ב-ר-צ-ל-ו-נ-ה

DrBall20

New member
ב-ר-צ-ל-ו-נ-ה../images/Emo99.gif

אז יגידו שזה לא חכמה וזה, אבל אין לי יותר מדי למה לעשות. זה לא היא, זה אני. אני מאוהב במועדון הזה, ולכן החלטתי להתחיל שוב עם בארסה שמירה, אחרי שפורמט המחשב (אינעל אחותו וזה)...

DrBall20

New member
עונה ראשונה..

אז העונה הראשונה התחילה לא רע, שסביליה והמדרידיסטיות רודפות אחרי לכל אורכה.. הרכש הראשון היה כמובן מתיאס פרננדז המדהים, ביחד עם הבלם הכי טוב במשחק לטעמי, ברזגלי מפלרמו. יומיים לפני תום מועד ההעברות סמואל אטו נפצע לי ל8 חודשים. לקח לי לעכל את זה איזה יום, ואז קלטתי שאין עוד כסף בקופה, פניתי לבוס אחרי שכבר הוא אישר בקשה אחת להגדיל את התקציב (והם אפעם, בחיים אבל, לא מאשרים להגדיל את התקציב פעמיים באותה עונה, בטח שלא באותו חלון העברות). להפתעתי הרבה (וזה רק מראה כמה המשחק הזה מציאותי) לאפורטה הסכים, וקיבלתי עוד 36.5 מיליון יורו לרכש. בלי לחשוב פעמיים, פנייה לאייאקס, ויום למחרת כבר קלאס-יאן-הונטלאאר לובש את הבלאוגראנה.. בתחילת העונה העלתי את גיא אסולין לבוגרים, והוא קיבל דקות, גם בגמר ליגת האלופות
העונה נגמרה בטריפל, הנרי סיים עם 51 שערים!! תמונות וזה מהעונה הראשונה מצורפות כאן כאן למטה.. מצטער שלא שמרתי את הסגל של העונה הראשונה ואת הטבלה והכל, אבל הליגה נגמרה בפור של לפחות 20 נק' לטובתי, פשוט הייתי בשוונג והמשכתי עוד עונה ועוד עונה. בסוף העונה השלישית אתם תראו חח

DrBall20

New member
קובץ שכבר עלה פה, אבל לא נורא אם יעלה שוב

הנרי מגיב בשלושער מהיר מאוד מאוד... בכלל הייתה לו עונה ענקית!

DrBall20

New member
קובץ שכבר עלה פה אבל לא נורא אם יעלה שוב- מס2

רונאלדיניו בשלושער ייחודי משלו

DrBall20

New member
גיא אסולין.. הדבר הבא שלנו ../images/Emo13.gif

ליגת האלופות.. סתם הכנסתי אותו לצחוקים..

DrBall20

New member
גיא אסולין - No2

ואז ראיתי שהוא כובש, ושהוא מקבל חופשי 8-9... אז אמרתי למה לא..

DrBall20

New member
את ליגת האלופות לקחתי, אבל הפואנה שונה כאן...

תגידו, נבחרת החלומות לא אמורה להיות מורכבת מנציגים של כמה קבוצות?

DrBall20

New member
וסתם משהו שמראה, שגם מחשבים טועים. אפילו

שמדובר בדקדוק......

DrBall20

New member
עונה שנייה..

מפה לשם, בלי לחשוב יותר מדי או לעשות הפסקות לשתייה וזה אתם יודעים, התחלתי במרץ את העונה השנייה. את הלקחים מהשמירה הקודמת למדתי, ואת ג'יובאני דוס סנטוס השאלתי לדפורטיבו, קניתי את דני אלבס ואת כריסטיאנו רונאלדו, את פלאמיני הבאתי בחינם מארסנל, כנ''ל לגבי פיליפה המגן השמאלי הנחמד מדפורטיבו. בינתיים אטו חזר, השתלט על ההתקפה שלי, בוז'אן (כפרעליו) ירד לספסל וחיכה להזדמנות משם. זמברוטה ירד לספסל כמובן לטובת אלבס, ומיליטו מתחיל לאבד את המקום שלו בהרכב הפותח לאט לאט לטובת אנדרה בזרגלי המטורף! הבאתי איזה שוער ההמהמהמנמנמהמהמןן משהו כזה, שיהיה שוער מחליף של וואלדס, כי בינינו, ז'ורקרה לא יכול להיות שוער מחליף בעירוני שלומי אפילו
העונה נגמרה כשכל תואר אפשרי שייך לבארסה, כשרונלדיניו פצוע המון, ומזל מזל מזל שהבאתי רונלאדו (ב84 מיליון אם מישהו מתעניין. את אלבס קניתי בסעיף השחרור שלו. סביליה פשוט לא הייתה מוכנה למכור לי בשום מחיר, והיא הסכימה להצעות מאינטר ומנצ'סטר, ועל אלבס אני לא מוותר...) תמונות וזה מהעונה השנייה מצורפות מטה

DrBall20

New member
בוז'אן נגנב על הואסקה המסכנה - חלק 1

כבר הזכרתי שאני אוהב את בוז'אן? לא..?? תסתכלו בחתימה שלי

DrBall20

New member
בוז'אן נגנב על הואסקה המסכנה - חלק 2

זה היה משחק גביע, אבל עדיין חח

DrBall20

New member
משהו שכל אוהד בארסה יאהב לראות

סופר קלאסיקו בברנבעו.....

DrBall20

New member
התחלת העונה השלישית..

העונה השלישית התחילה כמו הקודמות לה.. פור וזה בצמרת.. הפעם מדריד נלחמת איתי חזק חזק ונראה לי שזה יהיה ככה כל העונה. איזה יופי חח מבחינת החתמות, החתמתי את ברנו הבלם שכל מי שמשחק מנג'ר, לא ממש שצריך שאני אכביר עליו במילים. הוא כרגע מושאל לסאו פאולו בחזרה, שיישחק קצת.. את מיגל ולוסו התותח, שהאוהדים בכלל התפלאו מאיפה הבאתי להם אותו, את וולטר בריסה, חלוץ בן 23 עם נתונים נחמדים מאוד, והוא קרץ לי, אז אמרתי יש לי כסף, אז למה לא.. ועוד מישהו בחינם, הוגו ליואריס, בתור שוער מחליף לוואלדס. אחחח סוף סוף שוער מחליף רציני
כמו כן, גיא אסולין וג'יובאני דוס סנטוס מושאלים לדפורטיבו לה קורוניה.. את תיאו וולקט החתמתי בחינם והוא מושאל לסאות'המפטון.. גם גאל אטוק (מי שמשחק עם בארסה מכיר) מושאל לאז'קסיו.. ומרק קרוסאס מושאל לאז'קסי גם. ושנה הבאה אני מעלה אותו לבוגרים (לא יודע למה חח) לוק מור הצעיר של אסטון וילה, גם הגיע אלי בחינם, והוא מושאל לרידינג מהפרמייר ליג את חואן מנואל טורס קניתי ב2.5 מיליון, ורק אחרי זה שמתי לב שאין לו משחק ראש בשיט, אבל כבר היה מאוחר מדי, אז אני נותן לו לנדוד בהשאלות לקבוצות מהחלק התחתון של הטבלה, עוד מעט יעלה לו טיפה המחיר, ונמכור אותו למרבה במחיר
עוד שחקן מקבוצה B של בארסה, DR/DM, אפריין חוארז או משהו כזה, מושאל לנומנסיה מהליגה השנייה ומי נשאר מי נשאר.. נו נו נו שכחתי.. אההה.. לאגו הקשר השמאלי הנהדר, רק בן 19 ופשוט תותח.. הוא מושאל לאיפסוויץ' מהפריימר ליג.. הדבר היחיד שחשוב לי בזה שאני משאיל אותם, (חוץ מזה שישלמו להם את כל החוזה, תימני או לא
) זה שהם יחשבו שחקני הרכב. אם לא, אני לא משאיל אין מצב. אהה ושכחתי להגיד שבעונה השנייה צירפתי את הנרי סייבט, שאין מה להוסיף עליו יותר מדי.. אממ כמה דברים מהעונה השלישית בדיוק מתחת להודעה הזאת

DrBall20

New member
הפעם נתחיל עם ההעברות

רק מתקן, שאת חואן מנואל טורס הבאתי ב3.5 מיליון ולא כמו שצויין למעלה

למעלה