כל הכבוד על ההשקעה
נהנתי לקרוא. יש במשחק בעיה רצינית שחייב לתקן אותה- ריאל לא קונה שחקנים! לא רק שהם לא קונים כוכבים בסכומים הכי גבוהים בעולם, יש עונות שהם בכלל לא קונים כלום, וזה לא שהכול דופק, הם דווקא מאוד גרועים על הדשא. גם צלסי צריכה להשקיע יותר כסף לדעתי, הם לא נשארים הרבה זמן קבוצה גדולה עם סגל רחב. סיטי ורומא אצלי זורקים הרבה כסף. גם אני קניתי את אלבס- אבל התאכזבתי מאוד, הוא היה גרוע ביותר, היכולת במגרש לא הצדיקה את הקרדיט שנתתי לו, המורל כל הזמן היה על הרצפה, כמה שנתתי לו לשחק לא עזר. ניסיתי גם ללשים אותו כקשר, גם לא עבד. זה לא היה פייר לזאמברוטה כי הוא שיחק מצויין לפני שבא אלבס, בסוף מכרתי את שניהם. ברומא אלבס שיחק יותר טוב. הנרי לא היה אצלי משהו, אבל קשה להאשים אותו, שמתי אותו יותר כקשר. מכרתי אותו לרומא שם הוא ממש פרח. את כ. רונלדו אני לא אוהב, בגלל זה לא רוצה אותו אצלי בקבוצה. (מה גם יש לי טובים ממנו, הוא ממש גרוע בשמירה שלי) אני מכניס לאט לאט במקום רוני את דוס סאנטוס להרכב, אבל לאגו מושאל כרגע ומשחק מעולה באתלטיקו מדריד (הוא עוד יגנוב לי את האליפות) אז בסוף העונה אני אחליט את מי אני מעיף סופית, לאגו או דוס סאנטוס. (זה לא יהיה קשה.... מה שבטוח זה לא יהיה ב6 מליון ירו
) הייתי ממליץ לך להחליף את ואלדס, הוא לא ברמה של בארסה, אצלי הוא סתם היה חור, ולא היו חסרים לי שוערים טובים ממנו גם בבארסה B, בסוף הבאתי את הרוסי ההוא ב30 מליון, אחרי עונה מצויינת לא יודע למה אבל דחפתי אותו למילאן ב50 ומשהו מליון. אבל אין לי בעיה של שוערים. הבאת איזה ברזילאי cassio או משהו כזה, מהולנד. גם אצלי בוג'אן כובש חמישיות. אני משחק עם חלוץ אחד בחוד, בגלל זה אני לא צריך יותר מבוג'אן ואטו, כשיש עוד 2-3 קשרים שיודעים גם לשחק בחוד. פויול אצלי פשוט כישלון טוטאלי. אם אני אעלה תמונה אתה לא תאמין. אם זה לא היה פויול שאני כל כך אוהב הייתי מוכר אותו אחרי עונה. מיליטו נמכר אחרי עונה, מארקז ואבידל גם לא הרשימו העפתי גם אותם. בגדול אני מתקשה למצוא בלם ששומר על ממוצא גבוה, כולם מתחת ל7, חוץ מהמגן השוויצרי. מזל שההתקפה עובדת. תעלה תמונה של גיא אסולין. אצלי הוא גרוע. אין לך בעיות אגו עם כל השחקנים האלה? גם לי היו תקופות עם הרבה שחקנים אבל זה לא בריא (וגם פחות מאתגר) אז אני תמיד דואג להעיף, גם אם הם טובים וקוראים להם דקו ואדריאנו. בעונה הנוכחית שלי יש לא מעט צעירים בגיליי 18-22 שפעם ראשונה נמצאים בסגל הראשון של בארסה. אני מרגיש שזה יותר כיף להפוך אותם לכוכבים מאשר לקנות אותם מוכנים. כל השחקנים שיש לי, רק שתי שחקנים מרוויחים יותר מ200 אלף דולר (או שלושה, נראה סתם ציפרתי את מסי) בוג'אן נתן את העונה הכי טובה שלו כשהרוויח 10 אלף דולר.