אהה ודבר נוסף.. לא קשור לבארסה
באמצע העונה בערך נחברת יוון פנתה אלי לקבל את התפקיד של המאמן (ובדיוק קיבלתי חשק לאמן נבחרת, אתם יודעים, יורו וכל זה
) בתחילת השמירה היה היורו וצרפת פטרה את המאמן שלה, הגשתי בקשה לתפקיד והם העדיפו את וגנר (דרך אגב, פרגסון לא מאמן אצלי את מנצ'סטר מסוף העונה הראשונה. מוזר משהו) קיצר גם מאמן ספרד ארגונייס החליט שהוא פורש וזה (הגיע הזמן, למרות שאני אוהב את הקטע שהוא מתאכזר לראול
) ולא ידעתי שאפשר להציע מועמדות לתפקיד שלו, לפני שהוא עזב.. לא נורא, לומדים.. קיצר אחרי החפירה הזאת נבחרת יוון רצתה שאני אהיה המאמן שלה, והיעד, להגיע למונדיאל 2010.. הבית עם רומניה קרואטיה ואיסלנד, האחרונה לא באמת עושה בעיות.. היו גם לטביה ולוקסמבורג. 4 משחקים נותרו, איסלנד בחוץ, רומניה בחוץ, קרואטיה בבית, לוקסמבורג בחוץ (לא לפי הסדר).. אני חייב לנצח את כולם כדי להשאיר לי סיכוי. וכך היה.. כמו נבחרת יוון טיפוסית, רק עם מערך סופר התקפי (ה4-4-2 יהלום מבארסה) כל משחק נגמר ב1-0 קטן אך יקר מפז לטובתי.. ועליתי להצלבה כשאני שולח את קרואטיה הביתה (חבל לי על מודריץ', שחקן שחקן) בהצלבה מחכה לי פולין הלא מפחידה במיוחד, אבל אסור להמעיט בערכה.. את התוצאה של המשחק הראשון בפיראוס אתם יכולים לנחש לבד (1-0 למתקשים חח) והגומלין הוא תיקו שכולו הפסד.. יאללה יוון למונדיאל (אני מקווה שנבחרת טובה יותר תקח אותי לתפקיד כי מעצבן אותי לנצח 1-0 כל משחק
)