בעיות אגו..

פויול פשוט תותח!! מלך אצלי.. אולי משחק אחד רע בשנה, ורע אומר שהוא מקבל 6 או משהו בסגנון.. וגם אז אני יוצא עליו רצח, והוא מתנצל וזה ורק נהיה יותר טוב.. אם אתה מחפש בלם אז צעיר שייתן ציונים וממוצע גבוה.. אז ברנו breno חד וחלק.. בתחילת המשחק הוא בסאו פאולו, אחרי זה הוא לרוב עובר לאייאקס או ספורטינג ליסבון, הן ישר שמות עליו עין.. ומה אמרת על רעל מדריד? לא מוציאה כסף, תראה איך זה אצלי אחרי עונה אחת של כישלון.. כמה כסף היא זרקה, אבל איזה מועדון מחושב.. הוציא רק מיליון יורו על העברות..

DrBall20

New member
ו..... הנה גיא ../images/Emo13.gif

נכון, נתונים לא משהו, אבל שהוא משחק הוא פשוט מעולה! לא סתם הכנסתי אותו בחצי גמר ליגת האלופות נגד צ'לסי בחוץ, וגם בגמר הוא קיבל דקות... בקשר לבוז'אן, הוא מדהים פשוט. לא מפסיק לכבוש, ונאמן למועדון, בקיצר, שחקן מושלם לכל מאמן. את דקו אני לא אעיף משתי סיבות: דבר ראשון, גם שהוא לא פותח, הוא עולה מהספסל והוא נותן שינוי. השיחות מחצית ותחילת משחק משפיעות עליו מאוד ואני אוהב שחקנים כאלה. דבר שני, זה דקו. השחקן שאני הכי אוהב בעולם, יותר מכל אחד אחר (אל תשאלו איך זה היה לראות את המשחק האחרון של פורטוגל ביורו בשבילי
.. והוא מעוניין בתפקיד של עוזר מאמן כשהוא יפרוש, ואני אהיה בדיוק שם להעיף את האנס בק שהבאתי ממנצ'טסר סיטי אחרי שויאריאל לקחו לי את יוהאן נסקינס לתפקיד המאמן הראשי..

אצלי הוא גרוע

אולי כי אני לא נותן ממש נותן לו הזדמנויות בהרכב הראשון.... אבל בכל זאת, מאמן מצפה קודם שהוא ישחק טוב בקבוצה השניה, לא? גם לשחרר אותו זה בעיה, לא כל כך מעוניינים.....

למעלה