התחלת העונה השלישית..
העונה השלישית התחילה כמו הקודמות לה.. פור וזה בצמרת.. הפעם מדריד נלחמת איתי חזק חזק ונראה לי שזה יהיה ככה כל העונה. איזה יופי חח מבחינת החתמות, החתמתי את ברנו הבלם שכל מי שמשחק מנג'ר, לא ממש שצריך שאני אכביר עליו במילים. הוא כרגע מושאל לסאו פאולו בחזרה, שיישחק קצת.. את מיגל ולוסו התותח, שהאוהדים בכלל התפלאו מאיפה הבאתי להם אותו, את וולטר בריסה, חלוץ בן 23 עם נתונים נחמדים מאוד, והוא קרץ לי, אז אמרתי יש לי כסף, אז למה לא.. ועוד מישהו בחינם, הוגו ליואריס, בתור שוער מחליף לוואלדס. אחחח סוף סוף שוער מחליף רציני
כמו כן, גיא אסולין וג'יובאני דוס סנטוס מושאלים לדפורטיבו לה קורוניה.. את תיאו וולקט החתמתי בחינם והוא מושאל לסאות'המפטון.. גם גאל אטוק (מי שמשחק עם בארסה מכיר) מושאל לאז'קסיו.. ומרק קרוסאס מושאל לאז'קסי גם. ושנה הבאה אני מעלה אותו לבוגרים (לא יודע למה חח) לוק מור הצעיר של אסטון וילה, גם הגיע אלי בחינם, והוא מושאל לרידינג מהפרמייר ליג את חואן מנואל טורס קניתי ב2.5 מיליון, ורק אחרי זה שמתי לב שאין לו משחק ראש בשיט, אבל כבר היה מאוחר מדי, אז אני נותן לו לנדוד בהשאלות לקבוצות מהחלק התחתון של הטבלה, עוד מעט יעלה לו טיפה המחיר, ונמכור אותו למרבה במחיר
עוד שחקן מקבוצה B של בארסה, DR/DM, אפריין חוארז או משהו כזה, מושאל לנומנסיה מהליגה השנייה ומי נשאר מי נשאר.. נו נו נו שכחתי.. אההה.. לאגו הקשר השמאלי הנהדר, רק בן 19 ופשוט תותח.. הוא מושאל לאיפסוויץ' מהפריימר ליג.. הדבר היחיד שחשוב לי בזה שאני משאיל אותם, (חוץ מזה שישלמו להם את כל החוזה, תימני או לא
) זה שהם יחשבו שחקני הרכב. אם לא, אני לא משאיל אין מצב. אהה ושכחתי להגיד שבעונה השנייה צירפתי את הנרי סייבט, שאין מה להוסיף עליו יותר מדי.. אממ כמה דברים מהעונה השלישית בדיוק מתחת להודעה הזאת